Nederland
Other details
Match criteria

Assessment psycholoog NIP 0-24u

Job description

Psycholoog Ayla Kremer: “Ik ga studeren, word jij mijn opvolger? Het leuke aan Talentem is de positieve insteek. Talentem zoekt altijd naar wat mensen wél kunnen, om ze zo te helpen het beste uit hun carrière te halen. En dat maakt het werk ontzettend leuk!”

......Dit was zomer 2019. Inmiddels zijn er zeven (oproep of zzp) psychologen actief voor Talentem. Ayla is nog steeds in dienst (weliswaar minimaal) bij Talentem. Omdat ze na haar ontslag aankondiging vroeg: "Ik heb het zo naar mijn zin bij Talentem omdat we het écht anders doen, dus kan ik blijven?"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste assessment psycholoog,

Je bent van harte welkom bij Talentem!

Ik zal mij eerst aan je voorstellen… Marcel Tillema, een positief en gedreven enthousiasteling met 21 jaar ervaring in assessment-, recruitment- en interim-diensten. In oktober 2018 heb ik mijn aandelen in een ander bedrijf verkocht en in december 2018 ben ik een nieuw bedrijf gestart: Talentem. Mijn en inmiddels ons doel met Talentem is om klanten blij te maken en het anders dan anderen te doen.

Talentem is actief in geheel Nederland en maakt gebruik van een landelijk netwerk aan kantoren zodat we altijd dicht bij onze klanten (opdrachtgevers en kandidaten) kunnen zijn. Wij helpen onze klanten met assessments, het invullen van vacatures op hbo- en wo-niveau en HR interimmers.

Bij Talentem zien wij het als een ambacht om te helpen bij het zoeken, vinden en het ontwikkelen van mensen en organisaties. We bieden een serieuze en daadkrachtige aanpak. Met en bij alle stakeholders willen we hierbij een sfeer creëren van enthousiasme, humor, lol en werkplezier.

Ter uitbreiding van ons team ben ik voor Talentem op zoek naar een MSc:

Assessment psycholoog 0-16u

Voor de regio Utrecht, , Rotterdam, Den Haag

Requirements

  • Talentem biedt haar opdrachtgevers een vernieuwend, objectief en betrouwbaar assessment
  • We hebben een moderne, eigentijdse manier van rapporteren ontwikkeld en samengesteld. Onze manier van rapporteren is positief en opbouwend. Jij hebt de vrijheid onze manier van rapporteren verder te optimaliseren en verbeteren;
  • En uiteraard ga je hierna kandidaten op hun gemak stellen door ze een welkom gevoel te geven bij Talentem en assessmentopdrachten uitvoeren.

Company profile

Ga je mij helpen Talentem nog verder op de kaart te zetten en wil je samenwerken met een groep positieve enthousiastelingen? Dan ben je zoals gezegd van harte welkom en ontvang ik graag je CV. Je mag mij ook eerst bellen voor meer informatie, ik ben bereikbaar via 085 130 4676.

LET OP: het aantal uren kan in eerste instantie minimaal zijn. We zitten in een opbouwfase. We groeien, jij kan in aantal werkuren met ons meegroeien.

Reageren op deze vacature is heel makkelijk: druk rechtsboven op deze pagina op de groene knop "solliciteer", vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt, heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Zie je geen e-mailbericht van Talentem in jouw inbox? Kijk dan voor deze en volgende e-mails (wekelijks) in jouw spamfolders. Mededelingen over de voortgang van deze procedure ontvang je van ons via e-mail.

Alvast dank voor je reactie.

Hartelijke groet,
Marcel Tillema

Location

Nederland

Publication date

20.03.2023

Contact person

Marcel Tillema

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Talentem Groep B.V uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close