Wat is de toegevoegde waarde van een assessment?

Wat is de toegevoegde waarde van een assessment?

Wat is de toegevoegde waarde van een assessment? De toegevoegde waarde van een assessment is dat de resultaten je een inzicht geven waar je talenten en capaciteiten liggen. Het geeft je (nieuwe) inzichten en is een goed hulpmiddel voor je persoonlijke ontwikkeling.

Bij Talentem vinden we het belangrijk om te benadrukken dat een assessment geen veroordeling is, maar een beoordeling. En deze beoordeling en het hierbij behorende advies en conclusie is altijd afhankelijk van de vraagstelling. Ben je geschikt voor deze specifieke functie binnen deze specifieke organisatie? Welke ontwikkelmogelijkheden zijn er voor je? Zit je op de juiste plek? Etc.

Een professioneel assessmentbureau, zoals Talentem, beschikt over valide testmiddelen en is in staat om het juiste pakket samen te stellen voor een specifieke vraagstelling. Bij een assessmentbureau zorgen erkende psychologen voor de juiste interpretatie van de testresultaten.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close