Zwolle
Other details
Match criteria

Supply Chain Manager

Job description

Directeur Wieger Wiegersma: “Axxor heeft een vacature voor een Supply Chain Manager die ons helpt nog dominanter te worden in Operational Excellence.”

Axxor innoveert: “Wij doen dingen die gisteren niet mogelijk waren. Wij zoeken telkens mogelijkheden die bijdragen en vaak compleet nieuwe toepassingen mogelijk maken."

De automotive, IKEA, de verpakkingsindustrie; allen maken ze gebruik van de supersterke honingraattechnologie van Talentems opdrachtgever Axxor. Axxor produceert in Zwolle, Polen en in de VS honingraat. De producten worden gemaakt van papier. Het eindproduct lijkt simpel, maar niets is minder waar; Axxor levert kwalitatief hoogwaardige en zeer technische producten. Axxor is de grootste leverancier in Europa van papieren honingraat. IKEA gebruikt het honingraat voor de inhoud van haar meubels en de auto-industrie gebruikt het bijvoorbeeld voor hoedenplanken en daken. Het voordeel van honingraat? Het is licht van gewicht, enorm sterk en het werkt kostenbesparend.

Operational excellence en customer intimacy
Axxor treedt samen op met haar klanten en leveranciers om zo samen tot het beste eindresultaat te komen. Hierbij kan je denken aan innovatie, productontwikkeling en het bedenken van kostenbesparende en slimme logistieke oplossingen.
Om operational excellence en customer intimacy nog sterker neer te zetten is Talentem voor Axxor op zoek naar een:

Supply Chain Manager - Lid MT

Requirements

Eigenlijk hebben we de functie met de bovenstaande laatste zin al omschreven: “Om operational excellence en customer intimacy nog sterker neer te zetten is Talentem voor Axxor op zoek naar een Supply Chain Manager.” Jij doet alles wat hiervoor nodig is:

  • Met helicopterview overzie je alle logistieke en kwalitatieve processen en je bent continu gefocust op wat gebeurt er als… en hoe kan ik bijsturen en verbeteren;
  • Je bouwt een duurzame relatie op met leveranciers en klanten, zo’n zes tot tien maal per jaar bezoek je deze relaties; Je maakt meerjarenafspraken met leveranciers met de focus op levertijd, slimme voorraadbeheer en een constante of verbeterende kwaliteit;
  • Je monitort of de gemaakte afspraken nagekomen worden en stuurt waar nodig bij;
  • Je richt je continu op het verbeteren van de kwaliteit van de producten en de logistieke stromen;
  • Je leidt en maakt deel uit van interne projectteams / scrumteams;
  • Je overlegt en monitort met de sales- en productieteams van Axxor en adviseert hen;
  • Samen met je collega’s, leveranciers en klanten ontwikkel je innovatieve oplossingen.

Hoewel je hiërarchisch niet verantwoordelijk bent voor een team, staan er diverse projectteams en individuele medewerkers voor je klaar, waarmee je samenwerkt en die je helpen met het verzamelen en het interpreteren van de juiste informatie. Daarnaast haal jijzelf de nodige informatie (van de betrokken personen) binnen en buiten de organisatie.

Company profile

Deze vacature is ingevuld.

Location

Zwolle

Publication date

04.06.2021

Contact person

Marcel Tillema

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Talentem Groep B.V uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close