Emmeloord
Other details
Match criteria

KAM coördinator

Job description

Talentem's opdrachtgever Gouweleeuw heeft een vacature voor een:

KAM coördinator
Creator and boss of the power of perfection

Gouweleeuw zoekt een gedreven mensen-mens die vriendelijk, tactvol bij mensen en processen verbeteringen bewerkstelligt.

Bij Gouweleeuw streven ze naar een optimaal proces –the power of perfection- verloop met een minimale papierstroom. Mede daarom zijn we op zoek naar een analytische Kwaliteitscontroleur, die vooral pragmatisch denkt, werkt en handelt. Met regelmaat beoordeel je bij Gouweleeuw in de twee fabrieken (beide in Emmeloord, dicht bij elkaar) de werkzaamheden en de daarbij behorende processen om vanuit de praktijk de kwaliteit te optimaliseren. Je staat met beide benen op de grond en bent in staat om op alle niveaus binnen de organisatie te schakelen en te communiceren.

Als KAM coördinator zie je toe op de kwaliteit van producten en het naleven van de overeengekomen kwaliteitseisen. Je ontwikkelt beleid op het gebied van kwaliteit (en eventueel op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu). Je stelt jezelf hierbij proactief op en geeft op de genoemde gebieden advies aan directie en bedrijfsleiding en projectteams. Je speelt een actieve rol bij het uitbouwen en onderhouden van het kwaliteitsmanagement systeem.

Daarnaast organiseer je interne audits en voer je (werkplek) inspecties uit waarbij je eventueel corrigerende maatregelen adviseert. Uiteraard geef je algemene kwaliteit- en veiligheidsvoorlichtingen, instructies volgens vastgelegde procedures binnen de organisatie en verzorg jij Toolboxen. Daarnaast zorg je dat Gouweleeuw binnen de verfbranche trendsetter/maatgevend is voor milieu bewust produceren. Je legt en onderhoud hiervoor contacten met alle stakeholders die hieraan kunnen bijdragen.

Gouweleeuw is op zoek naar een KAM coördinator die vooral zorgt voor the power of perfection…

Jij bent (mede) de bedenker, de bepaler en de controleur van en voor deze Power-of-Perfection-norm. Gouweleeuw biedt een zeer vrije en zelfstandige rol. We zoeken vooral iemand ‘die voor zijn baan staat’ en ‘ervoor gaat’! We geven hieronder een samenvatting van de werkzaamheden. Jij:

 • beheert, ontwikkelt en voert het kwaliteitsbeleid uit;
 • voert productcontroles uit;
 • doet interne- en soms externe audits;
 • maakt lijsten, labels en productspecificaties t.b.v. de kwaliteit en gebaseerd op de wetgeving;
 • onderhoudt het GL-systeem (het eigen kwaliteitssysteem van Gouweleeuw). Je houdt GL up to date en gebruikt het voor de verslaglegging van interne audits;
 • verzorgt rapportages van klachten;
 • bevordert het kwaliteits-, en hygiënebewustzijn van de medewerkers;

Zoals het hoort bij een kwaliteitsfunctie: je bent hiërarchisch gepositioneerd onder de directie.

Requirements

 • HBO opleiding of niveau verkregen door ervaring;
 • Je durft waar nodig de confrontatie aan te gaan;
 • Je kunt zeer zelfstandig werken maar ook in teamverband;
 • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift. Een pre is dat je ook de Duitse taal in woord en geschrift beheerst.

Company profile

Onze opdrachtgever familiebedrijf Spuiterij Gouweleeuw, opgericht in 1989, is gespecialiseerd in het stralen en spuiten van met name kranen, vuilniswagens en mastdelen. Bij het bedrijf zijn in wisselende samenstelling 70 – 100 medewerkers actief. De meeste medewerkers zijn actief in de fabriek, op kantoor werken 8 medewerkers. Voor meer informatie over gouweleeuw zie: http://www.gouweleeuw.com.

Benefits

Gouweleeuw en Talentem kijken met plezier uit naar je sollicitatie! Voldoe je niet aan alle wensen en eisen? Reageer dan toch!

Reageren op deze vacature is heel makkelijk: druk rechtsboven op deze pagina op de groene knop "solliciteer", vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt, heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Zie je geen e-mailbericht van Talentem in jouw inbox? Kijk dan voor deze en volgende e-mails (wekelijks) in jouw spamfolders. Mededelingen over de voortgang van deze procedure ontvang je van ons via e-mail.

Alvast dank voor je reactie.

Gouweleeuw en Talentem stellen acquisitie en / of het aanbieden van kandidaten door andere bureaus niet op prijs.

Location

Emmeloord

Contact person

Marcel Tillema

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Talentem Groep B.V uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close