Referenties

Talentem biedt 23 jaar aan kennis en ervaring met talenten. Ons werkgebied is geheel Nederland.

Onze instelling is: "We doen ‘gewoon’ ons uiterste best, om voor onze klanten het beste te regelen!" Talentem maakt klanten blij!

Onder andere de klanten die je op deze pagina ziet helpen wij met onze assessments.


Van Gelder aannemer
Elburg (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessments

Van Gelder Aanneemmaatschappij

Elburg

Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1100 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert. Van Gelder is actief in heel Nederland en ook daarbuiten.

Bij van Gelder werken vakmensen voornamelijk in vaste teams, met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever. De werknemers blijven Van Gelder trouw, omdat ze de ruimte krijgen te groeien en omdat er wederzijds respect is door alle lagen van het bedrijf.


Gemeente Utrecht.
Referentie Talentem Assessments

Gemeente Utrecht

Utrecht

Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met 361.924 inwoners op 31 januari 2022 is Utrecht qua inwonertal de vierde gemeente van Nederland. Deze inwoners zijn verdeeld over vier woonplaatsen, te weten Utrecht met 308.965, Haarzuilens met 555, Vleuten met 27.810 en De Meern met 21.815 inwoners. De agglomeratie Utrecht telde per 1 januari 2019 712.700 inwoners.


UMCG Groningen. Universitair Medisch Centrum Groningen.
Referentie Talentem assessments.

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Groningen

Het Universitair Medisch Centrum Groningen is een ziekenhuis in de stad Groningen. De drie kerntaken zijn gezondheidszorg, onderwijs en onderzoek.


Koninklijke Peijnenburg. Enkhuizen / Geldrop.
Referentie Talentem assessments

Koninklijke Peijnenburg

Enkhuizen

Koninklijke Peijnenburg, onderdeel van Lotus Bakeries, bestaat inmiddels alweer 135 jaar. Naast ontbijtkoek zijn zij ook gespecialiseerd in de verantwoorde tussendoortjes (o.a. Nakd en BEAR) en andere lekkere koekjes.


De Wolden Hoogeveen.
Referentie Talentem assessments.

De Wolden Hoogeveen

Hoogeveen

De Samenwerkingsorganisatie (SWO) werkt vraag- en resultaatgericht voor de inwoners en de beide besturen van de gemeente De Wolden en de gemeente Hoogeveen.


Zonnehuisgroep Vlaardingen
Referentie Talentem assessments

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Vlaardingen

Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen staan de persoonlijke zorgwensen van cliënten centraal. Stichting Zonnehuisgroep Vlaardingen heeft zijn wortels in Vereniging Het Zonnehuis, een vrijwillig particulier initiatief dat startte in 1921. Het doel was het bieden van waardige zorg aan kwetsbare mensen.


Stichting Salvage Apeldoorn
Referentie Talentem assessment

Stichting Salvage

Apeldoorn

Stichting Salvage verzekert gedupeerden van aandacht, actie en advies na een ingrijpende gebeurtenis zoals brand. Een brand is een heel ingrijpende gebeurtenis die grote gevolgen kan hebben. Mensen die een brand meemaken, zijn vaak in de war of geschokt. De Salvagecoördinator staat dan voor hen klaar om de eerste hulp te bieden. Deze hulp is gratis.


West Openbaar Onderwijs Naaldwijk
Referentie Talentem assessments

West Openbaar Onderwijs

Naaldwijk

In de gemeenten Westland en Midden-Delfland zijn alle scholen voor openbaar onderwijs ondergebracht in West Openbaar Onderwijs. Een kleinschalige, daadkrachtige organisatie met veel aandacht voor medewerkers en leerlingen.

Veilig Verkeer Nederland
Amersfoort
Referentie Talentem assessment

Veilig Verkeer Nederland

Amersfoort

Veilig Verkeer Nederland is dé maatschappelijke organisatie die -al meer dan 85 jaar- werkt aan verkeersveiligheid in Nederland. Zij zorgen ervoor dat mensen zich bewust zijn van het feit dat iedereen verkeersdeelnemer is en dat iedereen makkelijk een steentje kan bijdragen aan een veiliger verkeer.


IVC Evidensia Nederland. 
Utrecht (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessment

Evidensia Nederland

Utrecht

Evidensia Nederland heeft dierenartsenpraktijken in heel Nederland, het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. De Evidensia groep is begin 2017 gefuseerd met het Engelse IVC en is hiermee onder gezamenlijke groepsnaam IVC Evidensia de grootste dierenartsgroep in Europa.


Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders Amersfoort
Referentie Talentem assessment

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Amersfoort

Ondernemersschap, Innovatie en plezier… sinds de oprichting in 1982 is dat waar Bosveld voor gaat. Bij Bosveld staat de mens centraal. Allereerst hun medewerkers, want als medewerkers enthousiast zijn, worden klanten dat ook vindt Bosveld! Het belang van deze menselijke benadering delen zij graag. Incasso is namelijk niet alleen een heel belangrijk onderdeel van after sales, het heeft ook invloed op de bedrijfsreputatie.


De Schoor Almere

De Schoor

Almere

De Schoor organiseert in Almere het sociaal cultureel werk, het maatschappelijk werk, maatschappelijke ondersteuning bij schulden, voor- en vroegschoolse activiteiten, kinder- en jongerenwerk en zet zich in voor bewonersparticipatie en de leefbaarheid van de stad onder het motto: Meedoen in Almere!


Aafje thuiszorg, zorghuizen en zorghotels Rotterdam
Referentie Talentem assessments

Aafje

Rotterdam

Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, zorghuizen en zorghotels. U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren.


European Aerosols - Motip Dupli Wolvega
Referentie Talentem assessment

European Aerosols

Wolvega

European Aerosols (voorheen Motip Dupli) is gespecialiseerd in spuitbussen met (auto)lakken, remmenreiniger, siliconensprays en meer. Spuitbussen die vanuit Wolvega de hele wereld over gaan.


PCBO Dantumadiel Dokkum
Referentie Talentem assessment

PCBO Dantumadiel

Dokkum

PCBO Dantumadiel is een vereniging voor basisonderwijs met zes scholen, 1010 leerlingen en ca. 90 personeelsleden. PCBO Dantumadiel is nauw verbonden met haar regio. Vandaar het motto: Onderwijs dicht bij uw kind.


De NVJ - Nederlandse Vereniging van Journalisten Amsterdam
Referentie Talentem assessment

NVJ - Nederlandse Vereniging van Journalisten

Amsterdam

De NVJ - Nederlandse Vereniging van Journalisten- vertegenwoordigt de materiële en immateriële belangen van haar bijna 8.000 zelfstandig en in loondienst werkende (foto)journalist- & mediamaker-leden in Nederland. De NVJ is een onafhankelijke, niet-politieke, zelfstandige vereniging die streeft naar persvrijheid en goede werkomstandigheden voor haar leden.


