Nederland
Other details
Match criteria

HR interim professional - zzp

Job description

Talentem heeft regelmatig HR interim opdrachten voor met name de volgende posities:

  • HR interim adviseur
  • Interim HR manager
  • Interim HR directeur

Requirements

Inschrijven is heel makkelijk: druk hiernaast op de groene knop solliciteer, vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Als je deze mail niet ontvangt is er iets misgegaan. Het makkelijkste is dan om je sollicitatie te mailen naar info@talentem.nl (doe dit bij voorkeur alleen als het via de solliciteerknop niet lukt, dat is voor Talentem namelijk makkelijker).

Alvast dank voor je reactie.

Benefits

Bij Talentem doen we ‘gewoon’ ons uiterste best om voor onze klanten het beste te regelen! Wij zien jou ook als klant. Wat ons betreft is samenwerken 'het nieuwe zaken doen'. Talentem investeert in (online) marketingcampagnes en sales om interim opdrachten te krijgen. Jij kunt jezelf en ons hierbij helpen. Op de website van Talentem hebben wij een pagina gemaakt, waar jij je als professional kan presenteren.

Laat jij je gegevens door ons op deze pagina plaatsen dan ben je vanaf dat moment Premium-kandidaat en word jij (met de ander Premium-kandidaten) als eerste geïnformeerd over nieuwe opdrachten.

LET OP: als je tussen nu en een halfjaar beschikbaar denkt te zijn is het toch aan te raden om je gegevens nu al te laten plaatsen (hoe langer je op de pagina zichtbaar bent, hoe beter dit voor je positie in Google is).

Interesse? klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Location

Nederland

Publication date

03.10.2022

Contact person

Marcel Tillema

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Talentem Groep B.V uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close