Referenties

Talentem biedt 19 jaar aan kennis en ervaring met talenten. Ons werkgebied is geheel Nederland.

Onze instelling is: "We doen ‘gewoon’ ons uiterste best, om voor onze klanten het beste te regelen!"  Talentem maakt klanten blij!

Onder andere de klanten die je op deze pagina ziet helpen we met onze assessment en recruitment diensten.

Scania
Zwolle (hoofdkantoor Nederland)
Referentie Talentem assessment

Scania Logistics Netherlands

Zwolle

Scania Production Zwolle is Scania's grootste en modernste assemblagefabriek in de wereld. De Zwolse vestiging neemt maar liefst 60% van de jaarproductie voor haar rekening.


Van Gelder aannemer
Elburg (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessment

Van Gelder Aanneemmaatschappij

Elburg

Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1100 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert. Van Gelder is actief in heel Nederland en ook daarbuiten.

Bij van Gelder werken vakmensen voornamelijk in vaste teams, met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever. De werknemers blijven Van Gelder trouw, omdat ze de ruimte krijgen te groeien en omdat er wederzijds respect is door alle lagen van het bedrijf.


Zonnehuisgroep Vlaardingen
Referentie Talentem assessments

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Vlaardingen

Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen staan de persoonlijke zorgwensen van cliënten centraal. Stichting Zonnehuisgroep Vlaardingen heeft zijn wortels in Vereniging Het Zonnehuis, een vrijwillig particulier initiatief dat startte in 1921. Het doel was het bieden van waardige zorg aan kwetsbare mensen.


Stichting Salvage Apeldoorn
Referentie Talentem assessment

Stichting Salvage

Apeldoorn

Stichting Salvage verzekert gedupeerden van aandacht, actie en advies na een ingrijpende gebeurtenis zoals brand. Een brand is een heel ingrijpende gebeurtenis die grote gevolgen kan hebben. Mensen die een brand meemaken, zijn vaak in de war of geschokt. De Salvagecoördinator staat dan voor hen klaar om de eerste hulp te bieden. Deze hulp is gratis.


Veilig Verkeer Nederland
Amersfoort
Referentie Talentem assessment

Veilig Verkeer Nederland

Amersfoort

Veilig Verkeer Nederland is dé maatschappelijke organisatie die -al meer dan 85 jaar- werkt aan verkeersveiligheid in Nederland. Zij zorgen ervoor dat mensen zich bewust zijn van het feit dat iedereen verkeersdeelnemer is en dat iedereen makkelijk een steentje kan bijdragen aan een veiliger verkeer.


PCBO Dantumadiel Dokkum
Referentie Talentem assessment

PCBO Dantumadiel

Dokkum

PCBO Dantumadiel is een vereniging voor basisonderwijs met zes scholen, 1010 leerlingen en ca. 90 personeelsleden. PCBO Dantumadiel is nauw verbonden met haar regio. Vandaar het motto: Onderwijs dicht bij uw kind.


Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders Amersfoort
Referentie Talentem assessment

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Amersfoort

Ondernemersschap, Innovatie en plezier… sinds de oprichting in 1982 is dat waar Bosveld voor gaat. Bij Bosveld staat de mens centraal. Allereerst hun medewerkers, want als medewerkers enthousiast zijn, worden klanten dat ook vindt Bosveld! Het belang van deze menselijke benadering delen zij graag. Incasso is namelijk niet alleen een heel belangrijk onderdeel van after sales, het heeft ook invloed op de bedrijfsreputatie.


IVC Evidensia Nederland. 
Utrecht (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessment

Evidensia Nederland

Utrecht

Evidensia Nederland heeft dierenartsenpraktijken in heel Nederland, het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. De Evidensia groep is begin 2017 gefuseerd met het Engelse IVC en is hiermee onder gezamenlijke groepsnaam IVC Evidensia de grootste dierenartsgroep in Europa.


De Schoor Almere

De Schoor

Almere

De Schoor organiseert in Almere het sociaal cultureel werk, het maatschappelijk werk, maatschappelijke ondersteuning bij schulden, voor- en vroegschoolse activiteiten, kinder- en jongerenwerk en zet zich in voor bewonersparticipatie en de leefbaarheid van de stad onder het motto: Meedoen in Almere!