Festool Waddinxveen
Referentie Assessment Bureau Talentem

Festool Nederland

Waddinxveen

Het elektrisch gereedschap van Festool staat voor betrouwbaar , duurzaam en robuust. Het maken van het beste gereedschap voor de professional. Dit is het vakmanschap van Festool. Niets meer. Niets minder.


Stichting PCBO Amersfoort
Referentie Talentem assessment

Stichting PCBO Amersfoort

Amersfoort

De Stichting Protestants-christelijk Basisonderwijs Amersfoort wil kinderen op haar scholen vanuit een christelijk-sociale identiteit, en met respect voor het unieke van ieder kind, uitdagen zich veelzijdig en optimaal te ontwikkelen.


Dynhus Lemmer
Referentie Talentem assessment

Dynhus

Lemmer

Wonen Zuidwest Friesland en Lyaemer Wonen zijn samen verdergegaan onder de naam Dynhus (jouw huis). Dynhus wil een meerwaarde zijn voor de samenleving en voor haar huurders. Dynhus wil mensen perspectief bieden met een thuis, omdat zij geloven dat een goede woning, in een fijne woonomgeving het fundament is van persoonlijk welbevinden en persoonlijke ontwikkeling.Bakkers Brigade Amsterdam
Referentie Talentem assessment

Bakkers Brigade

Amsterdam 

Bakkers Brigade is actief als bakker in de out-of-home markt (foodservice), dat betekent: catering, hotellerie, zorg en de grote horeca. Door een eigen logistiek netwerk en samenwerking met versgrossiers kunnen zij dagelijks in het hele land verse producten leveren.


Mateboer Groep Kampen
Referentie assessment bureau Talentem

Mateboer Groep

Kampen

Mateboer Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit de drie werkmaatschappijen Bouw, Projectontwikkeling en Milieutechniek. De kracht van de Mateboer Groep is dat bij elk project deze drie disciplines gebundeld worden.


ESA Trucks
Groningen, Marum, iDrachten, Veendam, Heerenveen
Referentie Talentem assessment

ESA Trucks Nederland

Groningen

ESA Trucks is de officiële dealer van DAF, Fiat Professional, Tatra, GINAF en Fassi-autolaadkranen in Noord-Nederland. Al meer dan 90 jaar staan zij voor Ervaring, Service en Aandacht. ESA Trucks heeft vier vestigingen in Noord-Nederland, op vier verschillende locaties: in Groningen (hoofdkantoor), in Marum, in Drachten, in Veendam eb binnenkort ook in Heerenveen.


Oink! Drachten
Referentie Talentem assessment

Oink!

Drachten

Oink! wil voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen.


Stichting Oosterpoort Oss
Referentie Talentem assessment

Stichting Oosterpoort

Oss

Stichting Oosterpoort is een organisatie voor jeugdhulp. Zij bieden ondersteuning aan jongeren en gezinnen die het moeilijk hebben.Christelijke Basisschool (CBS) Het Kristal Dordrecht
Referentie Talentem assessment

CBS Het Kristal

Dordrecht

Het kind staat bij basisschool Het Kristal centraal. Samen spelen, leren en werken zien zij als de vitaminen voor een gezonde sociale ontwikkeling.


Amsta Amsterdam
Referentie Talentem assessment

Amsta

Amsterdam

Amsta geeft zorg aan ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die een steuntje in de rug nodig heeft.


Kersten B.V. Nieuwegein
Referentie Talentem assessment

Kersten

Nieuwegein

Kersten is een familiebedrijf, opgerichtt in 1969. Kersten is internationaal opererende groothandel in trendy woonaccessoires. Waarom ze anders zijn dan alle andere? Omdat Kersten neus heeft voor trends, dit zelf ontwerpen, ze goed kunnen inkopen, ze voorraad houden en omdat ze één grote familie zijn.


Cavent Oud-Beijerland
Referentie Talentem assessment

Cavent

Oud-Beijerland

Cavent werd op 28 juni 1967 opgericht. De eerste protestants-christelijke stichting op het eiland voor mensen met een verstandelijke beperking. Nu, zo’n vijftig jaar later, zijn zij nog steeds voor deze mensen actief in de Hoeksche Waard. Cavent is er trots op dat zij nog altijd klein en zelfstandig zijn gebleven.


Weidmüller Nederland Hilversum
Referentie Talentem assessment

Weidmüller

Hilversum

Weidmüller beschikt over productielocaties, verkoopmaatschappijen en vertegenwoordigingen in meer dan 80 landen. De producten en oplossingen van Weidmüller sluiten energie, signalen en data aan in industriële omgevingen. In Nederland is Weidmüller gevestigd in Hilversum.


Exodus Nederland
Referentie Talentem assessment

Exodus Nederland

Amsterdam

Exodus Nederland is een vereniging met vijf leden die als doel heeft de kansen van (ex-)gedetineerden op een geslaagde terugkeer in de samenleving te vergroten.


Carrosseriefabriek Heiwo Wolvega
Referentie Talentem assessment

Carrosseriefabriek Heiwo

Wolvega

Carrosseriefabriek Heiwo is  partner voor de bouw van trailers, truckbakken en aanhangwagens. Heiwo biedt unieke oplossingen als mega-luchtvrachttrailers en bandlossers en levert ieder type carrosserie op maat, van laadvloer tot distributiebak. Wat maakt Heiwo bijzonder? Ze denken met klanten mee over de beste oplossing en leveren maatwerk.


Brein Support Arnhem
Referentie Talentem assessment

Brein Support

Arnhem

Brein Support is een expertisecentrum voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Brein Support ondersteunt mensen die schade hebben opgelopen aan het brein, de hersenen. Schade aan de hersenen kan ontstaan door een ongeluk, een bloeding, tumor of acute ziekte. Zo’n beschadiging aan het brein noemen we een niet-aangeboren hersenletsel of NAH.


Spuiterij Gouweleeuw Emmeloord
Referentie Talentem recruitment

Spuiterij Gouweleeuw

Emmeloord

Spuiterij Gouweleeuw is gespecialiseerd in het stralen en spuiten van allerlei objecten van groot tot klein. Of het nou gaat om Verticaal Transport, Stralen & Coaten, Grond-, Weg- en Waterbouw of Reinigingsmarkt.


Van Werven Oldebroek (hoordkantoor)
Referentie Talentem assessment

Van Werven

Oldebroek

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Het bedrijf werkt vanuit vijftien locaties aan lokale en bovenregionale projecten.


Boerderij De Boterbloem Tollebeek
Referentie Talentem assessment

Boerderij De Boterbloem

Tollebeek

Boerderij De Boterbloem is een particuliere dagopvang, buitenschoolse opvang en zorgboerderij op een unieke locatie in Tollebeek.


TDS - Top Delivery Services
Almere (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessment

Top Delivery Services

Almere

Top Delivery Services is een joint venture van de logistiek dienstverleners Holwerda Transport, Transportbedrijf P.A. van Rooyen en Brakenhoff Transport. Vervoer en opslag van goederen, in het bijzonder meubels en keukens, zit het bedrijf in de genen en ze hebben hiermee jarenlange ervaringen.


