Wat is een ontwikkel assessment?

Wat is een ontwikkel assessment?

Wat is een ontwikkel assessment? Een ontwikkel assessment is een uitgebreid onderzoek naar de talenten en ontwikkelpunten van de kandidaat. Op basis van een reeks valide en betrouwbare tests geeft het ontwikkel assessment een geobjectiveerd beeld van het ontwikkelpotentieel van de kandidaat. We geven een overzicht van zijn of haar sterke kanten en de mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Het onderzoek van een ontwikkel assessment

In het onderzoek van een ontwikkel assessment analyseren wat de capaciteiten en competenties van de kandidaat zijn en gaan we op zoek naar wat er nog mist. In het rapport geven we een duidelijk overzicht van het totaalpakket aan talenten en ontwikkelgebieden en geven we een eenduidig advies over hoe er aan de ontwikkelgebieden gewerkt kan worden. Zo heb jij de mogelijkheid het beste uit je medewerkers te halen. Geen ingewikkelde taal. Geen gedoe. Geen tierelantijnen. Wel streven naar perfectie. Dat is Talentem!

Talentem levert maatwerk. De vormgeving van het onderzoek zal daarom altijd afhangen van de specifieke vraagstelling van de opdrachtgever. Met een ontwikkel assessment onderzoeken we over het algemeen: 

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close