Stichting PCBO Amersfoort
Referentie Talentem assessment

Stichting PCBO Amersfoort

Amersfoort

De Stichting Protestants-christelijk Basisonderwijs Amersfoort wil kinderen op haar scholen vanuit een christelijk-sociale identiteit, en met respect voor het unieke van ieder kind, uitdagen zich veelzijdig en optimaal te ontwikkelen.


Dynhus Lemmer
Referentie Talentem assessment

Dynhus

Lemmer

Wonen Zuidwest Friesland en Lyaemer Wonen zijn samen verdergegaan onder de naam Dynhus (jouw huis). Dynhus wil een meerwaarde zijn voor de samenleving en voor haar huurders. Dynhus wil mensen perspectief bieden met een thuis, omdat zij geloven dat een goede woning, in een fijne woonomgeving het fundament is van persoonlijk welbevinden en persoonlijke ontwikkeling.ESA Trucks
Groningen, Marum, iDrachten, Veendam, Heerenveen
Referentie Talentem assessment

ESA Trucks Nederland

Groningen

ESA Trucks is de officiële dealer van DAF, Fiat Professional, Tatra, GINAF en Fassi-autolaadkranen in Noord-Nederland. Al meer dan 90 jaar staan zij voor Ervaring, Service en Aandacht. ESA Trucks heeft vier vestigingen in Noord-Nederland, op vier verschillende locaties: in Groningen (hoofdkantoor), in Marum, in Drachten, in Veendam eb binnenkort ook in Heerenveen.


Oink! Drachten
Referentie Talentem assessment

Oink!

Drachten

Oink! wil voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen.


Stichting Oosterpoort Oss
Referentie Talentem assessment

Stichting Oosterpoort

Oss

Stichting Oosterpoort is een organisatie voor jeugdhulp. Zij bieden ondersteuning aan jongeren en gezinnen die het moeilijk hebben.Christelijke Basisschool (CBS) Het Kristal Dordrecht
Referentie Talentem assessment

CBS Het Kristal

Dordrecht

Het kind staat bij basisschool Het Kristal centraal. Samen spelen, leren en werken zien zij als de vitaminen voor een gezonde sociale ontwikkeling.


Bakkers Brigade Amsterdam
Referentie Talentem assessment

Bakkers Brigade

Amsterdam 

Bakkers Brigade is actief als bakker in de out-of-home markt (foodservice), dat betekent: catering, hotellerie, zorg en de grote horeca. Door een eigen logistiek netwerk en samenwerking met versgrossiers kunnen zij dagelijks in het hele land verse producten leveren.


Amsta Amsterdam
Referentie Talentem assessment

Amsta

Amsterdam

Amsta geeft zorg aan ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die een steuntje in de rug nodig heeft.


Kersten B.V. Nieuwegein
Referentie Talentem assessment

Kersten

Nieuwegein

Kersten is een familiebedrijf, opgerichtt in 1969. Kersten is internationaal opererende groothandel in trendy woonaccessoires. Waarom ze anders zijn dan alle andere? Omdat Kersten neus heeft voor trends, dit zelf ontwerpen, ze goed kunnen inkopen, ze voorraad houden en omdat ze één grote familie zijn.


Cavent Oud-Beijerland
Referentie Talentem assessment

Cavent

Oud-Beijerland

Cavent werd op 28 juni 1967 opgericht. De eerste protestants-christelijke stichting op het eiland voor mensen met een verstandelijke beperking. Nu, zo’n vijftig jaar later, zijn zij nog steeds voor deze mensen actief in de Hoeksche Waard. Cavent is er trots op dat zij nog altijd klein en zelfstandig zijn gebleven.


Motip Dupli Wolvega
Referentie Talentem assessment

Motip Dupli

Wolvega

Motip Dupli is gespecialiseerd in spuitbussen met (auto)lakken, remmenreiniger, siliconensprays en meer. Spuitbussen die vanuit Wolvega de hele wereld over gaan.


