Assessmentbureau Amersfoort - Talentem

Assessment bureau Talentem Amersfoort

Assessment bureau Talentem Amersfoort biedt haar klanten hulp bij alle assessment, werving en selectie vraagstukken.

Talentem Amersfoort staat voor het zoeken, vinden en ontwikkelen van talent. Onze assessments zijn hierbij de basis. De assessments geven inzicht in de talenten en valkuilen van de kandidaat, zodat jij het meeste uit je werknemers kan halen.

Soorten assessments in Amersfoort

Assessments zijn maatwerk. Elk bedrijf in Amersfoort is immers uniek, dus elke vraagstelling is dat ook. Daarom hebben we verschillende assessment soorten opgesteld, zodat jij kan kiezen welke het beste bij jouw vraag- en doelstelling past.

In Amersfoort zijn de meest gebruikte soorten assessments het:

Heb je een vacature in te vullen? Kies dan voor het selectie assessment. Dit assessment geeft een duidelijk overzicht van de sterke kanten en ontwikkelpunten van de kandidaat. Vervolgens geven we een concreet advies over de match tussen de kandidaat, functie en organisatie.

Wil je het beste uit je werknemers halen en hen op de juiste plek in het bedrijf zetten? Dan kun je kiezen voor het ontwikkelassessment. Op basis van dit assessment geven we je inzicht in de talenten en valkuilen van de kandidaat en onderzoeken we het ontwikkelpotentieel. Ons advies zal zich richten op hoe ontwikkeling het beste plaats kan vinden.

Heb je een carrière keuze te maken? Dan kan het loopbaanassessment uitkomst bieden. Dit assessment zet je sterke kanten, interesses en valkuilen op een rijtje en geeft een advies over de volgende stap in jouw carrière.

Assessment in Amersfoort of elders op locatie

Met behulp van ons landelijk dekkend netwerk van kantoren, kunnen we altijd dichtbij zijn. Talentem komt naar haar klanten toe. Ook in en om Amersfoort. Ons team in Amersfoort staat voor je klaar.

NIP psychologen

De uitvoerend psychologen van Talentem Amersfoort dragen zorg voor de kwaliteit van hun werk. Daarom zijn onze psychologen in Amersfoort aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) of werken zij onder auspiciën van een NIP psycholoog.

Het NIP is de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland. NIP psychologen werken volgens de beroepscode van het NIP: verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid staan centraal.

Door van deze vier basisprincipes uit te gaan, is het voor de cliënt en de psycholoog duidelijk wat ze wel en niet kunnen verwachten. Ook is de cliënt hiermee beschermd tegen mogelijk onzorgvuldig handelen van een psycholoog. Zo kun je er dus zeker van zijn dat de psychologen van Talentem Amersfoort zorgdragen voor de kwaliteit van hun werk.

Waarom Talentem

Bij Talentem Amersfoort vinden we het belangrijk dat onze assessmentrapporten écht wat toevoegen. Daarom streven wij naar een zoveel mogelijk objectief en betrouwbaar assessment. Want alleen dan is ook de conclusie betrouwbaar.

Uit onderzoek is gebleken dat subjectieve invloeden tijdens het assessment de adviezen minder betrouwbaar maken. Talentem Amersfoort kiest daarom voor een zo objectief mogelijke aanpak.

Talentem Amersfoort gebruikt alleen testinstrumenten die wetenschappelijk zijn onderbouwd en die valide zijn. Dit vergroot de betrouwbaarheid van de uitkomsten nog meer. Hiermee kunnen wij jouw bedrijf in Amersfoort een conclusie en advies geven waar je op kan bouwen en waar je echt mee verder kunt.

Assessmentbureau Amersfoort – Assessment Center Talentem

Assessment Amersfoort

Talentem assessmentbureau Amersfoort
Piet Mondriaanplein 13
085 - 130 4676 
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur)
info@talentem.nl


Dichtbij je klant zijn, dat is modern zaken doen wat Talentem betreft. Daarom maken gebruik van een landelijk dekkend netwerk van 16 kantoren in Nederland.

Assessment Center Talentem


Ontwikkel assessment | Selectie assessment | Loopbaan assessment | Alle soorten assessments

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close