Profile Project Rijswijk
Referentie Talentem assessment

Profile Project

Rijswijk

Bijna niets geeft een organisatie zoveel energie als een nieuw interieur. En dat is sinds 1987 het specialisme van Profile Project. Profile Project ontzorgt u volledig bij (her)huisvesting in de breedste zin van het woord. Profile Project adviseert, ontwerpt en geeft leiding aan de uitvoering.


Breedveld & Schröder Almere
Referentie Talentem assessment

Breedveld & Schröder

Almere

Elektrotechnisch aannemer Breedveld & Schröder is graag uw partner als het gaat om aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties.


Raxtar Veldhoven
Referentie Talentem assessment

Raxtar

Veldhoven

Het Veldhovense bedrijf Raxtar ontwikkelt bouwliften die worden gebruikt bij de bouw van wolkenkrabbers. Dagelijks gaan er wereldwijd zo'n 550 liften van Raxtar op en neer.


Clement Group Weert
Referentie Talentem assessment

Clement Group

Weert

Clement group is een Full Service ISO:9001 gecertificeerde metaalbewerker uit Weert. Seriematige productie van halffabricaten, visueel laswerk en revisie van machine onderdelen. Zomaar een greep uit de disciplines van Clement Group.


Wilco Art Books Amersfoort
Referentie Talentem assessment

Wilco Art Books

Amersfoort

Wilco Art Books is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogstaande boeken. Dit doen zij in nauwe samenwerking met grafisch vormgevers, musea, kunstenaars, fotografen en kunstgalerieën.


Ambiq
Referentie Talentem assessments

Ambiq

Hengelo, Deventer, Hoogeveen

Ieder mens is uniek! Ambiq is er voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problemen. Ambiq ontvangt iedereen die specifieke behandeling of begeleiding nodig heeft, omdat iedereen het verdient om geaccepteerd te worden zoals hij is.


Marts Projectmanagement den Haag
Referentie Talentem assessments

Marts Projectmanagement

Den Haag

Of het nu gaat om een nieuw ontwerp van uw werkomgeving, kantoorinrichting, haalbaarheidsstudie of verhuizing; Marts Projectmanagement levert maatwerk door verbinding te maken met uw organisatie. Partnerschap en open, eerlijke communicatie staat voor Marts Projectmanagement centraal.


DZB Leiden
Referentie Talentem assessment

DZB

Leiden

DZB zet zich in voor een wereld waarin iedereen meedoet. Waarin we oog hebben voor elkaar en elkaar zien voor wat we waard zijn. En vooral: waarin we het beste in elkaar naar boven halen. Misschien is dat wel wat het werk van DZB zo bijzonder maakt: De medewerkers van DZB geloven in de kracht van ieder mens.


CAD Accent Oss
Referentie Talentem assessment

CAD Accent

Oss

CAD Accent is specialist in Autodesk software en opleidingen. Als Autodesk specialist met expertise op gebied van Bouw en Infrastructuur helpt CAD Accent u om dit te bereiken!


Ahlmann Nederland Ammerzoden
Referentie Talentem assessments

Ahlmann Nederland

Ammerzoden

Ahlmann Nederland is een familiebedrijf uit Ammerzoden. Een daadkrachtige en dynamische onderneming met ruim 45 jaar ervaring in het leveren, onderhouden en repareren van machines voor de moderne aannemerij en straatmakerij, voor loonbedrijven en in de industrie.


Boxx opslagverhuur Amsterdam
Referentie Talentem assessments

Boxx Opslagverhuur

Amsterdam

Boxx Opslag biedt opslagruimtes in vele soorten en formaten. Standaard OpslagBoxxen (self storage), mobiele opslagunits die voor je deur worden gereden en de verhuur en verkoop van grote garages. Bij Boxx Opslag huur je zonder verplichte lange huurtermijn en zijn er geen administratiekosten.


WITRON
Referentie Talentem HR interim

Witron

Parkstein (Duitsland)

Al meer dan 45 jaar ontwikkelt WITRON zeer dynamische en innovatieve logistieke en orderverzamelsystemen voor retail en industrie. Logistieke systemen die duurzame concurrentievoordelen opleveren voor haar klanten.


FLOOR Models & Hospitality Venlo
Referentie assessmentbureau Talentem

FLOOR Models & Hospitality

Venlo

FLOOR Models & Hospitality is een modern, fris en creatief bedrijf, met een bak aan ervaring op het gebied van events en eventmanagement.


AAF Nederland Emmen
Referentie assessmentbureau Talentem

AAF International

Emmen

Luchtkwaliteit verbeteren? AAF biedt verschillende producten en oplossingen om de luchtkwaliteit te verbeteren. AAF levert de meest geavanceerde filtratiesystemen.


Medspray Enschede
Referentie Assessment Bureau Talentem

Medspray

Enschede

Medspray draagt bij aan een duurzame wereld door innovatieve sproeikoppen te ontwikkelen voor gebruiksvriendelijke gezondheids- en lichaamsverzorgingsproducten.


Holland Colours Apeldoorn
Referentie assessmentbureau Talentem

Holland Colours

Apeldoorn

Bij bedenken, creëren en produceren ze vaste en vloeibare kleurstoffen van de hoogste kwaliteit, kleurmasterbatches en geavanceerde polymeeradditieven voor kunststofproducten.


Frimex Installatie Moordrecht
Referentie Talentem assessments

Frimex

Moordrecht

Frimex ontwerpt, installeert en onderhoudt projecten op het gebied van koeltechniek, klimaattechniek, elektrotechniek en grootkeukentechniek in de retail en hospitality. Frimex werkt met enthousiaste professionals die met plezier hun bed uit komen om voor klanten het maximale resultaat te behalen.


SSP Nederland is o.a. de moedermaatschappij van 29 Starbucks shops. 
Referentie Talentem assessments

SSP Nederland

Hilversum

SSP Nederland is de moedermaatschappij van 29 Starbucks shops op/in de NS Stations in Nederland alsook op Eindhoven Airport. Tevens vallen de restaurants, Jamie’s Deli en Tastes from the Lowlands op Schiphol onder SSP Nederland.


Berg en Bosch Onderwijs Bilthoven
Referentie Talentem Assessments

Berg en Bosch Onderwijs

Bilthoven

Berg en Bosch Onderwijs is gespecialiseerd in onderwijs aan leerlingen met een vorm van autisme, en heeft vestigingen in Houten en Bilthoven. Op deze beide locaties zijn afdelingen speciaal onderwijs, de Berg en Bosch School en voortgezet speciaal onderwijs, het Berg en Bosch College gevestigd.


B² transities Nieuwegein
Referentie Talentem Assessments

B² transities

Nieuwegein

B² transities is een sectorale voorziening binnen de bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche. Het doel van B² transities is tweeledig: 1.) Door tijdige transitie naar een andere functie/baan voortijdige uitval uit het arbeidsproces te voorkomen. De inzet is erop gericht deelnemers in B² transities van-werk-naar-werk te begeleiden. 2.) Coördineren en uitvoeren van activiteiten gericht op het langer en gezond kunnen blijven werken in de eigen functie of een andere functie.