Weidmüller Nederland Hilversum
Referentie Talentem assessment

Weidmüller

Hilversum

Weidmüller beschikt over productielocaties, verkoopmaatschappijen en vertegenwoordigingen in meer dan 80 landen. De producten en oplossingen van Weidmüller sluiten energie, signalen en data aan in industriële omgevingen. In Nederland is Weidmüller gevestigd in Hilversum.


Exodus Nederland
Referentie Talentem assessment

Exodus Nederland

Amsterdam

Exodus Nederland is een vereniging met vijf leden die als doel heeft de kansen van (ex-)gedetineerden op een geslaagde terugkeer in de samenleving te vergroten.


Carrosseriefabriek Heiwo Wolvega
Referentie Talentem assessment

Carrosseriefabriek Heiwo

Wolvega

Carrosseriefabriek Heiwo is  partner voor de bouw van trailers, truckbakken en aanhangwagens. Heiwo biedt unieke oplossingen als mega-luchtvrachttrailers en bandlossers en levert ieder type carrosserie op maat, van laadvloer tot distributiebak. Wat maakt Heiwo bijzonder? Ze denken met klanten mee over de beste oplossing en leveren maatwerk.


Brein Support Arnhem
Referentie Talentem assessment

Brein Support

Arnhem

Brein Support is een expertisecentrum voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Brein Support ondersteunt mensen die schade hebben opgelopen aan het brein, de hersenen. Schade aan de hersenen kan ontstaan door een ongeluk, een bloeding, tumor of acute ziekte. Zo’n beschadiging aan het brein noemen we een niet-aangeboren hersenletsel of NAH.


CHE Christelijke Hogeschool Ede
Referentie Talentem assessment

CHE Christelijke Hogeschool Ede

Ede

De CHE is een community; een christelijke leer- en werkgemeenschap waar medewerkers en studenten vorm geven aan een hoogwaardig en innovatief klimaat van hoger beroepsonderwijs en kennisontwikkeling. Bij Talentem houden we van volwassenen én jongeren die hun talenten willen benutten en ontwikkelen. Daarom investeren we in jong talent: samen met de Christelijke Hogeschool Ede hebben we een programma opgezet om studenten van de commerciële HBO opleiding te laten deelnemen aan een assessment en commercieel rollenspel.


Spuiterij Gouweleeuw Emmeloord
Referentie Talentem recruitment

Spuiterij Gouweleeuw

Emmeloord

Spuiterij Gouweleeuw is gespecialiseerd in het stralen en spuiten van allerlei objecten van groot tot klein. Of het nou gaat om Verticaal Transport, Stralen & Coaten, Grond-, Weg- en Waterbouw of Reinigingsmarkt.


Van Werven Oldebroek (hoordkantoor)
Referentie Talentem assessment

Van Werven

Oldebroek

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Het bedrijf werkt vanuit vijftien locaties aan lokale en bovenregionale projecten.


Boerderij De Boterbloem Tollebeek
Referentie Talentem assessment

Boerderij De Boterbloem

Tollebeek

Boerderij De Boterbloem is een particuliere dagopvang, buitenschoolse opvang en zorgboerderij op een unieke locatie in Tollebeek.


TDS - Top Delivery Services
Almere (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessment

Top Delivery Services

Almere

Top Delivery Services is een joint venture van de logistiek dienstverleners Holwerda Transport, Transportbedrijf P.A. van Rooyen en Brakenhoff Transport. Vervoer en opslag van goederen, in het bijzonder meubels en keukens, zit het bedrijf in de genen en ze hebben hiermee jarenlange ervaringen.


Profile Project Rijswijk
Referentie Talentem assessment

Profile Project

Rijswijk

Bijna niets geeft een organisatie zoveel energie als een nieuw interieur. En dat is sinds 1987 het specialisme van Profile Project. Profile Project ontzorgt u volledig bij (her)huisvesting in de breedste zin van het woord. Profile Project adviseert, ontwerpt en geeft leiding aan de uitvoering.


Breedveld & Schröder Almere
Referentie Talentem assessment

Breedveld & Schröder

Almere

Elektrotechnisch aannemer Breedveld & Schröder is graag uw partner als het gaat om aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties.


