Assessment Zwolle

Assessment bureau Talentem uit Zwolle

Assessment bureau Talentem uit Zwolle helpt klanten vanaf meerdere locaties in heel Nederland.

Assessment bureau Talentem is een full service HR bureau dat haar klanten helpt met:

Wij zien het als een ambacht om de talenten van mensen te ontdekken en ontwikkelen. We zijn op 14 locaties verspreid over Nederland te vinden, Zwolle is onze hoofdlocatie. Zo kunnen er assessments afgenomen worden in Zwolle, maar ook in onder andere Groningen, Almere, Amsterdam, Den Haag, Breda en Maastricht. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Met het oog op maatwerk, hebben we verschillende soorten assessments opgesteld. Welk assessment je kiest, hangt af van de vraag- en doelstelling. Uiteraard zijn alle assessments nog weer verder aan te passen naar jouw specifieke situatie. Alle assessments zijn immers maatwerk.

Selectie assessments

Het selectie assessment is bedoeld voor vraagstukken op het gebied van de selectie van kandidaten. In deze situatie heeft de opdrachtgever een vacature die gevuld moet worden. Talentem assessment bureau Zwolle helpt je de juiste kandidaat te kiezen om de vacature te vullen.

Assessment bureau Zwolle

De selectie assessments kunnen nog weer onderverdeeld worden in verschillende groepen, afhankelijk van het niveau of de richting van de vacature. Hierbij wordt specifiek rekening gehouden met de vaardigheden en capaciteiten die kandidaten voor de gespecificeerde functie nodig zal hebben:

  • Operationeel assessment;
  • Management assessment;
  • Directie assessment;
  • Sales assessment.

Assessment in Zwolle of elders op locatie

Talentem maakt gebruik van een landelijk dekkend netwerk van 14 kantoren. We kunnen dus altijd naar je toe komen. Ons hoofdkantoor zit in Zwolle.

Positieve benadering

Bij Talentem assessment bureau Zwolle geloven we dat ieder mens uniek is. Iedereen heeft bepaalde talenten meegekregen. De ene persoon heeft meer talenten dan de ander, en dat is niet erg. Waar het om gaat is wat je met die talenten doet.

Wij zien het als een ambacht om mensen te helpen hun talenten te benutten en ontwikkelen, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. We hanteren hierbij een positieve benadering: we vinden het vooral belangrijk om na te gaan waar de mogelijkheden wél liggen. En dat alles gewoon om de hoek, in Zwolle.

Soorten assessments bij ons assessment bureau in Zwolle

Assessment bureau Talentem uit Zwolle heeft een groot aantal assessment soorten te bieden. Je hoeft alleen nog maar te kiezen welke het beste bij jouw situatie en vraagstelling past. Ook daar helpen we je graag mee.

Ontwikkel assessments

Naast het selectie assessment, kun je ook voor een ontwikkel assessment in Zwolle terecht bij Talentem. Hier wordt voor gekozen wanneer er vraagstukken zijn met betrekking tot de ontwikkeling, ontwikkelpotentie en ontwikkelgebieden van kandidaten of medewerkers. Het rapport geeft een concreet en betrouwbaar inzicht in hoe je medewerker het beste in de organisatie ingezet kan worden en op welke gebieden hij of zij zich nog moet (en kan) ontwikkelen.

Loopbaan assessments

Ook voor een loopbaan assessment kun je gewoon in Zwolle terecht. Het loopbaan assessment van Talentem kijkt specifiek naar de volgende stappen in je carrière. De resultaten geven een inzicht in je talenten, vaardigheden en competenties, en in je sterke en zwakke punten. Zo krijg je een duidelijk beeld van jouw mogelijkheden. Het rapport geeft een concreet advies over mogelijke volgende stappen in je carrière.

Reorganisatie assessments

Het reorganisatie assessment: bij een reorganisatie wil je het ‘nieuwe’ bedrijf natuurlijk zo snel mogelijk goed op orde hebben. Daarvoor moet je weten waar medewerkers het beste op hun plek zijn binnen de organisatie. Waar kunnen ze hun talenten het beste benutten en ontwikkelen?

Naast een assessment dat specifiek op reorganisatie gericht is, bieden we ook het team assessment. Dit assessment gaat na in hoeverre teamleden goed met elkaar kunnen samenwerken. Of ze elkaar goed aanvullen.

We doen een uitspraak over de match tussen de verschillende teamleden en geven suggesties voor verbetering.

Assessment bureau Talentem

Contact Assessment Center Zwolle:
Grote Voort 293-A
8041 BL Zwolle
085 - 130 46 76
info@talentem.nl  

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close