Zwolle
Other details
Match criteria

Sales Support Engineering

Job description

Onze opdrachtgever Wolong heeft een vacature voor een Sales Support engineering in IJsselmuiden.

Talentem’s opdrachtgever de Wolong Groep is één van de toonaangevendste fabrikanten van aandrijfsysteem oplossingen en één van 's werelds beste 5 producenten in dit segment. Wereldwijd werken er 18.000 mensenwereld bij Wolong, waarvan zo’n 3,000 in Europa. Wolong levert elektrotechnische producten: motoren en omvormers, generatoren, accu's en transformatoren en andere aanverwante producten.

Dit groeiend bedrijf biedt haar medewerkers een geweldige plek om te werken en te ontwikkelen. Het Europese verkoop hoofdkwartier van Wolong International is gevestigd in Mönchengladbach (Duitsland) en in IJsselmuiden (Nederland). Om nog meer te groeien in Nederland is aan Talentem gevraagd om te helpen bij de invulling van de vacature voor een:

Sales Support Engineer - elektrotechniek of wtb

Requirements

Samen met je team ben jij het aanspreekpunt voor de klanten van Wolong. Je opereert in een veeleisende en brede internationale markt en gaat elke dag nieuwe uitdagingen aan.

  • Je gaat werken in een team met 3 Sales Support engineers;
  • Je onderhoudt nauwe contacten met klanten, collega’s en fabrieken betreffende lopende projecten, prijzen, technische details, levertijden etc.
  • Het bezoeken van de klant en fabrieken zijn ook onderdeel van deze functie;
  • Het adviseren van de juiste (technische) oplossing, het uitbrengen van offertes en ondersteunen van het team behoort tot je dagelijkse werkzaamheden;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het gehele ordertraject.

Company profile

Je werkt in een afwisselende en verantwoordelijke functie waar er ruimte is om te groeien in een internationale omgeving. ATB Motors stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers door interne- en externe opleidingen aan te bieden.

Benefits

  • Je functioneert op HBO niveau (elektrotechniek of wtb), of MBO+;
  • Het spreken van de Engelse taal een must, Duits is een pré;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent service- en commercieel gedreven.

Reageren vacature Sales Support engineering

Reageren op de vacature van Teamleider Sales Support engineering is heel makkelijk: druk op deze pagina op de groene knop "solliciteer", vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt, heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Zie je geen e-mailbericht van Talentem in jouw inbox? Kijk dan voor deze en volgende e-mails (wekelijks) in jouw spamfolders. Mededelingen over de voortgang van deze procedure ontvang je van ons via e-mail.

Alvast dank voor je reactie.

Wolong en Talentem stellen acquisitie en / of het aanbieden van kandidaten door andere bureaus niet op prijs.

Location

Zwolle

Contact person

Marcel Tillema

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Talentem Groep B.V uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close