Emmeloord
Other details
Match criteria

Directie / Management Assistent(e)

Job description

Onze opdrachtgever familiebedrijf Spuiterij Gouweleeuw, opgericht in 1989, is gespecialiseerd in het stralen en spuiten van met name kranen, vuilniswagens en mastdelen. Bij het bedrijf zijn in wisselende samenstelling 60 – 80 medewerkers actief. Met haar medewerkers staat het bedrijf vrijwel dagelijks voor enorme klussen. Gouweleeuw werkt voor toonaangevende fabrikanten zoals onder meer GeesinkNorba, TadanoFaun, Liebherr, Terex en Manitowoc. De gespoten objecten van Gouweleeuw vinden hun weg over de hele wereld. Vanaf 1989 staat het afleveren van een kwalitatief hoogwaardig product hoog in het vaandel. De kreet "Power of Perfection" vind je dan ook overal terug. Talentem Recruitment is voor Gouweleeuw op zoek naar een…

Directie / Management Assistent(e)

38 uur per week

Requirements

Een gevarieerd takenpakket zorgt ervoor dat jij je geen moment hoeft te vervelen. Je voert vooral administratieve ondersteunende taken uit voor Directie en Verkoop binnendienst. Je bent de spin in het web voor diverse afdelingen. Als je ingewerkt bent ga jij je ook richten op het assisteren bij veranderingen in bedrijfsprocessen.

Company profile

Je bent assertief, dienstbaar en pakt zaken zelfstandig op. Je past bij een ‘doe bedrijf’ waar men op een ‘recht toe recht aan’ manier met elkaar communiceert: je kan dus tegen een stootje. Je bent te typeren als een ‘regelneef’, organiseert graag en bent een pietje-precies. Daarnaast beschik je zowel mondeling als schriftelijk over een uitstekende beheersing van de Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is een pré. Je woont maximaal 30 minuten reizen vanaf Emmeloord. Je hebt affiniteit met techniek en bent praktisch ingesteld. Je hebt goede kennis van Word en Excel.

Benefits

Deze vacature is ingevuld.

Location

Emmeloord

Contact person

Marcel Tillema

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Talentem Groep B.V uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close