Referenties

Talentem biedt 23 jaar aan kennis en ervaring met talenten. Ons werkgebied is geheel Nederland. Onze instelling is: "We doen ‘gewoon’ ons uiterste best, om voor onze klanten het beste te regelen!" Talentem maakt klanten blij! Onder andere de klanten die je op deze pagina ziet helpen wij met onze assessments.

Van Gelder Aanneemmaatschappij

Elburg

Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1100 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert. Van Gelder is actief in heel Nederland en ook daarbuiten. Bij van Gelder werken vakmensen voornamelijk in vaste teams, met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever. De werknemers blijven Van Gelder trouw, omdat ze de ruimte krijgen te groeien en omdat er wederzijds respect is door alle lagen van het bedrijf.

Scania Logistics Netherlands

Zwolle

Scania Production Zwolle is Scania’s grootste en modernste assemblagefabriek in de wereld. De Zwolse vestiging neemt maar liefst 60% van de jaarproductie voor haar rekening.

Leger des Heils Midden Nederland

Utrecht

Leger des Heils Midden-Nederland biedt zorg in de provincies Utrecht en Flevoland (exclusief Noordoostpolder) en Gooi en Vechtstreek. Zij zetten zich in voor mensen zonder helper. Zij hebben vaak zoveel problemen dat ze in de maatschappij niet willen, kunnen of mogen meedoen. Juist hen wil het Leger des Heils een veilige plek en begeleiding bieden, zodat er weer ruimte ontstaat om stappen te zetten richting herstel van het gewone leven.

Enexis Netbeheer

’s Hertogenbosch

Enexis Netbeheer verzorgt de distributie van energie in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Enexis Netbeheer is een Nederlandse netbeheerder die is voortgekomen uit Essent.

Gemeente Utrecht

Utrecht

Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met 361.924 inwoners op 31 januari 2022 is Utrecht qua inwonertal de vierde gemeente van Nederland. Deze inwoners zijn verdeeld over vier woonplaatsen, te weten Utrecht met 308.965, Haarzuilens met 555, Vleuten met 27.810 en De Meern met 21.815 inwoners. De agglomeratie Utrecht telde per 1 januari 2019 712.700 inwoners.

Hanos

Apeldoorn

In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.

Maasstad Ziekenhuis

Rotterdam-Zuid

Maasstad Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis – met 600 bedden – in Rotterdam-Zuid. Ieder jaar bezoeken meer dan 450.000 patiënten de poliklinieken.

Koninklijke Peijnenburg

Enkhuizen

Koninklijke Peijnenburg, onderdeel van Lotus Bakeries, bestaat inmiddels alweer 135 jaar. Naast ontbijtkoek zijn zij ook gespecialiseerd in de verantwoorde tussendoortjes (o.a. Nakd en BEAR) en andere lekkere koekjes.

Bonhoeffer College

Enschede

Het Bonhoeffer College in Enschede is een interconfessionele scholengemeenschap waar leerlingen welkom zijn voor alle vormen van voortgezet onderwijs. Als grootste middelbare school van Enschede bouwt het Bonhoeffer College elke dag samen met 450 collega’s aan de toekomst van 4.250 leerlingen. Leerlingen die op hun beurt bouwen aan de toekomst van hun stad Enschede.

VDK Groep

Zwolle

De VDK Groep is uitgegroeid tot topspeler in de installatietechniek met meer dan 3.000 werknemers verdeeld over meer dan 60 bedrijven over heel Nederland. VDK gelooft in een goede sfeer. In ondernemerschap. In maatschappelijke betrokkenheid. Oprichter van VDK Groep is Frans van der Kolk. Hij heeft een unieke filosofie waarbij de klant centraal staat, alle bedrijven zelfstandig binnen de VDK Groep opereren en waarmee alle specialisme in de organisatie aanwezig is en de werkzaamheden door eigen medewerkers uitgevoerd worden.

Technische Unie

Amstelveen

Technische Unie is een groothandel in technische oplossingen voor installatie en industrie. In Nederland zijn er 41 vestigingen (verkoopkantoren, verkooppunten en pick-up points), 2 distributiecentra in Alphen aan den Rijn en Strijen, en 1 Centraal Kantoor in Amstelveen. Er werken circa 2.000 mensen bij Technische Unie. Technische Unie maakt deel uit van de Sonepar-familie die wereldwijd actief is.

Dura Vermeer

Rotterdam

In 1855 opende Dura de eerste timmerwinkel op het Rotterdamse Katendrecht. Vermeer begon in 1961 haar wegenbedrijf in Cruquius en in 1998 fuseerden zij tot één Dura Vermeer. Tal van mooie en bijzondere bouw- en infraprojecten later staat er nog steeds een bedrijf met bijna 3000 medewerkers en een omzet van 1,8 miljard euro. Dura Vermeer behoort tot de top van de meest innovatieve en duurzame bouwbedrijven van Nederland.

VIRO – ingenieursbureau

Hengelo

Vanuit vestigingen in Nederland, België en Duitsland werken ruim 900 VIRO-medewerkers wereldwijd voor opdrachtgevers in diverse marktsegmenten.Op zoek naar een engineeringbureau die ontzorgt? De adviseurs en ingenieurs van ingenieursbureauVIRO staan voor u klaar. Met ruim 50 jaar ervaring is VIRO uw daadkrachtige ontwikkelingspartner in de industrie.

Sprank

Zwolle

Stichting Sprank biedt op ruim 40 locaties is Nederland woonbegeleiding en dagbesteding in een Christelijke woonomgeving. Sprank biedt zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking.

