Wat kost een assessment?

Wat kost een assessment bij een assessmentbureau?

Wat een assessment kost is afhankelijk van het soort assessment, het functieniveau en het assessmentbureau zelf. Het ene assessmentbureau is uiteraard duurder dan het andere. De kwaliteit en validiteit van de assessments die geboden worden, zijn uiteraard ook van invloed op de tarieven van assessmentbureaus. Het uitbesteden van een assessment aan een assessmentbureau kost meestal tussen de € 1.200,- en € 3.000,-.

Wat kost een assessment bij assessmentbureau Talentem?

Wat kost een assessment bij Talentem is vaak de eerste vraag die wij horen van nieuwe klanten. Wij doen niet ingewikkeld over ons antwoord: assessmentbureau Talentem levert maatwerk bij assessments, en onze tarieven zijn standaard. Immers, elke organisatie is anders, elke vraagstelling voor een assessment is anders en dus is ook elk assessment van Talentem anders. 

Wij bieden onze opdrachtgevers duidelijkheid en gemak. Daarom hebben wij vier assessment-typen gedefinieerd, met daarbij behorende vaste kosten:

Wat kost een assessment? Tarieven assessmentbureau Talentem
  • Talentem biedt diverse soorten assessments.
  • Onze tarieven zijn standaard, bij elk assessment bieden we maatwerk.
  • Talentem houdt zich aan de beroepscode van het NIP.

Talentem evidence based assessment center

Bij het basis(+) assessment, uitgebreid assessment en exclusief assessment van Talentem werken wij evidence based. Evidence based wil zeggen: het uitvoeren van een handeling door een psycholoog op zo'n wijze dat de uitvoering is gebaseerd op wetenschappelijk psychologisch test- en bewijsmateriaal, in combinatie met de voorkeuren, wensen en verwachtingen van de opdrachtgever.

Assessmentbureau Talentem heeft een vernieuwende kijk op assessments: wij bieden onze klanten het meest valide, objectief en betrouwbaar assessmentonderzoek aan.

Basis assessment Talentem

Het basis(+) assessment van Talentem is een makkelijk inzetbaar assessment en wordt meestal ingezet als selectie assessment. Het basis assessment van Talentem werkt snel, efficiënt, biedt gebruiksgemak en is voordelig.

Uitgebreid en exclusief assessment Talentem

Het uitgebreid assessment en het exclusief assessment van Talentem worden ingezet in situaties die vragen om meer uitdieping van en advies over de persoonlijkheidskenmerken en motivatie, het intelligentieniveau, gedrag en toekomstig werksucces van kandidaten.

De opdrachtgevers van Talentem maken vaak gebruik van ons uitgebreid en exclusief assessment bij inzet van: ontwikkel assessments, directie assessmentsmanagement assessments, loopbaan assessments, team assessments / MT assessments en bedrijfsopvolging assessments.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close