Referenties

Talentem biedt 18 jaar aan kennis en ervaring met talenten. Ons werkgebied is geheel Nederland.

Onze instelling is: "We doen ‘gewoon’ ons uiterste best, om voor onze klanten het beste te regelen!"

We zijn er dankbaar voor dat we dit jaar onder andere de klanten die je op deze pagina ziet blij mochten maken met onze recruitment-, assessment- en HR interim diensten.

Provincie Flevoland

Provincie Flevoland

Lelystad
www.flevoland.nl

Provincie Flevoland is een uitdagende en inspirerende organisatie! Elke dag werken de medewerkers aan Flevoland op het gebied van wonen, werken, recreëren en ondernemen.


Van Werven

Van Werven

Oldebroek
www.vanwerven.nl

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Het bedrijf werkt vanuit vijftien locaties aan lokale en bovenregionale projecten.


Amsta

Amsta

Amsterdam
www.amsta.nl

Amsta geeft zorg aan ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die een steuntje in de rug nodig heeft.


Spuiterij Gouweleeuw

Spuiterij Gouweleeuw

Emmeloord
www.gouweleeuw.com

Spuiterij Gouweleeuw is gespecialiseerd in het stralen en spuiten van allerlei objecten van groot tot klein. Of het nou gaat om Verticaal Transport, Stralen & Coaten, Grond-, Weg- en Waterbouw of Reinigingsmarkt.


Exodus Nederland

Exodus Nederland

Amsterdam
www.exodus.nl

Exodus Nederland is een vereniging met vijf leden die als doel heeft de kansen van (ex-)gedetineerden op een geslaagde terugkeer in de samenleving te vergroten.

Boerderij De Boterbloem

Boerderij De Boterbloem

Tollebeek
www.boerderijdeboterbloem.nl 

Boerderij De Boterbloem is een particuliere dagopvang, buitenschoolse opvang en zorgboerderij op een unieke locatie in Tollebeek.


Banket wereld

Banketwereld.nl

Kampen
www.banketwereld.nl

Banketwereld.nl is dé online groothandel in koek en banket van Nederland. Bekijk online het aanbod koek, banket, snoep, zoutjes of chocolade.


Breedveld & Schröder

Breedveld & Schröder

Almere
www.breed.nl

Elektrotechnisch aannemer Breedveld & Schröder is graag uw partner als het gaat om aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties.


Hanos

Hanos

Apeldoorn
www.hanos.nl

In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.


Aafje thuiszorg, zorghuizen en zorghotels

Aafje

Rotterdam
www.aafje.nl

Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, zorghuizen en zorghotels. U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren.


Total Gas & Power Nederland

Total Gas & Power

De Haag
www.total-energie.nl

Total Gas & Power is een ambitieus bedrijf dat er in een aantal jaren in is geslaagd om een vaste plek in de Nederlandse energiemarkt te veroveren. Total Gas & Power wil graag uitgroeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie.


Optimo Groep

Optimo Groep

Amersfoort
www.optimo.nl

Optimo optimaliseert de interne bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers op basis van de modules van AFAS Profit. Optimo biedt consultancy, outsourcing en detachering.


3PLogistics

3PLogistics

Zutphen
https://velpa.nl/3plogistics

Als huren van logistiek ruimte of uitbesteden van logistieke handling voor uw bedrijf interessant is gaat 3PLogistics graag met u in overleg. De combinatie van kennis en een state of the art ingerichte magazijn geven u de mogelijkheden om snel en kostenefficiënt te werken.


We Design

We Design

Arnhem
www.silversplints.com

We Design is gespecialiseerd in het vervaardigen van silversplints (ortheses/medische hulpmiddelen) voor vinger, duim, hand, pols en ellebogen. In zowel Nederland als in het buitenland zijn het graag gedragen ortheses.


Hutchison Ports ECT Rotterdam

Hutchison Ports ECT Rotterdam

Rotterdam
www.ect.nl

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. ECT exploiteert in Rotterdam de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal. Beide gelegen op de Maasvlakte, direct aan de Noordzee.


Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close