Hogeschool Van Hall Larenstein

Leeuwarden

Zeg je duurzaam, dan zeg je Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL). Als university of appliedsciences biedt HVHL als kenniscentrum onderwijs verzorgd door gedreven experts. Dit doen ze op twee locaties: Leeuwarden en Velp. Ook is er aandacht voor toegepast onderzoek bij verschillende lectoraten. Zo leidt HVHL studenten op tot professionals die onmisbaar zijn voor de wereld van morgen.

Gemeente Coevorden

Coevorden

De gemeente Coevorden ligt in het zuidoosten van de provincie Drenthe. In zijn huidige vor m bestaat de gemeente Coevorden sinds de gemeentelijke herindeling op 1 januari 1998. Er zijn toen vijf gemeenten samengevoegd. De gemeente bestaat uit de vestingstad Coevorden en 28 dorpen met een mooie leefomgeving zoals Dalen, Sleen, Oosterhesselen, Zwe eloo, Aalden en Schoonoord. De gemeente is 300 vierkante kilometer groot en heeft ongeveer 36.000 inwoners.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Vlaardingen

Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen staan de persoonlijke zorgwensen van cliënten centraal. Stichting Zonnehuisgroep Vlaardingen heeft zijn wortels in Vereniging Het Zonnehuis, een vrijwillig particulier initiatief dat startte in 1921. Het doel was het bieden van waardige zorg aan kwetsbare mensen.

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Groningen

Het Universitair Medisch Centrum Groningen is een ziekenhuis in de stad Groningen. De drie kerntaken zijn gezondheidszorg, onderwijs en onderzoek.

Waarom Talentem

Wij bieden een optimale klantbeleving

'Extreem' klantgericht

Onze stellige overtuiging is dat 'klanten blij maken' en écht met elkaar samenwerken het belangrijkste is voor het succes van jullie en onze organisatie.

Wetenschap

Wij baseren ons op dat wat wetenschappelijk bewezen werkt (evidence based). De Arbeids- en Organisatiepsychologen van Talentem zijn NIP geregistreerd of werken onder auspiciën van een NIP psycholoog.

Gewoon doen

Geen ingewikkelde taal, geen gedoe, geen tierelantijnen, wel streven naar perfectie. Dat is Talentem!

Snelheid!

Binnen vijf tot tien werkdagen plannen wij een assessment in. Indien er spoed gewenst is, bijvoorbeeld als het gaat om een selectie assessment, kunnen we vrijwel altijd het assessment binnen twee werkdagen inplannen.

Veel locaties

Dichtbij je klant zijn, dat is modern zaken doen wat Talentem betreft. Daarom biedt Talentem opdrachtgevers en kandidaten de mogelijkheid om in de buurt van je organisatie of woonplaats een assessment te doen.

Open en transparant

Wij zijn duidelijk, eerlijk en transparant. Zo staan bijvoorbeeld onze tarieven op onze website.

Recensie persoon

Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn HR collega’s.

Jolien

HR adviseur

Het is een plezier om met jullie samen te werken, we horen goede terugkoppelingen van de 23 kandidaten over de afgenomen assessments. Fijn!

Henriëtte

HR adviseur

Goedemiddag José en Marcel, Bedankt voor het toesturen van het assessment rapport. Vooraf wist ik niet zo goed wat ik van dit assessment moest verwachten maar het heeft mij onverwacht toch veel inzicht gegeven. Ik ben dankbaar voor het stukje bewustwording en de handvatten die jullie me hebben gegeven, zowel voor mijn nieuwe werk als in mijn persoonlijke leven. Het verslag is een mooie weergave van de terugkoppeling die jullie mij ook persoonlijk hebben gegeven. Natuurlijk mag het verslag gedeeld worden met de primair onderwijs organisatie waar ik voor ga werken als directeur, ik zie geen reden waarom niet. Ik ga graag met mijn nieuwe werkgever in gesprek over mijn ontwikkelpunten en ben dankbaar voor deze mogelijkheid.

Monica van der Weerd

Kandidaat

Middels deze weg zou ik graag mijn akkoord geven voor de inhoud -evenals voor het delen hiervan- van de rapportage t.a.v. mijn ontwikkelassessment van vorige week. Ik heb deze kritisch doorgenomen en kan mij goed vinden in de resultaten. Deze mogen vanzelfsprekend gedeeld worden met de directie van onze organisatie. Vervolgens wil ik jullie graag hartelijk danken voor de grondige analyse en het uitgebreide rapport. Desbetreffende bestempel ik als een waardevol gift voor het sturen van mijn huidige functie, evenals voor de rest van mijn zakelijke toekomst. Hartelijk dank en nog een fijne dag gewenst.

Manon

Kandidaat

De kandidaten kwamen enthousiast terug en waren zeer tevreden over de assessmentdag. Jullie zeggen niet alleen dat jullie het positief benaderen en het anders doen, jullie doen het ook! We zijn zeer tevreden en een volgende keer gaan we zeker de assessments weer aan jullie uitbesteden.

Rob

Directeur

Hoi Anne-Linn, Ik vond het assessment van afgelopen vrijdag bijzonder prettig en leerzaam. Ik vond jou en Marcel zeer fijne mensen die de tijd hebben genomen om mij te helpen met mijn issues. Het verslag vind ik een zeer goede reflectie van hoe ik deze dag beleefd heb.

Marc

Kandidaat

Goedemorgen Erik en/of collega, Hartelijk dank voor het rapport en de fijne assessmentdag. Ik voelde me erg op mijn gemak en de informatie was duidelijk. Ik heb er geen enkele moeite mee om dit rapport te delen met X. Erik, ontzettend bedankt voor de gastvrijheid en de mooie tips die ik heb gekregen. Ik wens jou heel veel plezier en succes bij alle dingen die je doet!

Chloé

Kandidaat