Assessmentbureau Apeldoorn - Talentem

Talentem Apeldoorn doet het anders

Als het gaat om de validiteit van de meetinstrumenten onderscheiden kwalitatieve assessmentbureaus in Apeldoorn zich nauwelijks van elkaar. Toch vinden wij dat het anders kan.

Wij onderscheiden ons bij assessments met de volgende vijf speerpunten:

  1. Vernieuwend, objectief en betrouwbaar 
  2. Positief assessment 
  3. Begrijpelijke taal 
  4. Klantgericht 
  5. Flexibiliteit en vast tarief

Vernieuwende kijk op assessment in Apeldoorn

In Apeldoorn is Talentem het assessmentbureau met de vernieuwende kijk op assessments. Wij werken evidence-based: we bieden onze klanten in Apeldoorn het meest valide, objectieve en betrouwbare assessmentonderzoek aan.

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat subjectieve invloeden bij het afnemen van assessments zorgt voor een minder betrouwbare uitslag van de resultaten. Talentem sluit bij haar assessments in Apeldoorn deze subjectieve invloeden daarom zoveel mogelijk uit.

Positief assessment

Als wij een assessment afnemen zal de conclusie van Talentem waarschijnlijk niet anders zijn dan bij een ander gedegen en objectief assessmentbureau. Toch doen wij het net even anders. Talentem Apeldoorn benadert haar klanten en het assessment vanuit de visie:

Bij Talentem werken we graag met mensen die hun talenten willen benutten en ontwikkelen. Iedereen beschikt over talenten. Welke talenten dit zijn en in hoeverre iemand zich al ontwikkeld heeft, verschilt van persoon tot persoon. Het is vooral van belang om met elkaar te ontdekken waar de mogelijkheden wél liggen.

We kiezen bij het Assessment Center van Talentem in Apeldoorn voor een positieve benadering bij het uitvoeren en de rapportage van het assessment. We zoeken naar de talenten en sterke kanten van mensen en kijken waar deze het best benut kunnen worden.

Begrijpelijke taal

Talentem Apeldoorn vindt het belangrijk dat iedereen een assessmentrapport moet kunnen lezen, welke achtergrond je ook hebt. Onze klanten kunnen de resultaten van het assessment alleen gebruiken als het advies duidelijk en concreet is. Alleen dan kan je er écht wat mee.

Onze assessmentrapportages worden daarom in duidelijke, begrijpelijke taal geschreven. Zonder vakjargon, omhaal van woorden of ander gedoe. Onze conclusies en adviezen zijn te lezen en interpreteren voor iedereen.

Klantgericht

Niet alleen opdrachtgevers, maar ook kandidaten zijn onze klanten. Bij Talentem Apeldoorn willen we opdrachtgevers, kandidaten en alle andere betrokkenen een optimale klantbeleving bieden door een excellente prestatie te leveren.

Wanneer kandidaten bij ons in Apeldoorn op bezoek komen voor een assessment testdag, verwelkomen we hen met plezier en enthousiasme. We stellen de kandidaten op hun gemak, zodat zij in het assessment zo goed mogelijk tot hun recht komen.

Flexibiliteit en tarief

In het belang van onze Apeldoornse klanten hebben wij onze organisatie flexibel en slim georganiseerd:

  • In gevallen van haast kunnen wij al binnen twee werkdagen een assessment inplannen; 
  • Het assessmentrapport zullen we binnen vijf werkdagen na de assessment testdag leveren;
  • Indien gewenst kunnen we direct na het assessment mondelinge terugkoppeling (inclusief conclusie en advies) aan de opdrachtgever geven, uiteraard met instemming van de kandidaat; 
  • We kunnen in heel Nederland assessments doen, omdat we gebruik maken van een landelijk dekkend netwerk van kantoren. Dus ook in en om Apeldoorn.

Doordat wij flexibel georganiseerd zijn kan Talentem een voordelig, vast tarief bieden voor assessments.

Assessmentbureau Talentem Apeldoorn

Jouw organisatie in Apeldoorn is op zoek naar een assessmentbureau voor een HR gerelateerde vraagstelling. Een ontwikkel vraag misschien, of je hebt een vacature te vullen. Dan wil je natuurlijk wel het beste assessmentbureau selecteren.

We vinden het vooral belangrijk dat je het bureau kiest dat het beste bij jou, je organisatie en jullie situatie past. We hopen natuurlijk dat assessmentbureau Talentem je mag helpen. Ook in en om Apeldoorn staat Talentem voor je klaar.

Assessmentbureau Apeldoorn – Assessment Center Talentem

Assessment Apeldoorn

Talentem assessmentbureau Apeldoorn
Het Rietveld 55A Apeldoorn
085 - 130 4676 
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur)
info@talentem.nl


Dichtbij je klant zijn, dat is modern zaken doen wat Talentem betreft. Daarom maken gebruik van een landelijk dekkend netwerk van 16 kantoren in Nederland.

Assessment Center Talentem


Ontwikkel assessment | Selectie assessmentLoopbaan assessment | Alle soorten assessments 

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close