Waarom recruitment uitbesteden?

Waarom recruitment uitbesteden?

Waarom recruitment uitbesteden? Een recruitmentbureau gaat op zoek naar de beste kandidaat voor jouw vacatures. Uit onderzoek blijkt dat tijdgebrek de belangrijkste reden voor opdrachtgevers is om recruitment uit te besteden aan een recruitmentbureau.

Waarom zou je recruitment uitbesteden aan Talentem?

  • Specialisme: het vinden van dé beste kandidaat voor vacatures op HBO en WO werk- en denkniveau is ons specialisme; 
  • Werving: goed doordachte en succesvolle wervingscampagnes, dat zet Talentem in bij het werven van kandidaten; 
  • Hoog slagingspercentage: door de gedegen en betrouwbare selectie van onze recruiters en werving en selectie adviseurs ligt ons slagingspercentage op 97%; 
  • Objectief advies: wij geven onze opdrachtgevers onafhankelijk en objectief advies over de kandidaten; 
  • Zekerheid en garantie: door middel van onze professionele werving en selectie procedure door inzet van onze assessments bieden wij zekerheid. Met een twee jaar durende garantie bieden wij garantie.

Recruitmentbureau Talentem werkt vanuit vestigingen door heel Nederland.

Dichtbij je klant zijn, dat is modern zaken doen wat Talentem betreft. Daarom maken we gebruik van een landelijk dekkend netwerk van 16 kantoren in Nederland. We maken gebruik van kantoren in: Zwolle, Groningen, Arnhem, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Apeldoorn, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Maastricht, Kampen.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close