Zwolle
Other details
Match criteria

Assessment psycholoog NIP 0-16u

Job description

Beste Assessment Psycholoog,

Je bent van harte welkom bij Talentem!

Ik zal mij eerst aan je voorstellen… Marcel Tillema, een positief en gedreven enthousiasteling met 18 jaar ervaring in assessment-, recruitment- en interim-diensten. In december 2018 start ik vanuit Zwolle met een nieuw bedrijf: Talentem.

Talentem wordt actief in geheel Nederland en maakt gebruik van een landelijk netwerk aan kantoren zodat we altijd dicht bij onze klanten (opdrachtgevers en kandidaten) kunnen zijn. Wij helpen onze klanten met het invullen van vacatures op hbo- en wo-niveau, assessments en interimmers.

Bij Talentem zien wij het als een ambacht om te helpen bij het zoeken, vinden en het ontwikkelen van mensen en organisaties. We bieden een serieuze en daadkrachtige aanpak. Met en bij alle stakeholders willen we hierbij een sfeer creëren van enthousiasme, humor, lol en werkplezier.

Voor Talentem ben ik per direct op zoek naar een:

Assessment Psycholoog NIP 0-16u

creatief en vernieuwend

Requirements

Wat ga je doen?

  • In eerste instantie ga je samen met mij een moderne, eigentijdse manier van rapporteren ontwikkelen en samenstellen. Onze manier van rapporteren zal positief en opbouwend zijn;
  • Jij en ik gaan samen bespreken welke test(en) we gaan inzetten en met welke testuitgevers we in zee gaan;
  • En uiteraard ga je hierna kandidaten op hun gemak stellen door ze een welkom gevoel te geven bij Talentem en assessmentopdrachten uitvoeren.

Company profile

Ga je mij helpen Talentem op de kaart te zetten en wil je samenwerken met een positieve enthousiasteling? Dan ben je bent zoals gezegd van harte welkom en ontvang ik graag je CV.

Hartelijke groet,

Marcel Tillema
marceltillema@talentem.nl
085 - 1304676

Location

Zwolle

Contact person

Marcel Tillema

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Talentem Groep B.V uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close