Hoe snel ontvangen we het assessment rapport van Talentem?

Hoe snel ontvang je het assessment rapport van Talentem?

Hoe snel ontvangen kandidaten en opdrachtgevers het assessment rapport van Talentem? Onder normale omstandigheden ontvang je binnen vijf werkdagen het assessment rapport.

Indien er spoed gewenst is, bijvoorbeeld als het gaat om een selectie assessment, geven we, na toestemming van de kandidaat, onze opdrachtgevers alvast een mondelinge terugkoppeling met een conclusie en ons advies.

Nadat het testrapport is opgesteld, wordt deze per email naar de kandidaat gestuurd. Nadat de kandidaat toestemming heeft gegeven voor doorzending van de rapportage naar de opdrachtgever, wordt het rapport ter beschikking gesteld aan de opdrachtgever. De opdrachtgever krijgt hierbij de mogelijkheid aangeboden om een toelichting te krijgen bij de schriftelijke rapportage.

Assessment(s) aanvragen

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close