Assessmentbureau Almere - Talentem

Assessmentbureau Talentem Almere

Jouw bedrijf in Almere is op zoek naar een assessmentbureau voor een HR gerelateerde vraagstelling. Een ontwikkel vraag misschien, of je hebt een vacature te vullen. Dan wil je natuurlijk wel het beste assessmentbureau selecteren.

We vinden het vooral belangrijk dat je het bureau kiest dat het beste bij jou, je organisatie en jullie situatie past. We hopen natuurlijk dat assessmentbureau Talentem je mag helpen. Ook in en om Almere staat Talentem voor je klaar.

Positieve benadering bij Talentem

Waarom zou je in Almere kiezen voor het assessment center van Talentem? Omdat Talentem voor een positieve benadering kiest en dat zorgt voor een prettige ervaring voor opdrachtgevers, kandidaten en alle betrokkenen.

Bij Talentem Almere zijn we geïnteresseerd in mensen en talenten binnen de context van een organisatie. Wij kijken waar iemands talenten liggen en hoe die het best ontwikkeld en benut kunnen worden.

Het is vooral van belang om met elkaar te ontdekken waar de mogelijkheden wél liggen.

Gedegen assessment in Almere

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat subjectieve invloeden tijdens de afname van assessments zorgt voor een minder objectieve uitslag en een minder betrouwbare conclusie. Talentem Almere kiest daarom voor een aanpak met zo weinig mogelijk subjectieve invloeden.

Om een betrouwbaar advies te kunnen geven, moet het assessment objectief de persoonlijkheid, capaciteiten, motivatie en het gedrag van de kandidaat meten. Talentem gebruikt daarom alleen valide testinstrumenten. Zo weet je zeker dat ons assessment in Almere betrouwbare resultaten en advies geeft.

Assessmentbureau Talentem heeft een vernieuwende kijk op assessments: wij bieden onze klanten in Almere het meest valide, objectief en betrouwbaar assessmentonderzoek aan.

Valide testinstrumenten

Talentem zet alleen kwalitatief hoogwaardige en valide testinstrumenten in voor de assessments in Almere. Dit geeft onze klanten zekerheid van de goede kwaliteit van de tests en de uitvoering.

Alle testinstrumenten die Talentem inzet zijn wetenschappelijk onderbouwd (evidence based) en uitvoerig onderzocht op hun betrouwbaarheid en validiteit. Van onze tests is wetenschappelijk bewezen dat ze werken. Wij geven Almere alleen het beste.

De assessment psychologen van Talentem

Het uitvoeren van een assessment en het interpreteren van de resultaten is vakwerk. Bij Talentem worden de assessments in Almere daarom alleen uitgevoerd en geïnterpreteerd door onafhankelijke assessment psychologen. Onze psychologen werken volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Dit maakt onze assessments in Almere nog betrouwbaarder. Je kunt er zeker van zijn dat de resultaten juist geïnterpreteerd worden en dat je aan de conclusie en het advies écht wat hebt.

Is de uitslag van een assessment een momentopname?

Is de uitslag van een assessment een momentopname? Nee en een beetje ja!

Persoonlijkheid en capaciteiten zijn grotendeels vaststaand en dus geen momentopname. De assessment tests zijn zo ontwikkeld en gevalideerd dat ze juist de meer vaststaande persoonlijkheidskenmerken meten. Toch zijn de conclusie en het advies afhankelijk van een aantal factoren. Deze zijn deels wel een momentopname. Lees hier meer...

Asessmentbureau Almere - Assessment Center Talentem.

Assessment Almere

Talentem assessmentbureau Almere
Mandela Plein 1
085 - 130 4676
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur)
info@talentem.nl  


Dichtbij je klant zijn, dat is modern zaken doen wat Talentem betreft. Daarom maken gebruik van een landelijk dekkend netwerk van 16 kantoren in Nederland.

Assessment Center Talentem


Ontwikkel assessment | Selectie assessment | Loopbaan assessment | Alle soorten assessments

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close