Raxtar Veldhoven
Referentie Talentem assessment

Raxtar

Veldhoven

Het Veldhovense bedrijf Raxtar ontwikkelt bouwliften die worden gebruikt bij de bouw van wolkenkrabbers. Dagelijks gaan er wereldwijd zo'n 550 liften van Raxtar op en neer.


Clement Group Weert
Referentie Talentem assessment

Clement Group

Weert

Clement group is een Full Service ISO:9001 gecertificeerde metaalbewerker uit Weert. Seriematige productie van halffabricaten, visueel laswerk en revisie van machine onderdelen. Zomaar een greep uit de disciplines van Clement Group.


Wilco Art Books Amersfoort
Referentie Talentem assessment

Wilco Art Books

Amersfoort

Wilco Art Books is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogstaande boeken. Dit doen zij in nauwe samenwerking met grafisch vormgevers, musea, kunstenaars, fotografen en kunstgalerieën.


Ambiq
Referentie Talentem assessments

Ambiq

Hengelo, Deventer, Hoogeveen

Ieder mens is uniek! Ambiq is er voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problemen. Ambiq ontvangt iedereen die specifieke behandeling of begeleiding nodig heeft, omdat iedereen het verdient om geaccepteerd te worden zoals hij is.


Marts Projectmanagement

Marts Projectmanagement

Den Haag

Of het nu gaat om een nieuw ontwerp van uw werkomgeving, kantoorinrichting, haalbaarheidsstudie of verhuizing; Marts Projectmanagement levert maatwerk door verbinding te maken met uw organisatie. Partnerschap en open, eerlijke communicatie staat voor Marts Projectmanagement centraal.


DZB Leiden
Referentie Talentem assessment

DZB

Leiden

DZB zet zich in voor een wereld waarin iedereen meedoet. Waarin we oog hebben voor elkaar en elkaar zien voor wat we waard zijn. En vooral: waarin we het beste in elkaar naar boven halen. Misschien is dat wel wat het werk van DZB zo bijzonder maakt: De medewerkers van DZB geloven in de kracht van ieder mens.


CAD Accent Oss
Referentie Talentem assessment

CAD Accent

Oss

CAD Accent is specialist in Autodesk software en opleidingen. Als Autodesk specialist met expertise op gebied van Bouw en Infrastructuur helpt CAD Accent u om dit te bereiken!


Aafje thuiszorg, zorghuizen en zorghotels Rotterdam
Referentie Talentem assessment

Aafje

Rotterdam

Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, zorghuizen en zorghotels. U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren.


Hanos Apeldoorn (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessment

Hanos

Apeldoorn

In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.


De Gelderhorst Ede
Referentie Talentem assessment

De Gelderhorst

Ede

De Gelderhorst is uniek. Nergens in Europa bestaat zo’n groot woon- en zorgcentrum voor oudere doven. Niet alleen bewoners, ook veel medewerkers van De Gelderhorst zijn doof of slechthorend.


Euromaster Deventer (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessment

Euromaster

Deventer

Euromaster is één van de belangrijkste Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. Het merk en de keten zijn gegroeid vanuit een lange traditie. Eind jaren 60 ontstond het ATS netwerk (later ATS Euromaster) in Groot-Brittannië. Rond 1990 startte de acquisitie van bandenspecialisten in diverse Europese landen. In 1991 ontstond het merk Euromaster.


Sodexo
Referentie Talentem assessments

Sodexo

Rotterdam

Sodexo is een Franse multinationale onderneming die in 1966 in Marseille opgericht werd door Pierre Bellon. Het bedrijf is actief in 80 landen en heeft wereldwijd rond de 400.000 medewerkers. Het heeft drie afdelingen: On-site-services: onder andere catering, drank- en snoepautomaten, receptie, schoonmaak.


Eurofoodgroup Kampen
Referentie Talentem Recruitment

Eurofoodgroup

Kampen

Eurofoodgroup is een jong en energiek bedrijf in Kampen en levert vanuit daar in heel Nederland de smakelijkste producten vanuit zijn merken & labels als The Bread Company, het Smaakkabinet, Brood zoals Vroeger, Het Oliebollengilde, Orange Cookies, Banketwereld en Bovenbanket.


