Standaard vast tarief voor werving en selectie bij Talentem

Standaard vast tarief voor werving en selectie opdrachten

Recruitmentbureau Talentem biedt een standaard vast tarief voor werving en selectie opdrachten. Bovendien is het tarief niet functieafhankelijk of afhankelijk van het salarisniveau van de functie. Ons tarief is inclusief de wervingskosten.

Hier hoort een visie bij:

  • Eerst en vooral: klanten van een recruitmentbureau zoals Talentem hebben recht op onafhankelijk advies en moeten er zeker van zijn dat het bureau objectief is en dé beste kandidaten selecteert. Bij een standaard vast tarief is er geen sprake van een mogelijke perverse prikkel dat de hoogte van het salaris van een kandidaat, de hoogte van het tarief bepaalt. Goed werk leveren en onafhankelijk adviseren, daar gaat het om bij Talentem!
  • Geen gedoe: Bij Talentem houden we van duidelijkheid. Een vast tarief biedt vooraf duidelijkheid. Voorafgaand aan een procedure maken we heldere afspraken en stemmen we de wederzijdse verwachtingen met elkaar af.
  • Uitlegbaar: een werving- en selectie procedure vraagt om een gemiddelde investering in tijd en in middelen. Genoemde investering is altijd hetzelfde, bij elke vacature. Wij vinden het daarom niet uitlegbaar om een hoger tarief te vragen voor een zwaardere functie. En wat we niet kunnen uitleggen? Dat doen we niet bij Talentem.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close