Vernieuwend, objectief en betrouwbaar assessment

Vernieuwende kijk op assessment: meest valide, objectief, betrouwbaar en snel

Assessmentbureau Talentem heeft een vernieuwende kijk op assessments: wij bieden onze klanten het meest valide, objectief en betrouwbaar assessmentonderzoek aan.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat hoe meer subjectieve invloeden er zijn bij het afnemen van assessments, hoe minder objectief en betrouwbaar de uitslag wordt. In de aanpak van Talentem zijn deze subjectieve invloeden daarom zo veel mogelijk uitgesloten.

Talentem's vernieuwende kijk op assessments

Vernieuwende kijk op assessment: meest valide, objectief, betrouwbaar, snel en voordelig.
www.talentem.nl


Alle plaatsen in Nederland waar je assessments kan doen

Klik op de onderstaande kaart van Nederland voor een overzicht van alle provincies en plaatsen waar je bij Talentem assessments kan doen.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close