Provincie Flevoland Lelystad
Referentie Talentem recruitment

Provincie Flevoland

Lelystad

Provincie Flevoland is een uitdagende en inspirerende organisatie! Elke dag werken de medewerkers aan Flevoland op het gebied van wonen, werken, recreëren en ondernemen.


Total Gas & Power Nederland Den Haag
Referentie Talentem assessment

Total Gas & Power

De Haag

Total Gas & Power is een ambitieus bedrijf dat er in een aantal jaren in is geslaagd om een vaste plek in de Nederlandse energiemarkt te veroveren. Total Gas & Power wil graag uitgroeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie.


Maatschappelijke Onderneming Smallingerland M.O.S. Drachten
Referentie Talentem assessment

Maatschappelijke Onderneming Smallingerland (M.O.S.)

Drachten

De Maatschappelijke Onderneming Smallingerland is een brede welzijnsorganisatie. Het doel van de M.O.S. is om mensen, organisaties, wijken en dorpen met elkaar te verbinden. Om dit doel te bereiken werkt de M.O.S. samen met verschillende organisaties en instanties.


Kliniek ViaSana Mill
Referentie Talentem assessment

Kliniek Viasana

Mill

Kliniek ViaSana is een team van topprofessionals, dat kwalitatief hoogstaande en efficiënte zorg levert voor mensen met bewegings- en pijnklachten, in een zeer gastvrije en persoonlijke omgeving.


Van der Sluis Technische Bedrijven
Genemuiden (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessment

Van der Sluis Technische Bedrijven

Genemuiden

De ruim tachtig jaar oude onderneming Van der Sluis Technische Bedrijven heeft door de jaren heen een bijdrage geleverd aan de bouw of renovatie van woningen, bedrijven, instellingen, fabrieken en agrarische bedrijven. Onder de overkoepelende naam Van der Sluis Technische Bedrijven vallen drie bedrijfsonderdelen: Installatietechniek, Constructie en Agri.


De NVJ - Nederlandse Vereniging van Journalisten Amsterdam
Referentie Talentem assessment

NVJ - Nederlandse Vereniging van Journalisten

Amsterdam

De NVJ - Nederlandse Vereniging van Journalisten- vertegenwoordigt de materiële en immateriële belangen van haar bijna 8.000 zelfstandig en in loondienst werkende (foto)journalist- & mediamaker-leden in Nederland. De NVJ is een onafhankelijke, niet-politieke, zelfstandige vereniging die streeft naar persvrijheid en goede werkomstandigheden voor haar leden.


QuaRijn Wijk bij Duurstede
Referentie Talentem assessment

Stichting QuaRijn

Wijk bij Duurstede

QuaRijn ondersteunt levenskwaliteit en menselijke waardigheid. QuaRijn richt zich op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede.


Newzoo Amsterdam
Referentie Talentem assessment

Newzoo

Amsterdam

Newzoo helpt enkele van 's werelds grootste entertainment-, technologie- en mediabedrijven om hun doelgroep te bereiken, concurrenten te volgen, kansen te ontdekken en strategische en financiële beslissingen te nemen.


Hiab Meppel (hoofdkantoor)
Referentie Talentem recruitment

Hiab

Meppel

Hiab is wereldwijd de grootste leverancier van laad- en lossystemen voor het wegtransport, intelligente services en digitaal verbonden oplossingen. Als pionier in de sector en gebaseerd op 75 jaar ervaring, is er focus en toewijding van Hiab's toegewijd personeel over de hele wereld om de efficiëntie in de activiteiten van haar klanten te vergroten en de toekomst van intelligente laadverwerking vorm te geven.


Itannex Almelo
Referentie Talentem assessment

Itannex

Almelo

Itannex is dé multidisciplinaire adviseur op het gebied van oplossingen voor ontwerpen, beheren en delen van informatie. Itannex ondersteunt de Nederlandse bouwkolom al meer dan 20 jaar met 2D, 3D en BIM oplossingen.