Boerman Groep Hardinxveld-Giessendam
Referentie Talentem assessments.

Boerman Groep

Hardinxveld-Giessendam

De Boerman Groep bestaat uit: Boerman Transport, de Jong Transport, VCT Container Transport, Zwatra & Plus Unit Service. Elk bedrijf heeft haar eigen specialisme. Met haar bedrijven uit Hardinxveld-Giessendam, Rozenburg (ZH), Edegem (B) en Delft probeert Boerman Groep u zo goed mogelijk te bedienen met al uw logistieke uitdagingen.


Woonzorg Nederland  Amstelveen
Referentie Talentem Assessments

Woonzorg Nederland

Amstelveen

Persoonlijke aandacht, een veilige en betaalbare woning en ruimte voor ontmoeting. Woonzorg Nederland geeft u alle mogelijkheden om zelfstandig te wonen in een prettige omgeving. Ook als u meer zorg nodig hebt. Zo zorgt Woonzorg Nederland voor een fijn thuis voor al haar huurders, nu en in de toekomst.  


Truckland in Amsterdam
Referentie Talentem assessments

Truckland Group

Amsterdam

Truckland is een begrip in de markt voor bedrijfswagens. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richt Truckland zich op het op maat leveren en onderhouden van uw bestelauto, truck of gehele wagenpark. De expertise en kracht van Truckland ligt in het optimaliseren van uw waardestroom zodat u maximaal rendement behaalt uit uw bedrijfswagens. Met een breed netwerken van vestigingen, multi-brand filosofie, full care service en reparatie is Truckland uw partner voor bedrijfsmobiliteit.


Decor Son.
Referentie Talentem assessments.

Decor Son

Son

Decor Son inspireert mensen om zelfstandig hun leefomgeving te verbeteren. Decor Son is een productie- en groothandelsonderneming met een breed assortiment van artikelen voor huis en tuin.


Omgevingsdienst Regio Nijmegen.
Referentie Talentem assessments.

Omgevingsdienst Regio Nijmegen

Nijmegen

De Omgevingsdienst Regio Nijmegen is een van de zes Omgevingsdiensten met een bijzondere taak: het toezicht op bedrijven met een hoger risico voor de veiligheid van de leefomgeving.


Fijnder werkleerbedrijf Groenlo.
Referentie Talentem assessments.

Fijnder

Groenlo

Fijnder uit Groenlo is een van de grootste sociale werkbedrijven van de Achterhoek. Fijnder is het werkleerbedrijf voor de gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk.


Haldu Groep.
Referentie Talentem assessments.

Haldu Groep

Groesbeek

Haldu Groep is een uitzendbureau voor opdrachtgevers in bouw, techniek en automotive. Haldu Groep biedt uitzenden conform de Nederlandse wet- en regelgeving waardoor jij als opdrachtgever echt veilig en betrouwbaar kunt inlenen.


Bourrelier Group
Referentie Talentem assessments

Bourrelier Group

Best

Bourrelier Group is gespecialiseerd in de distributie van doe-het-zelf-, tuin- en decoratieartikelen. Eind 2021 bezat het concern 68 winkels onder de merken Gamma (44, waarvan 36 in België en 8 in Nederland) en Karwei (24 in Nederland).


Dutch Medical Group Lijnden.
Referentie Talentem assessments.

Dutch Medical Group

Lijnden

Dutch Medical Group zorgt 24/7 voor het vervoer van huisartsen en patiënten. Daarnaast ondersteunt Dutch Medical Group meldkamers in de zorg. En met Dutch Medical College biedt de organisatie opleidingen in zorg en rijvaardigheid voor alle hulpdiensten.


Loparex Apeldoorn.
Referentie Talentem assessments.

Loparex

Apeldoorn

Loparex is 's werelds leidende ontwikkelaar en producent van speciaal papier en film release liners. Er is geen betere oplossingspartner dan Loparex om uw bedrijf te ondersteunen en de waarde van uw producten en uw merk te ondersteunen.


CODE14 Rijssen.
Referentie Talentem directie assessments.

CODE14

Rijssen

CODE14 uit Rijssen: new school bedrijfskundigen en technology partner van bedrijven die willen groeien en accelereren. Door slimmer te werken, in plaats van harder. Dat is wat ze doen: simplifying digital complexity.


Flevolands Agrarisch Collectief Lelystad.
Referentie Talentem assessments.

Flevolands Agrarisch Collectief (FAC)

Lelystad

In 2015 is het Flevolands Agrarisch Collectief (FAC) opgericht. Het collectief is verantwoordelijk voor de uitvoering van het agrarisch natuur- en landschapsbeheer in Flevoland. Het Flevolands Agrarisch Collectief is daarnaast uitvoerder van projecten die de duurzaamheid van de Flevolandse landbouw vergroten. Het FAC is een coöperatie van, voor en door boeren.


HES Bulk Terminal Amsterdam.
Referentie Talentem assessments.

HES Bulk Terminal Amsterdam

Amsterdam

HES Bulk Terminal Amsterdam is gespecialiseerd in de overslag, opslag en verwerking van uiteenlopende droge bulkproducten.


Poels Retail Groep Horst.
Referentie Talentem assessments.

Poels Retail Groep

Horst

De Poels Retail Groep maakt een mooi interieur toegankelijk voor elke smaak, binnen elk budget. De Poels Retail Groep is lid van VME, een onafhankelijke vertegenwoordiger van meubel- en keukenondernemers in Duitsland, Nederland en België.


AerO Coated Fabrics Tilburg.
Referentie Talentem assessments.

AerO Coated Fabrics

Tilburg

AerO Coated Fabrics uit Tilburg produceert hoogwaardige PVC- en niet-PVC-gecoate producten voor: dansvloeren, flexibele akoestische scheidingsgordijnen, TPU-transportbanden, rioolbuisrenovatie, betonnen silobescherming, TPO-zwembadafdekkingen, zonnefolie en nog veel meer coatingoplossingen.


De Regenboog Groep Amsterdam.
Referentie Talentem assessments.

De Regenboog Groep

Amsterdam

De Regenboog Groep is er voor mensen in Amsterdam en omstreken die het moeilijk hebben en nergens anders terecht kunnen. Zij mobiliseren de kracht in de samenleving om hen te ondersteunen zo zelfstandig mogelijk mee te doen in de maatschappij.


Esloo College Den Haag.
Referentie Talentem assessments.

Esloo College

Den Haag

MBO Esloo College bereidt leerlingen in Den Haag voor op de arbeidsmarkt door de vakken van de onderbouw van het voortgezet onderwijs aan te bieden afgestemd op de arbeidsmarkt. Daarnaast leren de leerlingen veel in de praktijk.


Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG)

Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG)

Groningen

Sinds 1 juli 2020 is het Instituut Mijnbouwschade Groningen opgericht (de TCMG is hierin opgegaan). Om als onafhankelijk bestuursorgaan alle schade veroorzaakt door bevingen, bodemdaling- en stijging af te handelen.

