Zeist
Other details
Match criteria

Financieel Manager

Job description

Directielid Gwen Gerritsen: “Sola heeft een vacature voor een Financieel Manager die ons helpt ons sterk groeiende bedrijf met een frisse wind naar de volgende stap te brengen!”

Talentems opdrachtgever Sola is een Nederlands familiebedrijf dat al 100 jaar bestek, pannen en ander keukengerei produceert. Op basis van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding bieden zij een uniek en hoogwaardig assortiment aan zowel de nationale als internationale markt. Als marktleider in de luchtvaart branche leveren zij hun producten aan 80 luchtvaartmaatschappijen, leveren zij bestek aan hotels/restaurants in 95 landen, diverse grote cruisemaatschappijen, treinen en de B2C markt.

Bij Sola werken ongeveer 50 medewerkers. De vierde generatie van Sola, zus en broer, beiden dertigers - richten zich op nieuwe markten en regio’s. Na een hele re-branding is het doel om Sola verder te laten groeien.

In verband met de aanstaande pensionering van de huidige eindverantwoordelijke van de afdeling, is Talentem voor Sola op zoek naar een:

Financieel Manager

Requirements

  • Je gaat een team aansturen van drie administratieve medewerkers en je hebt daarbij een ‘moderne kijk’ op leidinggeven.
  • Je wordt de financieel-gedreven rechterhand van directieleden Gwen en Robert Gerritsen.
  • Je voorziet Gwen en Robert tijdig van accurate gegevens en kijkt vooral ook vooruit, zodat zij samen met jou de juiste strategische beslissingen kunnen nemen.
  • Zoals het gaat bij een familiebedrijf van deze omvang: je haalt er plezier uit om - wanneer het nodig is - zelf met de voeten in de klei te staan.
  • Waar nodig moderniseer je de financiële afdeling, je krijgt hiervoor alle ruimte en mogelijkheden.

Company profile

Deze vacature is ingevuld.

Location

Zeist

Publication date

31.08.2022

Contact person

Marcel Tillema

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Talentem Groep B.V uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close