Kampen
Other details
Match criteria

Teamleider logistiek

Job description

DGA Johan Bosma: Eurofoodgroup heeft een vacature voor een Teamleider logistiek, een ondernemend type die ons proces soepel laat verlopen.”

Eurofoodgroup BV is een jong energiek bedrijf in Kampen en levert vanuit daar in heel Nederland de smakelijkste producten vanuit zijn merken & labels als The Bread Company, het Smaakkabinet, Brood zoals Vroeger, Het Oliebollengilde, Orange Cookies, Banketwereld en Bovenbanket.

De labels staan voor een uniek assortiment ambachtelijk brood, koek, banket, gebak en zoetwaren, elke dag met passie vers gebakken door onze bakkers. 34 collega’s werken dagelijks met plezier aan de groei van dit bedrijf.

Eurofoodgroup is dagelijks op zoek naar de mooiste ambachtelijke producten uit alle windstreken met (h)eerlijke ingrediënten en bereid met passie, liefde en vakmanschap. Als producent en conceptmaker bruist Eurofoodgroup altijd van de nieuwste ideeën, presenteren ze onderscheidende primeurs, haken ze in op actuele thema’s en seizoenen en bieden ze messcherpe aanbiedingen. Zie voor meer informatie: www.eurofoodgroup.com.

Talentem is voor Eurofoodgroup op zoek naar een:

Teamleider logistiek

Requirements

In de functie van logistiek supervisor moet je denken en handelen als een ondernemer. Dit wil zeggen dat je overzicht houd, praktisch denkt en personeel aan stuurt. Daarnaast zorg jij dat de bestellingen gedaan worden, waarbij je het magazijn logisch indeelt en zorgt voor een goede in-en uitstroom. Verder is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en je goed kan inleven. Jij hanteert een helikopterview en zorgt dat alles reilt en zeilt.

Company profile

Vandaag wordt er weer een nieuwe zending diepgevroren Bake off brood bezorgd. Je maakt een praatje met de chauffeur, die je al vaker heb gesproken. Je controleert of de zending klopt met de bestelling en zorgt ervoor dat alles netjes in de vriescellen terechtkomt. Je hebt wat extra handjes nodig dus je vraagt je collega Geoffrey om je even te helpen. Daarna verwerk je de bestelling op de juiste manier in de voorraad.

Met Alette van de binnendienst loop je een order voor morgen door. De klant, een supermarkt, wil nog wat extra grote Italiaanse bollen hebben. Op basis van je voorraadsysteem beslis je of we die kunnen leveren op zo'n korte termijn.

In de loop van de dag begin je vast met het plannen van de routes die de chauffeurs de volgende dag gaan rijden. Als aan het eind van de dag alle orders gepickt zijn, doe je nog een controle of de orders compleet zijn en of ze in een logische volgorde staan, zodat de chauffeurs de volgende ochtend efficiënt kunnen laden.

Benefits

 • Je functioneert op mbo / hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt praktisch inzicht;
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Je bent resultaat gericht;
 • Je bent nauwkeurig;
 • Je bent flexibel en energiek;
 • Je bent sociaal aangelegd;
 • Goed samenwerken vind je dan ook leuk;
 • Je hebt ervaring met leidinggeven.

Wat biedt Eurofoodgroup

 • Werktijden zijn maandag t/m vrijdag;
 • Marktconform salaris aan de hand van GIL cao;
 • 25 verlofdagen;
 • Deelname aan het bedrijfstakpensioen van de GIL;
 • Leuke teamactiviteiten;
 • Onbelaste reiskostenvergoeding;
 • Enthousiaste collega's om mee samen te werken;
 • Ruimte voor eigen inzicht en ideeën.

Reageren vacature Teamleider logistiek in Kampen

Wil je graag reageren op deze vacature van Teamleider logistiek bij Eurofoodgroup in Kampen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Reageren op deze vacature is heel makkelijk: druk op deze pagina op de groene knop "solliciteer", vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt, heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Zie je geen e-mailbericht van Talentem in jouw inbox? Kijk dan voor deze en volgende e-mails (wekelijks) in jouw spamfolders. Mededelingen over de voortgang van deze procedure ontvang je van ons via e-mail. Alvast dank voor je reactie.

Eurofoodgroup en Talentem stellen acquisitie en / of het aanbieden van kandidaten door andere bureaus niet op prijs.

Location

Kampen

Publication date

18.06.2022

Contact person

Marcel Tillema

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Talentem Groep B.V uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close