Referenties

Talentem biedt 19 jaar aan kennis en ervaring met talenten. Ons werkgebied is geheel Nederland.

Onze instelling is: "We doen ‘gewoon’ ons uiterste best, om voor onze klanten het beste te regelen!"

Onder andere de klanten die je op deze pagina ziet hebben we geholpen met onze recruitment-, assessment- en HR interim diensten.

Provincie Flevoland

Provincie Flevoland

Lelystad
www.flevoland.nl

Provincie Flevoland is een uitdagende en inspirerende organisatie! Elke dag werken de medewerkers aan Flevoland op het gebied van wonen, werken, recreëren en ondernemen.


Amsta

Amsta

Amsterdam
www.amsta.nl

Amsta geeft zorg aan ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die een steuntje in de rug nodig heeft.


CHE Christelijke Hogeschool Ede

CHE Christelijke Hogeschool Ede

Ede
www.che.nl

De CHE is een community; een christelijke leer- en werkgemeenschap waar medewerkers en studenten vorm geven aan een hoogwaardig en innovatief klimaat van hoger beroepsonderwijs en kennisontwikkeling. Bij Talentem houden we van volwassenen én jongeren die hun talenten willen benutten en ontwikkelen. Daarom investeren we in jong talent: samen met de Christelijke Hogeschool Ede hebben we een programma opgezet om studenten van de commerciële HBO opleiding te laten deelnemen aan een assessment en commercieel rollenspel.


Carrosseriefabriek Heiwo

Wolvega
www.heiwo.nl

Carrosseriefabriek Heiwo is  partner voor de bouw van trailers, truckbakken en aanhangwagens. Heiwo biedt unieke oplossingen als mega-luchtvrachttrailers en bandlossers en levert ieder type carrosserie op maat, van laadvloer tot distributiebak. Wat maakt Heiwo bijzonder? Ze denken met klanten mee over de beste oplossing en leveren maatwerk.


Exodus Nederland

Exodus Nederland

Amsterdam
www.exodus.nl

Exodus Nederland is een vereniging met vijf leden die als doel heeft de kansen van (ex-)gedetineerden op een geslaagde terugkeer in de samenleving te vergroten.

Van Werven

Van Werven

Oldebroek
www.vanwerven.nl

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Het bedrijf werkt vanuit vijftien locaties aan lokale en bovenregionale projecten.


Wolong Groep

Wolong Groep

IJsselmuiden
www.wolong-electric.com

Wolong Groep is één van de toonaangevendste fabrikanten van aandrijfsysteem oplossingen. Wolong levert elektrotechnische producten: motoren en omvormers, generatoren, accu's en transformatoren en andere aanverwante producten.

Optimo Groep

Optimo Groep

Amersfoort
www.optimo.nl

Optimo optimaliseert de interne bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers op basis van de modules van AFAS Profit. Optimo biedt consultancy, outsourcing en detachering.


Spuiterij Gouweleeuw

Spuiterij Gouweleeuw

Emmeloord
www.gouweleeuw.com

Spuiterij Gouweleeuw is gespecialiseerd in het stralen en spuiten van allerlei objecten van groot tot klein. Of het nou gaat om Verticaal Transport, Stralen & Coaten, Grond-, Weg- en Waterbouw of Reinigingsmarkt.


Breedveld & Schröder

Breedveld & Schröder

Almere
www.breed.nl

Elektrotechnisch aannemer Breedveld & Schröder is graag uw partner als het gaat om aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties.


Boerderij De Boterbloem

Boerderij De Boterbloem

Tollebeek
www.boerderijdeboterbloem.nl

Boerderij De Boterbloem is een particuliere dagopvang, buitenschoolse opvang en zorgboerderij op een unieke locatie in Tollebeek.


Scania

Scania Logistics Netherlands

Zwolle
www.scania.com

Scania Production Zwolle is Scania's grootste en modernste assemblagefabriek in de wereld. De Zwolse vestiging neemt maar liefst 60% van de jaarproductie voor haar rekening.


Aafje thuiszorg, zorghuizen en zorghotels

Aafje

Rotterdam
www.aafje.nl

Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, zorghuizen en zorghotels. U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren.


Hanos

Hanos

Apeldoorn
www.hanos.nl

In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.


Hutchison Ports ECT Rotterdam

Hutchison Ports ECT Rotterdam

Rotterdam
www.ect.nl

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. ECT exploiteert in Rotterdam de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal. Beide gelegen op de Maasvlakte, direct aan de Noordzee.


Total Gas & Power Nederland

Total Gas & Power

De Haag
www.total-energie.nl

Total Gas & Power is een ambitieus bedrijf dat er in een aantal jaren in is geslaagd om een vaste plek in de Nederlandse energiemarkt te veroveren. Total Gas & Power wil graag uitgroeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie.


Van der Sluis Technische Bedrijven

Van der Sluis Technische Bedrijven

Genemuiden
www.vd-sluis.nl

De ruim tachtig jaar oude onderneming Van der Sluis Technische Bedrijven heeft door de jaren heen een bijdrage geleverd aan de bouw of renovatie van woningen, bedrijven, instellingen, fabrieken en agrarische bedrijven. Onder de overkoepelende naam Van der Sluis Technische Bedrijven vallen drie bedrijfsonderdelen: Installatietechniek, Constructie en Agri.


Marlan® Solid Surface

Marlan® Solid Surface

Leek
www.marlan.com

Solid surface wordt gegoten en kan in iedere gewenste vorm geleverd worden. Dankzij solid surface kan de ruimte op de meest efficiënte manier worden ingericht. Architecten en interieurbouwers worden niet belemmerd in hun creatieve ontwerpen.


3PLogistics

3PLogistics

Zutphen
https://velpa.nl/3plogistics

Als huren van logistiek ruimte of uitbesteden van logistieke handling voor uw bedrijf interessant is gaat 3PLogistics graag met u in overleg. De combinatie van kennis en een state of the art ingerichte magazijn geven u de mogelijkheden om snel en kostenefficiënt te werken.


We Design

We Design

Arnhem
www.silversplints.com

We Design is gespecialiseerd in het vervaardigen van silversplints (ortheses/medische hulpmiddelen) voor vinger, duim, hand, pols en ellebogen. In zowel Nederland als in het buitenland zijn het graag gedragen ortheses.


Banket wereld

Banketwereld.nl

Kampen
www.banketwereld.nl

Banketwereld.nl is dé online groothandel in koek en banket van Nederland. Bekijk online het aanbod koek, banket, snoep, zoutjes of chocolade.


Koflexwerk

Koflexwerk

Veghel
www.koflexwerk.nl

Koflexwerk bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. Koflexwerk is op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.


Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close