BouWatch Assen (hoofdkantoor)
Referentie Talentem assessment

BouWatch

Assen

BouWatch biedt sinds 2010 een compleet assortiment aan tijdelijke beveiligingsoplossingen. Meer dan 30 bedrijven uit de CoBouw top 50 vertrouwen voor hun bouwplaatsbeveiliging volledig op BouWatch. BouWatch is een jonge, snel groeiende organisatie die haar klanten door heel Europa de zorg uit handen neemt op het gebied van tijdelijke beveiliging.


Hutchison Ports ECT Rotterdam
Referentie Talentem assessment

Hutchison Ports ECT Rotterdam

Rotterdam

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. ECT exploiteert in Rotterdam de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal. Beide gelegen op de Maasvlakte, direct aan de Noordzee.


Marlan® Solid Surface Leek
Referentie Talentem assessment

Marlan® Solid Surface

Leek

Marlan Solid surface wordt gegoten en kan in iedere gewenste vorm geleverd worden. Dankzij solid surface kan de ruimte op de meest efficiënte manier worden ingericht. Architecten en interieurbouwers worden niet belemmerd in hun creatieve ontwerpen.


Schildersvakopleiding Nijmegen en Den Bosch
Referentie Talentem assessment

Schildersvakopleiding

Nijmegen en Den Bosch

Schildersvakopleiding heeft ruim 20 locaties door heel Nederland. Schildersvakopleiding maakt deel uit van ondernemersorganisatie Koninklijke OnderhoudNL een organisatie van specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering.


Vileda Professional Nederland
Referentie Talentem recruitment

Vileda professional

Verviers (België)

Vileda Professional biedt vernieuwende schoonmaakoplossingen voor professionele gebruikers voor verschillende doelgroepen zoals gezondheidszorg, gebouwenreiniging, HoReCa en cleanroom reiniging. Met eigen verkoopkantoren in Europa, Noord-Amerika, Azië en een breed netwerk van vertegenwoordigers is Vileda Professional wereldwijd actief.Trust Krediet Beheer - TKB Amsterdam
Referentie Talentem assessment

Trust Krediet Beheer - TKB

Amsterdam

Om uw zorgen uit handen te nemen, helpen TKB met het verbeteren van uw credit management. Samen met u bepalen zij de beste weg voor het realiseren van positieve resultaten en klantbehoud. De betrokken medewerkers van Trust Krediet Beheer hebben voor uw specifieke uitdaging een passende oplossing. Een stevig fundament voor een langdurige samenwerking.


Van Dijk Heftrucks Genemuiden
Referentie Talentem assessment

Van Dijk Heftrucks

Genemuiden

Van Dijk Heftrucks in Genemuiden is een familiebedrijf met ruim vijftig jaar ervaring in verkoop en onderhoud van Linde vorkheftrucks en aanverwante transportmiddelen.


3PLogistics Zutphen
Referentie Talentem recruitment

3PLogistics

Zutphen

Als huren van logistiek ruimte of uitbesteden van logistieke handling voor uw bedrijf interessant is gaat 3PLogistics graag met u in overleg. De combinatie van kennis en een state of the art ingericht magazijn geven u de mogelijkheden om snel en kostenefficiënt te werken.


Voetcomfort Deventer
Referentie Talentem assessment

Voetcomfort

Deventer

De medewerkers van Voetcomfort nemen ruimschoots de tijd voor je. En zorgen er graag voor dat jij weer comfortabel en pijnvrij door het leven kunt. Daarbij vinden ze het belangrijk dat je zoveel mogelijk wordt geholpen door dezelfde behandelaar.

Balk Shipyard Urk
Referentie Talentem assessment

Balk Shipyard

Urk

Het familiebedrijf Balk opende in 1798 haar deuren en bouwde houten vaartuigen op een kleine scheepshelling in Elburg. Balk Shipyard is inmiddels een toonaangevende werf voor refits en herbouw van luxe superjachten.


Feel Flex Veghel (hoofdkantoor)
Referentie Talentem recruitment

Feel Flex

Veghel

Feel Flex bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. Feel Flex  is op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.


