Nederland
Other details
Match criteria

Accountmanager retail

Job description

DGA Johan Bosma: Eurofoodgroup heeft een hele leuke vacature voor een Accountmanager retail. Iets voor jou?

Eurofoodgroup BV is een jong en energiek bedrijf in Kampen en levert vanuit daar in heel Nederland de smakelijkste producten vanuit zijn merken & labels als The Bread Company, het Smaakkabinet, Brood zoals Vroeger, Het Oliebollengilde, Orange Cookies, Banketwereld en Bovenbanket. De labels staan voor een uniek assortiment ambachtelijk brood, koek, banket, gebak en zoetwaren, elke dag met passie vers gebakken door onze bakkers. 34 collega’s werken dagelijks met plezier aan de groei van dit bedrijf.

Eurofoodgroup is dagelijks op zoek naar de mooiste ambachtelijke producten uit alle windstreken met (h)eerlijke ingrediënten en bereid met passie, liefde en vakmanschap. Als producent en conceptmaker bruist Eurofoodgroup altijd van de nieuwste ideeën, presenteren ze onderscheidende primeurs, haken ze in op actuele thema’s en seizoenen en bieden ze messcherpe aanbiedingen. Zie voor meer informatie: www.eurofoodgroup.com

Ter uitbreiding van het salesteam en om nog meer te groeien is Eurofoodgroup op zoek naar een:

Account Manager Retail

Die als business developer denk en werkt

Requirements

Kan jij de passie, liefde en vakmanschap van onze bakkers overbrengen naar beslissers bij lokale supermarkten? Dan ben jij ‘onze man of vrouw’!

We zoeken een accountmanager retail die de super lekkere en mooie producten van Eurofoodgroup in de schappen weet te krijgen van supermarken. Je bent sterk in acquisitie en daarnaast snap je wat relatiebeheer inhoudt en hoe je ‘je’ assortiment bij je klanten weet uit te breiden.

Op termijn gaat Eurofoodgroup mogelijk met een rayonindeling werken, op dit moment gaat de klantverdeling in goed overleg met elkaar. Gemiddeld bezoek je een relatie eens in de zes weken.

Company profile

Ben jij net als Eurofoodgroup onderscheidend en kan je sfeer en uitstraling ‘verkopen’ met producten gericht op de bovenkant van de markt?

Kan jij verkopen als de beste en snap je ‘het spel’ van sales bij supermarkten? Of denk je dit snel onder de knie te kunnen krijgen? En, ben je een super enthousiast mens en leuk om mee samen te werken?

Dan ben jij mogelijk de nieuwe accountmanager voor Eurofoodgroup!

Benefits

Een passend salaris, een leaseauto, laptop, mobieltje, kortom alles wat je bij anderen ook krijgt. Eurofoodgroup biedt je daarnaast een hele leuke job, waar je eigen inbreng en creativiteit zeer gewaardeerd (zelfs gewenst) wordt! En, het is vooral ook ‘gewoon’ ontzettend leuk om bij Eurofoodgroup te werken... Met de mooie, lekkere producten en met een hele goede werksfeer maken de collega's van Eurofoodgroup van elke werkdag een feestje...

Reageren vacature accountmanager bij Eurofoodgroup

Zin om een leuk (en lekker!) product te verkopen binnen de food? Dan zijn we op zoek naar jou!

Reageren op deze vacature van accountmanager bij Eurofoodgroup is heel makkelijk: druk op deze pagina op de groene knop "solliciteer", vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt, heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Zie je geen e-mailbericht van Talentem in jouw inbox? Kijk dan voor deze en volgende e-mails (wekelijks) in jouw spamfolders. Mededelingen over de voortgang van deze procedure ontvang je van ons via e-mail.

Alvast dank voor je reactie.

Eventuele procedure stappen:

  • 12, 15 of 24 februari kennismakingsgesprek met en bij Talentem;
  • 4 maart eerste kennismakingsgesprek met en bij Eurofoodgroup;
  • Week 10: assessment bij Talentem;
  • 18 maart laatste selectiegesprek met en bij Eurofoodgroup.

Eurofoodgroup en Talentem stellen acquisitie en / of het aanbieden van kandidaten door andere bureaus niet op prijs.

Location

Nederland

Contact person

Marcel Tillema

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Talentem Groep B.V uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close