Referenties

Talentem biedt 18 jaar aan kennis en ervaring met talenten. Ons werkgebied is geheel Nederland.

Onze instelling is: "We doen ‘gewoon’ ons uiterste best, om voor onze klanten het beste te regelen!"

We zijn er dankbaar voor dat we dit jaar onder andere de klanten die je op deze pagina ziet blij mochten maken met onze recruitment-, assessment- en HRFinance interimdiensten.

Provincie Flevoland

Provincie Flevoland

Lelystad
www.flevoland.nl

Provincie Flevoland is een uitdagende en inspirerende organisatie! Elke dag werken de medewerkers aan Flevoland op het gebied van wonen, werken, recreëren en ondernemen.

Amsta

Amsta

Amsterdam
www.amsta.nl

Amsta geeft zorg aan ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die een steuntje in de rug nodig heeft.

Spuiterij Gouweleeuw

Spuiterij Gouweleeuw

Emmeloord
www.gouweleeuw.com

Spuiterij Gouweleeuw is gespecialiseerd in het stralen en spuiten van allerlei objecten van groot tot klein. Of het nou gaat om Verticaal Transport, Stralen & Coaten, Grond-, Weg- en Waterbouw of Reinigingsmarkt.

Boerderij De Boterbloem

Boerderij De Boterbloem

Tollebeek
www.boerderijdeboterbloem.nl 

Boerderij De Boterbloem is een particuliere dagopvang, buitenschoolse opvang en zorgboerderij op een unieke locatie in Tollebeek.

Banketwereld.nl

Banket wereld

Kampen
www.banketwereld.nl

Banketwereld.nl is dé online groothandel in koek en banket van Nederland. Bekijk online het aanbod koek, banket, snoep, zoutjes of chocolade.

Van Werven

Van Werven

Oldebroek
www.vanwerven.nl

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Het bedrijf werkt vanuit vijftien locaties aan lokale en bovenregionale projecten.

Total Gas & Power

Total Gas & Power Nederland

De Haag
www.total-energie.nl

Total Gas & Power is een ambitieus bedrijf dat er in een aantal jaren in is geslaagd om een vaste plek in de Nederlandse energiemarkt te veroveren. Total Gas & Power wil graag uitgroeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie.

Aafje

Aafje thuiszorg, zorghuizen en zorghotels

Rotterdam
www.aafje.nl

Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, zorghuizen en zorghotels. U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren.

Optimo Groep

Optimo Groep

Amersfoort
www.optimo.nl

Optimo optimaliseert de interne bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers op basis van de modules van AFAS Profit. Optimo biedt consultancy, outsourcing en detachering.

3PLogistics

3PLogistics

Zutphen
https://velpa.nl/3plogistics

Als huren van logistiek ruimte of uitbesteden van logistieke handling voor uw bedrijf interessant is gaat 3PLogistics graag met u in overleg. De combinatie van kennis en een state of the art ingerichte magazijn geven u de mogelijkheden om snel en kostenefficiënt te werken.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close