Scania
Zwolle (hoofdkantoor Nederland)
Referentie Talentem assessments

Scania Logistics Netherlands

Zwolle

Scania Production Zwolle is Scania's grootste en modernste assemblagefabriek in de wereld. De Zwolse vestiging neemt maar liefst 60% van de jaarproductie voor haar rekening.


Leger des Heils Midden-Nederland
Referentie Talentem assessments

Leger des Heils Midden Nederland

Utrecht

Leger des Heils Midden-Nederland biedt zorg in de provincies Utrecht en Flevoland (exclusief Noordoostpolder) en Gooi en Vechtstreek. Zij zetten zich in voor mensen zonder helper. Zij hebben vaak zoveel problemen dat ze in de maatschappij niet willen, kunnen of mogen meedoen. Juist hen wil het Leger des Heils een veilige plek en begeleiding bieden, zodat er weer ruimte ontstaat om stappen te zetten richting herstel van het gewone leven.


Hanos Apeldoorn (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessment

Hanos

Apeldoorn

In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.


Gemeente Overbetuwe Elst
Referentie Talentem Assessments

Gemeente Overbetuwe

Elst

Overbetuwe is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt 48.274 inwoners en heeft een oppervlakte van 115 km². De gemeente vormt samen met de oostelijker gelegen gemeente Lingewaard de streek Over-Betuwe.


Bonhoeffer College Enschede
|Referentie Talentem assessments

Bonhoeffer College

Enschede

Het Bonhoeffer College in Enschede is een interconfessionele scholengemeenschap waar leerlingen welkom zijn voor alle vormen van voortgezet onderwijs. Als grootste middelbare school van Enschede bouwt het Bonhoeffer College elke dag samen met 450 collega's aan de toekomst van 4.250 leerlingen. Leerlingen die op hun beurt bouwen aan de toekomst van hun stad Enschede.


Maritiem Museum Rotterdam
Referentie Talentem assessments

Maritiem Museum

Rotterdam

Het Maritiem Museum Rotterdam is een scheepvaart- en havenmuseum in het centrum van de Zuid-Hollandse stad Rotterdam. Eerder was het museum bekend onder de naam Maritiem Museum Prins Hendrik. Het Maritiem Museum is sinds september 2014 gefuseerd met het naastgelegen Havenmuseum.


BouWatch Assen (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessment

BouWatch

Assen

BouWatch biedt sinds 2010 een compleet assortiment aan tijdelijke beveiligingsoplossingen. Meer dan 30 bedrijven uit de CoBouw top 50 vertrouwen voor hun bouwplaatsbeveiliging volledig op BouWatch. BouWatch is een jonge, snel groeiende organisatie die haar klanten door heel Europa de zorg uit handen neemt op het gebied van tijdelijke beveiliging.


Saffier Groep Den Haag
Referentie Talentem assessments

Saffier Groep

Den Haag

Saffier ondersteunt (ouder wordende) mensen om zichzelf te kunnen zijn en blijven, of ze nog thuis wonen of in één van haar locaties.


Rendo Groep Meppel
Referentie assessmentbureau Talentem

RENDO Groep

Meppel

Het meest bekende onderdeel van de RENDO Groep is N.V. RENDO, de netbeheerder in Zuid-Drenthe en Noord-Overijssel. De netbeheerder zorgt ervoor, dat alle aangesloten huishoudens en bedrijven elke dag kunnen rekenen op gas en elektriciteit. Maar ze zijn ook actief op het gebied van groen gas, waterstof en glasvezel.


Euromaster Deventer (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessment

Euromaster

Deventer

Euromaster is één van de belangrijkste Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. Het merk en de keten zijn gegroeid vanuit een lange traditie. Eind jaren 60 ontstond het ATS netwerk (later ATS Euromaster) in Groot-Brittannië. Rond 1990 startte de acquisitie van bandenspecialisten in diverse Europese landen. In 1991 ontstond het merk Euromaster.


De Gelderhorst Ede
Referentie Talentem assessment

De Gelderhorst

Ede

De Gelderhorst is uniek. Nergens in Europa bestaat zo’n groot woon- en zorgcentrum voor oudere doven. Niet alleen bewoners, ook veel medewerkers van De Gelderhorst zijn doof of slechthorend.


Sodexo
Referentie Talentem assessments

Sodexo

Rotterdam

Sodexo is een Franse multinationale onderneming die in 1966 in Marseille opgericht werd door Pierre Bellon. Het bedrijf is actief in 80 landen en heeft wereldwijd rond de 400.000 medewerkers. Het heeft drie afdelingen: On-site-services: onder andere catering, drank- en snoepautomaten, receptie, schoonmaak.


Swisslog Healthcare
Referentie Talentem assessments

Swisslog Healthcare

Apeldoorn

Met tientallen jaren ervaring in de automatisering van ziekenhuizen en zorgsystemen, strekt de uiteenlopende expertise van Swisslog Healthcare zich uit over transport en gezondheidszorg.


Ahlmann Nederland
Referentie Talentem HR interim

LTO Noord

Zwolle

LTO Noord is de vereniging van en voor boeren en tuinders in de 9 provincies boven de Maas. Als belangenbehartiger voor de agrarische sector vormen zij de schakel tussen haar leden, overheid, maatschappij en het bedrijfsleven.


Gemeente Drimmelen.
Referentie Talentem assessments.

Gemeente Drimmelen

Made

Drimmelen is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente telt 27.537 inwoners.


Total Energies Nederland Den Haag
Referentie Talentem assessments

Total Energies

De Haag

Total Energies is een ambitieus bedrijf dat er in een aantal jaren in is geslaagd om een vaste plek in de Nederlandse energiemarkt te veroveren. Total Energies wil graag uitgroeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie.


Eurofoodgroup Kampen
Referentie Talentem Recruitment

Eurofoodgroup

Kampen

Eurofoodgroup is een jong en energiek bedrijf in Kampen en levert vanuit daar in heel Nederland de smakelijkste producten vanuit zijn merken & labels als The Bread Company, het Smaakkabinet, Brood zoals Vroeger, Het Oliebollengilde, Orange Cookies, Banketwereld en Bovenbanket.


Provincie Flevoland Lelystad
Referentie Talentem recruitment

Provincie Flevoland

Lelystad

Provincie Flevoland is een uitdagende en inspirerende organisatie! Elke dag werken de medewerkers aan Flevoland op het gebied van wonen, werken, recreëren en ondernemen.


Maatschappelijke Onderneming Smallingerland M.O.S. Drachten
Referentie Talentem assessment

Maatschappelijke Onderneming Smallingerland (M.O.S.)

Drachten

De Maatschappelijke Onderneming Smallingerland is een brede welzijnsorganisatie. Het doel van de M.O.S. is om mensen, organisaties, wijken en dorpen met elkaar te verbinden. Om dit doel te bereiken werkt de M.O.S. samen met verschillende organisaties en instanties.


