Assessmentbureau Enschede – Talentem

Assessmentbureau Talentem Enschede

Jouw bedrijf in Enschede is op zoek naar een assessmentbureau voor een HR gerelateerde vraagstelling. Een ontwikkel vraag misschien, of je hebt een vacature te vullen. Dan wil je natuurlijk wel het beste assessmentbureau selecteren.

We vinden het vooral belangrijk dat je het bureau kiest dat het beste bij jou, je organisatie en jullie situatie past. We hopen natuurlijk dat assessmentbureau Talentem je mag helpen. Ook in en om Enschede staat Talentem voor je klaar.

Klanten blij maken in Enschede

Wat doen wij? Klanten blij maken!

Talentem biedt 23 jaar aan kennis en ervaring met talenten. Onze assessments zijn evidence-based en worden afgenomen en geïnterpreteerd door onafhankelijke, NIP-geregistreerde psychologen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel onze assessments verlaat, zelfs als de uitslag misschien niet is zoals gehoopt. Daarom kiest Talentem Enschede voor een positieve benadering bij het uitvoeren en de rapportage van het assessment. Wij gaan op zoek naar waar de mogelijkheden wél liggen.

Wat typeert Talentem assessments Enschede?

Bij Talentem Enschede gaan we uit van de volgende speerpunten:

 • Gewoon doen: geen ingewikkelde taal, geen gedoe, geen tierelantijnen, wel streven naar perfectie. Dat is Talentem! 
 • 'Extreem' klantgericht: we zijn ervan overtuigd dat 'klanten blij maken' en écht met elkaar samenwerken cruciaal is voor het succes van jullie en onze organisatie. Wat ons betreft zijn opdrachtgevers, kandidaten én leveranciers onze klanten. 
 • Wetenschap: wij gebruiken alleen testinstrumenten die wetenschappelijk onderbouwd en gevalideerd zijn (evidence based).

Talenten benutten en ontwikkelen met assessments in Enschede

Ieder mens is uniek. De ene mens heeft andere talenten dan de ander. Talentem ziet het als een ambacht om te ontdekken waar de talenten van mensen zitten. We helpen onze kandidaten met assessments om hun talenten te ontwikkelen en benutten. Zo kunnen zij het beste uit zichzelf halen.

Hoe doen wij het

Wij werken niet voor ons eigen belang, maar voor de optimale klantbeleving van onze klanten in Enschede. We vinden het vooral belangrijk om met elkaar samen te werken, voor het succes van jullie én onze organisatie.

Talentem levert haar klanten in Enschede een optimale klantbeleving. Dit doen wij door een excellente prestatie neer te zetten en door het anders te doen. En dit alles vooral met veel enthousiasme, humor, lol en werkplezier.

Wij zien het als een ambacht om te helpen bij het ontwikkelen van mensen en organisaties. Talentem Enschede biedt hierbij een daadkrachtige aanpak.

Het Assessment Center van Talentem

Het assessment center van Talentem wordt in Enschede met verschillende doelen ingezet.

Tijdens de assessment dag in Enschede onderzoeken we waar de talenten van de kandidaat liggen. Vervolgens gaan we samen met de kandidaat op zoek naar wat deze persoon met zijn of haar talenten wil en kan bereiken. Ook geven we een advies over wat er nodig is om zich verder te ontwikkelen.

Met een assessment kan Talentem bijvoorbeeld de volgende vraagstellingen beantwoorden:

 • Welke kandidaat past het beste bij mijn organisatie en vacature? 
 • Zelfanalyse (bijvoorbeeld bij outplacement en coaching): wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? 
 • Welke talenten, sterke kanten en capaciteiten hebben onze medewerkers? 
 • Op welke gebieden kunnen onze medewerkers zich ontwikkelen en hoe kunnen wij hen daarmee helpen? 
 • Teamanalyse: welke talenten zijn er aanwezig in het team en welke kwaliteiten missen we? 
 • Welke loopbaanmogelijkheden zijn er voor onze medewerkers? 
 • Talentscan: wie zijn de (aanstaande) high potentials binnen het bedrijf? 
 • Waar kunnen onze medewerkers zich het beste op richten in hun ontwikkeling? 
 • In het geval van disfunctioneren: waar ligt het probleem precies, wat is de oorzaak en hoe kunnen we dit het beste oplossen? 
 • Onze organisatie gaat een reorganisatie starten. Waar zitten onze medewerkers het beste op hun plek en welke medewerkers passen nog bij onze organisatie?

Assessmentbureau Enschede – Assessment Center Talentem

Assessment Enschede

Talentem assessmentbureau Enschede
Capitool 10 Enschede 
085 - 130 4676
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur)
info@talentem.nl


Dichtbij je klant zijn, dat is modern zaken doen wat Talentem betreft. Daarom maken gebruik van een landelijk dekkend netwerk van 16 kantoren in Nederland.

Assessment Center Talentem


Ontwikkel assessment | Selectie assessment | Loopbaan assessmentAlle soorten assessments

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close