Wat kost recruitment uitbesteden?

Wat kost recruitment uitbesteden aan een recruitmentbureau?

Het uitbesteden van een vacature aan een recruitmentbureau kost meestal tussen de 20% en 30% van het jaarsalaris van de geplaatste kandidaat.

Wat kost recruitment uitbesteden aan Talentem?

Wat kost het om recruitment uit te besteden aan Talentem is vaak de eerste vraag die wij horen van nieuwe klanten. Wij doen niet ingewikkeld over ons antwoord: recruitmentbureau Talentem biedt een standaard vast tarief voor werving en selectie opdrachten. Bovendien is het tarief niet functieafhankelijk of afhankelijk van het salarisniveau van de functie. Hier hoort een visie bij. Wil je hierover meer weten klik hier.

Het tarief voor het uitbesteden van recruitment aan Talentem is € 11.500,- per vacature. Het genoemde tarief is inclusief de wervingskosten*.

*Vacature video inbegrepen

Recruitment bureau Talentem biedt altijd maatwerk. Wij helpen onze klanten bij:

Door de gedegen en betrouwbare selectie van onze recruiters en werving en selectie adviseurs ligt ons slagingspercentage op 97%. Talentem biedt een twee jaar durende garantie op de geplaatste kandidaat.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close