Kliniek ViaSana Mill
Referentie Talentem assessment

Kliniek Viasana

Mill

Kliniek ViaSana is een team van topprofessionals, dat kwalitatief hoogstaande en efficiënte zorg levert voor mensen met bewegings- en pijnklachten, in een zeer gastvrije en persoonlijke omgeving.


Van der Sluis Technische Bedrijven
Genemuiden (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessment

Van der Sluis Technische Bedrijven

Genemuiden

De ruim tachtig jaar oude onderneming Van der Sluis Technische Bedrijven heeft door de jaren heen een bijdrage geleverd aan de bouw of renovatie van woningen, bedrijven, instellingen, fabrieken en agrarische bedrijven. Onder de overkoepelende naam Van der Sluis Technische Bedrijven vallen drie bedrijfsonderdelen: Installatietechniek, Constructie en Agri.


QuaRijn Wijk bij Duurstede
Referentie Talentem assessment

Stichting QuaRijn

Wijk bij Duurstede

QuaRijn ondersteunt levenskwaliteit en menselijke waardigheid. QuaRijn richt zich op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede.


Newzoo Amsterdam
Referentie Talentem assessment

Newzoo

Amsterdam

Newzoo helpt enkele van 's werelds grootste entertainment-, technologie- en mediabedrijven om hun doelgroep te bereiken, concurrenten te volgen, kansen te ontdekken en strategische en financiële beslissingen te nemen.


Itannex Almelo
Referentie Talentem assessment

Itannex

Almelo

Itannex is dé multidisciplinaire adviseur op het gebied van oplossingen voor ontwerpen, beheren en delen van informatie. Itannex ondersteunt de Nederlandse bouwkolom al meer dan 20 jaar met 2D, 3D en BIM oplossingen.


Hiab Meppel (hoofdkantoor)
Referentie Talentem recruitment

Hiab

Meppel

Hiab is wereldwijd de grootste leverancier van laad- en lossystemen voor het wegtransport, intelligente services en digitaal verbonden oplossingen. Als pionier in de sector en gebaseerd op 75 jaar ervaring, is er focus en toewijding van Hiab's toegewijd personeel over de hele wereld om de efficiëntie in de activiteiten van haar klanten te vergroten en de toekomst van intelligente laadverwerking vorm te geven.


Hutchison Ports ECT Rotterdam
Referentie Talentem assessment

Hutchison Ports ECT Rotterdam

Rotterdam

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. ECT exploiteert in Rotterdam de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal. Beide gelegen op de Maasvlakte, direct aan de Noordzee.


Marlan® Solid Surface Leek
Referentie Talentem assessment

Marlan® Solid Surface

Leek

Marlan Solid surface wordt gegoten en kan in iedere gewenste vorm geleverd worden. Dankzij solid surface kan de ruimte op de meest efficiënte manier worden ingericht. Architecten en interieurbouwers worden niet belemmerd in hun creatieve ontwerpen.


Schildersvakopleiding Nijmegen en Den Bosch
Referentie Talentem assessment

Schildersvakopleiding

Nijmegen en Den Bosch

Schildersvakopleiding heeft ruim 20 locaties door heel Nederland. Schildersvakopleiding maakt deel uit van ondernemersorganisatie Koninklijke OnderhoudNL een organisatie van specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering.


Vileda Professional Nederland
Referentie Talentem recruitment

Vileda professional

Verviers (België)

Vileda Professional biedt vernieuwende schoonmaakoplossingen voor professionele gebruikers voor verschillende doelgroepen zoals gezondheidszorg, gebouwenreiniging, HoReCa en cleanroom reiniging. Met eigen verkoopkantoren in Europa, Noord-Amerika, Azië en een breed netwerk van vertegenwoordigers is Vileda Professional wereldwijd actief.Trust Krediet Beheer - TKB Amsterdam
Referentie Talentem assessment

Trust Krediet Beheer - TKB

Amsterdam

Om uw zorgen uit handen te nemen, helpen TKB met het verbeteren van uw credit management. Samen met u bepalen zij de beste weg voor het realiseren van positieve resultaten en klantbehoud. De betrokken medewerkers van Trust Krediet Beheer hebben voor uw specifieke uitdaging een passende oplossing. Een stevig fundament voor een langdurige samenwerking.


Van Dijk Heftrucks Genemuiden
Referentie Talentem assessment

Van Dijk Heftrucks

Genemuiden

Van Dijk Heftrucks in Genemuiden is een familiebedrijf met ruim vijftig jaar ervaring in verkoop en onderhoud van Linde vorkheftrucks en aanverwante transportmiddelen.


3PLogistics Zutphen
Referentie Talentem recruitment

3PLogistics

Zutphen

Als huren van logistiek ruimte of uitbesteden van logistieke handling voor uw bedrijf interessant is gaat 3PLogistics graag met u in overleg. De combinatie van kennis en een state of the art ingericht magazijn geven u de mogelijkheden om snel en kostenefficiënt te werken.


Voetcomfort Deventer
Referentie Talentem assessment

Voetcomfort

Deventer

De medewerkers van Voetcomfort nemen ruimschoots de tijd voor je. En zorgen er graag voor dat jij weer comfortabel en pijnvrij door het leven kunt. Daarbij vinden ze het belangrijk dat je zoveel mogelijk wordt geholpen door dezelfde behandelaar.

Balk Shipyard Urk
Referentie Talentem assessment

Balk Shipyard

Urk

Het familiebedrijf Balk opende in 1798 haar deuren en bouwde houten vaartuigen op een kleine scheepshelling in Elburg. Balk Shipyard is inmiddels een toonaangevende werf voor refits en herbouw van luxe superjachten.


Feel Flex Veghel (hoofdkantoor)
Referentie Talentem recruitment

Feel Flex

Veghel

Feel Flex bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. Feel Flex  is op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.


EURO-INDEX Capelle aan den IJssel
Referentie Talentem assessment

EURO-INDEX

Capelle aan den IJssel

EURO-INDEX b.v. uit Capelle aan den IJssel is een technische handelsonderneming voor levering van meet- en regelapparatuur en componenten voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. EURO-INDEX maakt deel uit van een groep gelieerde ondernemingen gevestigd in heel Europa. Binnen deze groep werken meer dan 1.000 mensen. De EURO-INDEX groep bestaat uit een aantal fabrieken en zelfstandige vestigingen. Alle vestigingen importeren de producten van de fabrieken binnen de groep.


Banket Wereld Kampen
Referentie Talentem assessment

Banketwereld.nl

Kampen

Banketwereld.nl is dé online groothandel in koek en banket van Nederland. Bekijk online het aanbod koek, banket, snoep, zoutjes of chocolade.


Optimo Groep Amersfoort
Referentie Talentem assessment

Optimo Groep

Amersfoort

Optimo optimaliseert de interne bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers op basis van de modules van AFAS Profit. Optimo biedt consultancy, outsourcing en detachering.


