Soorten assessments

Talentem biedt diverse soorten assessments

Voor klanten die op zoek zijn naar een assessment heeft Talentem diverse soorten assessments en testen te bieden. Afhankelijk van de doelstelling helpen we je graag het juiste assessment te kiezen.

Of je nou op zoek bent naar de juiste kandidaat voor een bepaalde functie, wilt weten of je medewerkers meer te bieden hebben dan er op dit moment uit komt, of nieuwsgierig bent of je medewerkers op de juiste plek zitten. Wij hebben een assessment voor je klaar staan en helpen je graag verder.

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest gebruikte soorten assessments bij Talentem. Klik op de links voor meer informatie. Uiteraard passen we het programma altijd aan naar jouw specifieke vraag- en doelstellingen. Onze assessments zijn altijd maatwerk.

Talentem Soorten assessments
www.talentem.nl

Waarom Talentem

Bij Talentem zien we het als een ambacht om te helpen bij het zoeken, vinden en ontwikkelen van mensen en organisaties. We bieden hierbij een daadkrachtige aanpak.

In onze assessments gaan we op zoek naar de talenten van mensen. We gaan uit van hun krachten, want het is vooral van belang om te ontdekken waar de mogelijkheden wél liggen.

Voor onze assessments gebruiken wij altijd betrouwbare, gevalideerde meetinstrumenten. Op basis van de resultaten geven we je een duidelijk en concreet advies – advies waar je ook echt wat aan hebt.

Thuis assessment, assessments vanuit huis

Talentem biedt ook de mogelijkheid van thuis assessments, zodat de kandidaat een assessment vanuit huis kan doen.

Assessment locaties Talentem in Nederland

Assessment bureau Talentem maakt onder andere gebruik van kantoren in: Zwolle, RotterdamAmsterdam, AlmereDen Haag, GroningenUtrechtAmersfoort, Enschede, Apeldoorn, 's-Hertogenbosch, BredaArnhem, NijmegenEindhovenMaastricht.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close