Talentem maakt klanten blij!

Klanten blij maken

Op de homepage van Talentem staat bewust aan het begin: "Wat doen wij? Klanten blij maken!" En dat is niet zonder reden. Dit doen wij omdat we dat 'gewoon' leuk vinden en zeker ook omdat onze stellige overtuiging is dat 'klanten blij maken' en met elkaar écht samenwerken het belangrijkste is voor het succes van een organisatie.

En klanten zijn voor Talentem alle stakeholders: opdrachtgevers, kandidaten, medewerkers, leveranciers en alle andere betrokkenen.

Waar wijzelf blij van worden

Waar worden wijzelf blij van? Als we onze klanten blij hebben gemaakt, zoals:

 • HR Manager Henriëtte: " is een plezier om met jullie samen te werken, we horen goede terugkoppelingen van de 23 kandidaten over de afgenomen assessments. Fijn!"
 • Kandidaat Manon: "Middels deze weg zou ik graag mijn akkoord geven voor de inhoud -evenals voor het delen hiervan- van de rapportage t.a.v. mijn ontwikkelassessment van vorige week. Ik heb deze kritisch doorgenomen en kan mij goed vinden in de resultaten. Deze mogen vanzelfsprekend gedeeld worden met de directie van onze organisatie. Vervolgens wil ik jullie graag hartelijk danken voor de grondige analyse en het uitgebreide rapport. Desbetreffende bestempel ik als een waardevol gift voor het sturen van mijn huidige functie, evenals voor de rest van mijn zakelijke toekomst."
 • HR adviseur Jolien: "Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
 • Kandidaat Dex: ""Wat ik als cadeautje wou zien, is ook een cadeautje gebleken. Wat fijn, ook jullie begeleidende woorden erbij. Bedankt!"
 • HR adviseur Marjan: "Goedemiddag Marcel, Dank voor het heldere assessmentrapport! Ik had nog geen ervaring met jullie dienstverlening, maar ik ben heel tevreden! We gaan het rapport intern bespreken. Hartelijk dank."
 • Kandidaat Monica: "Goedemiddag José en Marcel, Bedankt voor het toesturen van het assessment rapport. Vooraf wist ik niet zo goed wat ik van dit assessment moest verwachten maar het heeft mij onverwacht toch veel inzicht gegeven. Ik ben dankbaar voor het stukje bewustwording en de handvatten die jullie me hebben gegeven, zowel voor mijn nieuwe werk als in mijn persoonlijke leven. Het verslag is een mooie weergave van de terugkoppeling die jullie mij ook persoonlijk hebben gegeven. Natuurlijk mag het verslag gedeeld worden met de primair onderwijs organisatie waar ik voor ga werken als directeur, ik zie geen reden waarom niet. Ik ga graag met mijn nieuwe werkgever in gesprek over mijn ontwikkelpunten en ben dankbaar voor deze mogelijkheid."
 • Assessment kandidaat Marc: "Hoi Anne-Linn, Ik vond het assessment van afgelopen vrijdag bijzonder prettig en leerzaam. Ik vond jou en Marcel zeer fijne mensen die de tijd hebben genomen om mij te helpen met mijn issues. Het verslag vind ik een zeer goede reflectie van hoe ik deze dag beleeft heb."
 • Opleidingscoördinator Rob: "De kandidaten kwamen enthousiast terug en waren zeer tevreden over de assessmentdag. Jullie zeggen niet alleen dat jullie het positief benaderen en het anders doen, jullie doen het ook! We zijn zeer tevreden en een volgende keer gaan we zeker de assessments weer aan jullie uitbesteden."
 • Kandidaat Bram: "Goedemiddag José, Bedankt voor de leuke en gezellige dag in Amsterdam. Het was heel fijn om deze test te doen en met jou in gesprek te gaan. Ik wil hierbij toestemming geven om het document met mijn werkgever te delen. Ik kan hier zeker wat mee en ga mij hiermee verder ontwikkelen. Wie weet in de toekomst weer testen om te kijken of er vooruitgang in zit. Nogmaals bedankt en een heel fijn weekend gewenst!"
 • Ondernemer Richard die zijn dochter en zoon heeft laten deelnemen aan het bedrijfsopvolging assessment van Talentem: "Ze vonden het beiden erg leuk om te doen en voelden zich gewaardeerd, zowel in ontvangst als bij het voeren van de gesprekken."
 • HR Manager Robine: "Het waren drie uitgebreide en gedegen recruitment processen en de geplaatste kandidaten passen goed bij onze organisatie."
 • Manager Michelle over ondernemer Marcel Tillema: "Mooi hoe je steeds optimistisch onderweg bent."
 • HRM Manager Marc: "Het evaluatie gesprek met jullie, na de assessments met vier van onze medewerkers, was zeer nuttig en verhelderend. Zo horen we samen te werken! De manager van de betrokkenen gaat binnenkort ook deelnemen aan het assessment center van Talentem."
 • Leverancier Klaas (internetmarketing). "Mooi dat jullie ons geïntroduceerd hebben bij een opdrachtgever van Talentem. Dank daarvoor!"
 • Psycholoog Ayla: "Ik ga weer studeren, totaal iets anders dan psychologie. Ik heb het zo naar mijn zin bij Talentem omdat we het écht anders doen, dus kan ik blijven?" Ayla is nog steeds bij ons in dienst als oproepkracht.

Mocht je deze klanten zelf willen spreken? Talentem brengt je natuurlijk graag met hen of andere referenties in contact. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of druk op de groene button om contact met Talentem op te nemen.

Contact | 085 -1304676


Assessment | Recruitment | Interim HR

Veelgestelde vragen

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close