EURO-INDEX Capelle aan den IJssel
Referentie Talentem assessment

EURO-INDEX

Capelle aan den IJssel

EURO-INDEX b.v. uit Capelle aan den IJssel is een technische handelsonderneming voor levering van meet- en regelapparatuur en componenten voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. EURO-INDEX maakt deel uit van een groep gelieerde ondernemingen gevestigd in heel Europa. Binnen deze groep werken meer dan 1.000 mensen. De EURO-INDEX groep bestaat uit een aantal fabrieken en zelfstandige vestigingen. Alle vestigingen importeren de producten van de fabrieken binnen de groep.


Banket Wereld Kampen
Referentie Talentem assessment

Banketwereld.nl

Kampen

Banketwereld.nl is dé online groothandel in koek en banket van Nederland. Bekijk online het aanbod koek, banket, snoep, zoutjes of chocolade.


Optimo Groep Amersfoort
Referentie Talentem assessment

Optimo Groep

Amersfoort

Optimo optimaliseert de interne bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers op basis van de modules van AFAS Profit. Optimo biedt consultancy, outsourcing en detachering.


Gooskens Hout Groep Hoogeloon
Referentie Talentem assessment

Gooskens Hout Groep

Hoogeloon

Gooskens Hout levert ruw en bewerkt vurenhout. Leveringen variërend van één plank tot volle vrachten, al dan niet rechtstreeks vanuit het land van herkomst. Met een doorlopend beschikbare voorraad van ruim 50.000 m3 vurenhout is Gooskens Hout de grootste vurenhoutleverancier in de Benelux.


Reinigingsdiensten Rd4 Heerlen
Referentie Talentem assessment

Reinigingsdiensten Rd4

Heerlen

Reinigingsdiensten Rd4 verzorgt de inzameling en verwerking van​ afvalstromen voor de gemeenten Beekdaelen (m.u.v. Schinnen), Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld, Vaals en Voerendaal. Daarnaast beheren zij de milieuparken in deze gemeenten, verzorgt RD4 de straatreiniging, transport, kringloopactiviteiten en gladheidbestrijding. Verder adviseert RD4 de gemeenten bij hun afvalbeleid.


Rhosonics Putten
Referentie Talentem assessment

Rhosonics

Putten

Rhosonics ontwerpt, produceert en levert ultramoderne ultrasone sensoren en analysers voor verschillende industrieën, zoals de baggerindustrie , de mineraalverwerkende industrie en de FPD industrie.


Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Referentie Talentem recruitment

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Numansdorp

Mensen gelukkig maken met Buiten Leven producten! Dat is de missie van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Van Kooten is producent en leverancier van producten zoals tuinhuisjes, blokhutten, buitenverblijven, schuttingen, tuinmeubelen, enz. Met ongeveer 150 medewerkers, 7 showrooms in Nederland en 1 showroom in België is Van Kooten één van de grootste retailers in Buiten Leven producten.


Axxor Zwolle
Referentie Talentem recruitment

Axxor

Zwolle

De automotive, IKEA, de verpakkingsindustrie; allen maken ze gebruik van de supersterke honingraattechnologie van Axxor. Axxor produceert in Zwolle, Polen en in de VS honingraat. De producten worden gemaakt van papier. Het eindproduct lijkt simpel, maar niets is minder waar; Axxor levert kwalitatief hoogwaardige en zeer technische producten.


Hydrosta Zwartsluis
Referentie Talentem assessment

Hydrosta

Zwartsluis

Bij Hydrosta draait alles om passie voor hydrauliek. Elke dag weer! En dat is niet zomaar, want de toegevoegde waarde van Hydrosta is geboren uit hobby.


Veritech Drachten
Referentie Talentem assessments

Veritech

Drachten

Veritech staat voor Veiligheid, Risicobeheersing en Techniek en is gespecialiseerd in de synergie tussen opleidingen, detachering en advisering.Bibliotheek Altena Woudrichem
Referentie Talentem assessment

Bibliotheek Altena

Woudrichem

Om de inwoners van Altena te laten kennismaken met het brede veld van kunst en cultuur organiseert Bibliotheek Altena veel verschillende activiteiten en projecten. Dit kan uiteenlopen van workshops en tentoonstellingen die plaatsvinden in de bibliotheek tot het organiseren van theatervoorstellingen voor het onderwijs.


Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close