Gooskens Hout Groep Hoogeloon
Referentie Talentem assessment

Gooskens Hout Groep

Hoogeloon

Gooskens Hout levert ruw en bewerkt vurenhout. Leveringen variërend van één plank tot volle vrachten, al dan niet rechtstreeks vanuit het land van herkomst. Met een doorlopend beschikbare voorraad van ruim 50.000 m3 vurenhout is Gooskens Hout de grootste vurenhoutleverancier in de Benelux.


Reinigingsdiensten Rd4 Heerlen
Referentie Talentem assessment

Reinigingsdiensten Rd4

Heerlen

Reinigingsdiensten Rd4 verzorgt de inzameling en verwerking van​ afvalstromen voor de gemeenten Beekdaelen (m.u.v. Schinnen), Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld, Vaals en Voerendaal. Daarnaast beheren zij de milieuparken in deze gemeenten, verzorgt RD4 de straatreiniging, transport, kringloopactiviteiten en gladheidbestrijding. Verder adviseert RD4 de gemeenten bij hun afvalbeleid.


Rhosonics Putten
Referentie Talentem assessment

Rhosonics

Putten

Rhosonics ontwerpt, produceert en levert ultramoderne ultrasone sensoren en analysers voor verschillende industrieën, zoals de baggerindustrie , de mineraalverwerkende industrie en de FPD industrie.


Van Kooten Tuin en Buiten Leven Numansdorp
Referentie Talentem recruitment

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Numansdorp

Mensen gelukkig maken met Buiten Leven producten! Dat is de missie van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Van Kooten is producent en leverancier van producten zoals tuinhuisjes, blokhutten, buitenverblijven, schuttingen, tuinmeubelen, enz. Met ongeveer 150 medewerkers, 7 showrooms in Nederland en 1 showroom in België is Van Kooten één van de grootste retailers in Buiten Leven producten.


Axxor Zwolle
Referentie Talentem recruitment

Axxor

Zwolle

De automotive, IKEA, de verpakkingsindustrie; allen maken ze gebruik van de supersterke honingraattechnologie van Axxor. Axxor produceert in Zwolle, Polen en in de VS honingraat. De producten worden gemaakt van papier. Het eindproduct lijkt simpel, maar niets is minder waar; Axxor levert kwalitatief hoogwaardige en zeer technische producten.


Hydrosta Zwartsluis
Referentie Talentem assessment

Hydrosta

Zwartsluis

Bij Hydrosta draait alles om passie voor hydrauliek. Elke dag weer! En dat is niet zomaar, want de toegevoegde waarde van Hydrosta is geboren uit hobby.


Veritech Drachten
Referentie Talentem assessments

Veritech

Drachten

Veritech staat voor Veiligheid, Risicobeheersing en Techniek en is gespecialiseerd in de synergie tussen opleidingen, detachering en advisering.Bibliotheek Altena Woudrichem
Referentie Talentem assessment

Bibliotheek Altena

Woudrichem

Om de inwoners van Altena te laten kennismaken met het brede veld van kunst en cultuur organiseert Bibliotheek Altena veel verschillende activiteiten en projecten. Dit kan uiteenlopen van workshops en tentoonstellingen die plaatsvinden in de bibliotheek tot het organiseren van theatervoorstellingen voor het onderwijs.


Hoffmann the Tin Dronten
Referentie Talentem assessments

Hoffmann The Tin

Dronten

Hoffmann produceert hoogwaardige metalen blikken, die voornamelijk worden gebruikt voor tabak, zoetwaren, cosmetica en voedingsmiddelen.


Fuga Media Rotterdam
Referentie Talentem assessments

Fuga Media

Rotterdam

Fuga Media ontwikkelt en optimaliseert eigen websites en met doordachte SEO strategieën genereren zij kwalitatief hoogwaardig verkeer voor haar partners. Zo creëren zij projecten waar ze bij Fuga Media écht trots op zijn.


Bluetron Veenendaal
Referentie Talentem assessments

Bluetron

Veenendaal

De engineeringdiensten van Bluetron zijn gericht op het verbeteren van bedrijfscontinuïteit, winstgevendheid en concurrentievermogen. Bluetron heeft ook een unieke oplossing die 100% beschikbaarheid van gegevens van organisaties garandeert na een ransomware-aanval. Al deze diensten bieden organisaties meer betrouwbaarheid, toegevoegde waarde en kostenbesparing.


PHIX Enschede
Referentie assessments

PHIX

Enschede

PHIX biedt assemblagediensten en contractproductie voor fotonische geïntegreerde schakelingen (PIC's) en MEMS. Het bedrijf boudt opto-elektronische modules op basis van alle belangrijke PIC-technologieplatforms, zoals Indium Phosphide, Silicon Photonics, Silicon Nitride en Planar Lightwave Circuit.


De Huiskamer van Enkhuizen
Referentie Talentem assessments

De Huiskamer

Enkhuizen

In de Huiskamer van Enkhuizen kunnen 45+’ers met lichamelijke klachten, eenzaamheidsklachten of beginnende dementie zich thuis voelen. Zes dagen per week bieden we hen interactieve, laagdrempelige activiteiten en gezelligheid, begeleid door professionele verzorgenden en toegewijde vrijwilligers.


PrivacyPerfect Rotterdam
Referentie Talentem assessments

PrivacyPerfect

Rotterdam

PrivacyPerfect is de meest eenvoudig te gebruiken en één van de meest uitgebreide oplossingen voor AVG-compliance.


Spronken Orthopedie
Referentie Talentem assessments

Spronken Orthopedie

Tiel

Ruim 60 jaar staat Spronken Orthopedie voor oprechte betrokkenheid bij de klant. Vakmanschap, wetenschappelijke gedrevenheid en innovatie staan hoog in het vaandel. Een hoogwaardig kwalitatief product en dienstverlening is waar Spronken Orthopedie voor staat.


Bouwbedrijf Niersman Voorschoten
Referentie Talentem assessments

Bouwbedrijf Niersman

Voorschoten

Niersman is als allround bouwonderneming actief in de Randstad en aangrenzende regio’s. De organisatie voert veel projecten uit in het middensegment van zowel de woning- als utiliteitsbouw.


RegMed XB Maastricht
Referentie Talentem Assessments

RegMed XB

Maastricht

RegMed XB staat voor Regenerative Medicine Crossing Borders. RegMed XB is een publiek-private samenwerking die zich toelegt op het brengen van oplossingen voor regeneratieve geneeskunde aan patiënten en het creëren van een nieuwe industriële sector in de deelnemende regio's.


VHP Security Paper Ugchelen
Referentie Talentem assessments

VHP Security Paper

Ugchelen

VHP Security Paper is een toonaangevende speler in de bankbiljettenindustrie. VHP Security Paper produceert en levert al meer dan 200 jaar ultramodern bankbiljetpapier aan centrale banken en hoogbeveiligde printers over de hele wereld.


BBN Beveiliging Maarssen
Referentie bedrijfsopvolging assessments Talentem.

