Assessmentbureau Nijmegen– Talentem

Assessment in Nijmegen

Talentem presenteert een frisse kijk op assessments in Nijmegen. Onze valide en objectieve assessments bieden je betrouwbare inzichten in de kandidaat. Bij Talentem draait alles om duidelijke communicatie en een positieve benadering. Bovendien zien we het belang van objectiviteit in assessments. Daarom sluiten we zoveel mogelijk persoonlijke meningen en interpretaties uit in onze aanpak. Lees hieronder welke soorten assessments we in Nijmegen aanbieden, hoe onze erkende psychologen (aangesloten bij N.I.P.) de assessments begeleiden en beoordelen en hoe we zorgen voor helder, bruikbaar advies.

Soorten assessments in Nijmegen

Talentem biedt assessments in Nijmegen en op vele andere plekken in het land, die diepgaande inzichten geven in ambities, talenten, sterke punten en groeikansen van kandidaten. Elke persoon, elk team en elke organisatie is uniek. Daarom leveren wij maatwerk assessments die perfect aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze specialisaties in Nijmegen omvatten selectie-, loopbaan- en ontwikkelassessments.

Selectie-assessments helpen je de beste kandidaten voor jouw organisatie te selecteren. Objectieve evaluaties van persoonlijkheidseigenschappen en intelligentieniveau bieden een solide basis voor besluitvorming.

Loopbaanassessments bieden inzicht in groeimogelijkheden, talentmanagement en strategische beslissingen. Ontdek sterke punten, valkuilen en ontwikkelmogelijkheden voor zowel individuen als de organisatie.

Onze ontwikkelassessments richten zich op individuele, team- en organisatorische groei. De gedetailleerde inzichten in sterke punten en ontwikkelingsmogelijkheden kunnen helpen om tot effectieve groeiplannen te komen.

Zie ook: alle soorten assessments 

Het assessmentproces in Nijmegen

Talentem hanteert een gestructureerd en grondig assessmentproces om objectiviteit te waarborgen. Het proces begint altijd met een contextbepaling. Door middel van een gestructureerd interview tussen psycholoog en opdrachtgever creëren we een helder beeld van de vraagstelling. Nadat de psycholoog de vraagstelling zorgvuldig heeft vastgesteld,  combineren we persoonlijkheidstesten die thuis worden ingevuld met capaciteitentesten op onze locatie in Nijmegen. We gebruiken valide meetinstrumenten voor het gehele assessment. De objectieve metingen van persoonlijkheid en intelligentie leiden tot betrouwbare resultaten.

Hierna volgt op het assessment in Nijmegen een diepte-interview om het potentieel van de kandidaat nog verder uit te diepen.

Na het assessment in Nijmegen

Na ieder assessment krijgt de kandidaat een mondelinge terugkoppeling en uitgebreide schriftelijke rapportage. Zo bieden we duidelijke, bruikbare adviezen, volgens een vast format. In de meeste gevallen spreekt de psycholoog het assessment na met de opdrachtgever.

Krijg betrouwbare inzichten met Talentem

Kies voor Talentem en ontdek hoe onze assessments in Nijmegen jou helpen weloverwogen beslissingen te nemen en talenten te ontwikkelen. Neem contact op met ons Assessment Center voor een efficiënte planning en betrouwbare inzichten. Wij staan klaar om jouw organisatie, team of individu te ondersteunen bij het bereiken van de volgende succesvolle stap.

Assessmentbureau Nijmegen – Assessment Center Talentem

Assessment Nijmegen

Talentem assessmentbureau Nijmegen
Jonkerbosplein 52 Nijmegen
085 - 130 4676
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00- 18.00 uur)
info@talentem.nl

 


Dichtbij je klant zijn, dat is modern zaken doen wat Talentem betreft. Daarom maken gebruik van een landelijk dekkend netwerk van kantoren in Nederland.

 

Assessment Center Talentem

 


 

Ontwikkel assessment | Selectie assessmentLoopbaan assessment | Alle soorten assessments

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close