BBN Beveiliging

Maarssen

BBN Beveiliging is in 1986 opgericht, officieel als BedrijfsBeveiliging Nederland. Het familiebedrijf heeft zich de afgelopen 34 jaar volledig gespecialiseerd in mobiele surveillance-diensten (zoals alarmopvolging, collectieve surveillance, openings- en sluitrondes) en objectbeveiliging. BBN biedt elke klant een passend totaalpakket.


Belden Venlo.
Referentie Talentem assessments

Belden Europe B.V.

Venlo

We mobiliseren en verbinden de technologische industrie en de samenleving voor elke vraag of uitdaging waarop technologie het antwoord is. We gaan voor een toekomstbestendige wereld, met welzijn en welvaart, waarin iedereen meedoet.  


 

Leppehiem in Akkrum
Referentie Talentem assessments

Leppehiem Mienskipssintrum

Akkrum

Leppehiem staat open voor elkaar en voor de wereld om ons heen. Leppehiem is dan ook uitgegroeid tot het Mienskipssintrum voor Akkrum en omliggende dorpen. Door te zorgen voor levendigheid en activiteiten maken we het wonen hier prettig en aantrekkelijk. Door actief te zijn samen met het dorp en de directe omgeving bieden we zowel bewoners als niet bewoners wat extra’s.


Willem de Zwijgerschool Hendrik-Ido-Ambacht.
referentie Talentem assessments.

Willem de Zwijgerschool

Hendrik-Ido-Ambacht

Willem de Zwijgerschool in Hendrik-Ido-Ambacht is een reformatorische school met zo’n 360 leerlingen. En zo wordt gewerkt aan vakinhoud en aan sociaal emotionele ontwikkeling.


RAVON Nijmegen.
Referentie Talentem assessments.

RAVON

Nijmegen

RAVON uit Nijmegen is al ruim 25 jaar de onafhankelijke natuurbeschermingsorganisatie zonder winstoogmerk die, tezamen met veel vrijwilligers, inheemse reptielen, amfibieën en vissen en hun leefgebieden beschermt. Ravon bevindt zich in de Radboud Universiteit in Nijmegen.


Vacumetal Oosterhout.
Referentie Talentem assessments.

Vacumetal

Oosterhout

Vacumetal uit Oosterhout is een van de toonaangevende producenten van UV-metalliserende en UV-laktoepassingen op verschillende materialen zoals kunststof en glas.


De Jager-Tolhoek Bergen op Zoom.
Referentie Talentem assessments.

De Jager-Tolhoek

Bergen op Zoom

De Jager-Tolhoek is al sinds 1926 een belangrijke toeleverancier van hout- en bouwmaterialen aan de professionele bouwwereld in Zuid-West Nederland.


CAPRA N.V. Halen België.
Referentie Talentem assessments.

CAPRA

Halen (België)

CAPRA is al 25 jaar de specialist in geitenkaas. De specialist bij uitstek die voortdurend zijn technieken verbetert. Ontdek alle knowhow van de CAPRA kaas via zijn grote diversiteit aan producten.


ZwartGroen Andijk.
Referentie Talentem assessments.

ZwartGroen

Andijk

Zwartgroen.nl is importeur en distributeur voor de Tuin en Agrimarkt. Door korte lijnen in de distributieketen hanteren wij lage prijzen zonder daarbij afbreuk te doen aan de kwaliteit.


Stichting VierTaal Amsterdam
Referentie Talentem assessments

Stichting VierTaal

Amsterdam

Stichting VierTaal verzorgt onderwijs voor leerlingen die problemen hebben met taal, communicatie en/of horen. Zeven (voortgezet) speciaal onderwijs scholen en vier ambulante diensten werken daarbij intensief samen.


Van den Bosch Vastgoed  Boven-Leeuwen.
Referentie Talentem assessments.

Van den Bosch Vastgoed

Boven-Leeuwen

Van den Bosch Vastgoed is sinds 1965 een begrip in het Land van Maas en Waal. Van den Bosch Vastgoed gelooft in de kracht van samenwerken.


Belden Wire & Cable.
Referentie Talentem assessments.

Belden Wire & Cable

Venlo

Al meer dan 100 jaar is Belden toonaangevend in het ontwerp en de productie van geïsoleerde draad, kabel en aanverwante producten. Sindsdien heeft Belden zichzelf getransformeerd van een kabelbedrijf naar een aanbieder van signaaltransmissieoplossingen met een compleet productportfolio inclusief kabel-, connectiviteits- en netwerkproducten.


Sola Zeist.
Referentie Talentem assessments en werving en selectie directie functies.

Sola

Zeist

Al 100 jaar maakt Sola uit Zeist fraai bestek, innovatieve pannensets en bak- en braadartikelen van duurzame kwaliteit. Als Nederlands familiebedrijf heeft deze organisatie een lange geschiedenis waarin kwaliteit de rode draad vormt.


Anton Spaargaren De Kwakel / Aalsmeer.
Referentie Talentem assessments.

Anton Spaargaren

De Kwakel / Aalsmeer

Anton Spaargaren is een internationaal exportbedrijf dat het hele jaar door een compleet en vers assortiment snijbloemen, droogbloemen en accesoires wereldwijd exporteert naar groothandel, bloemisten en evenementenplanners.


Betap Genemuiden.
Referentie Talentem assessments.

Betap

Genemuiden

Betap uit Genemuiden is een wereldwijd bekende tapijtfabrikant die maatwerk levert aan klanten in de auto-, woon-, landschaps-, commerciële en tentoonstellingssectoren.


Albeda Rotterdam.
Referentie onderwijs assessments Talentem.

Albeda

Rotterdam

Albeda is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. Met 120 opleidingen, waarvan een aantal met meerdere uitstroomrichtingen, en een ruim aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn zij een van de belangrijkste opleidingsinstituten in de regio Rotterdam.


Stichting Meander-Prokino kinderopvang.
Referentie Talentem assessments.

Stichting Meander-Prokino

Diemen

Meander biedt al sinds 1915 huisvesting aan kinderen van ouders met een trekkend en/of varend bestaan. In de tien internaten en vier gezinshuizen van Meander geven ouders en medewerkers gezamenlijk invulling aan de opvoeding van de kinderen.


Hazet Zaandam.
Referentie Talentem assessments.

Hazet

Zaandam

Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, disposables, kantine-/ kantoorartikelen en guest supplies.


Integra Multi Vendor Services Uithoorn
Referentie Talentem assessments.

Integra Multi Vendor Services

Uithoorn

Met de Business Continuity Services van Integra kies je voor zekerheid, continuïteit en kostenbesparing. Door de expertise van Integra ben je 24/7 verzekerd van razendsnelle probleemoplossing en een optimaal functionerende IT omgeving.


Elektro Technisch Buro Nabuurs Boxmeer.
Referentie Talentem assessments.

Elektro Technisch Buro Nabuurs

Boxmeer

Elektro Technisch Buro Nabuurs BV is een toonaangevend middelgroot elektro technisch installatiebedrijf. Elektro Technisch Buro Nabuurs BV ontwerpt, levert en onderhoudt elektrotechnische installaties in de industrie, utiliteit en de woningbouw.


Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close