Referenties

Talentem biedt 19 jaar aan kennis en ervaring met talenten. Ons werkgebied is geheel Nederland.

Onze instelling is: "We doen ‘gewoon’ ons uiterste best, om voor onze klanten het beste te regelen!"

Onder andere de klanten die je op deze pagina ziet, hebben we geholpen met onze recruitment-, assessment- en HR interim diensten.

Provincie Flevoland

Provincie Flevoland

Lelystad
www.flevoland.nl

Provincie Flevoland is een uitdagende en inspirerende organisatie! Elke dag werken de medewerkers aan Flevoland op het gebied van wonen, werken, recreëren en ondernemen.


Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland

Amersfoort
www.vvn.nl

Veilig Verkeer Nederland is dé maatschappelijke organisatie die -al meer dan 85 jaar- werkt aan verkeersveiligheid in Nederland. Zij zorgen ervoor dat mensen zich bewust zijn van het feit dat iedereen verkeersdeelnemer is en dat iedereen makkelijk een steentje kan bijdragen aan een veiliger verkeer.


Amsta

Amsta

Amsterdam
www.amsta.nl

Amsta geeft zorg aan ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die een steuntje in de rug nodig heeft.


IVC Evidensia Nederland. Utrecht

Evidensia Nederland

Utrecht
www.evidensia-groep.nl

Evidensia Nederland heeft dierenartsenpraktijken in heel Nederland, het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. De Evidensia groep is begin 2017 gefuseerd met het Engelse IVC en is hiermee onder gezamenlijke groepsnaam IVC Evidensia de grootste dierenartsgroep in Europa.


De Schoor Almere

De Schoor

Almere
www.deschoor.nl

De Schoor organiseert in Almere het sociaal cultureel werk, het maatschappelijk werk, maatschappelijke ondersteuning bij schulden, voor- en vroegschoolse activiteiten, kinder- en jongerenwerk en zet zich in voor bewonersparticipatie en de leefbaarheid van de stad onder het motto: Meedoen in Almere!


Carrosseriefabriek Heiwo

Wolvega
www.heiwo.nl

Carrosseriefabriek Heiwo is  partner voor de bouw van trailers, truckbakken en aanhangwagens. Heiwo biedt unieke oplossingen als mega-luchtvrachttrailers en bandlossers en levert ieder type carrosserie op maat, van laadvloer tot distributiebak. Wat maakt Heiwo bijzonder? Ze denken met klanten mee over de beste oplossing en leveren maatwerk.


Omega Groep Zwolle hulpverlening op maat

Omega Groep

Zwolle
www.omegagroep.nl

In tien jaar tijd groeide Omega Groep razendsnel uit tot een grote zorgorganisatie met 30 miljoen euro omzet per jaar, 600 medewerkers en 1.000 cliënten in 2019. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. Grondlegger Hans Hersevoort van Omega Groep maakte de zorg van heel dichtbij mee. Zijn twee kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum woonden bij een zorginstelling, die in 2008 een andere koers ging varen. Een koers die voor hem als vader niet meer goed voelde.


Christelijke Basisschool (CBS) Het Kristal

CBS Het Kristal

Dordrecht
www.hetkristal.nl

Het kind staat bij basisschool Het Kristal centraal. Samen spelen, leren en werken zien zij als de vitaminen voor een gezonde sociale ontwikkeling.

Weidmüller Hilversum

Weidmüller

Hilversum
www.weidmuller.nl

Weidmüller beschikt over productielocaties, verkoopmaatschappijen en vertegenwoordigingen in meer dan 80 landen. De producten en oplossingen van Weidmüller sluiten energie, signalen en data aan in industriële omgevingen. In Nederland is Weidmüller gevestigd in Hilversum.


Exodus Nederland

Exodus Nederland

Amsterdam
www.exodus.nl

Exodus Nederland is een vereniging met vijf leden die als doel heeft de kansen van (ex-)gedetineerden op een geslaagde terugkeer in de samenleving te vergroten.

Spuiterij Gouweleeuw

Spuiterij Gouweleeuw

Emmeloord
www.gouweleeuw.com

Spuiterij Gouweleeuw is gespecialiseerd in het stralen en spuiten van allerlei objecten van groot tot klein. Of het nou gaat om Verticaal Transport, Stralen & Coaten, Grond-, Weg- en Waterbouw of Reinigingsmarkt.


CHE Christelijke Hogeschool Ede

CHE Christelijke Hogeschool Ede

Ede
www.che.nl

De CHE is een community; een christelijke leer- en werkgemeenschap waar medewerkers en studenten vorm geven aan een hoogwaardig en innovatief klimaat van hoger beroepsonderwijs en kennisontwikkeling. Bij Talentem houden we van volwassenen én jongeren die hun talenten willen benutten en ontwikkelen. Daarom investeren we in jong talent: samen met de Christelijke Hogeschool Ede hebben we een programma opgezet om studenten van de commerciële HBO opleiding te laten deelnemen aan een assessment en commercieel rollenspel.


Optimo Groep

Optimo Groep

Amersfoort
www.optimo.nl

Optimo optimaliseert de interne bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers op basis van de modules van AFAS Profit. Optimo biedt consultancy, outsourcing en detachering.


Wolong Groep

Wolong Groep

IJsselmuiden
www.wolong-electric.com

Wolong Groep is één van de toonaangevendste fabrikanten van aandrijfsysteem oplossingen. Wolong levert elektrotechnische producten: motoren en omvormers, generatoren, accu's en transformatoren en andere aanverwante producten.

Boerderij De Boterbloem

Boerderij De Boterbloem

Tollebeek
www.boerderijdeboterbloem.nl

Boerderij De Boterbloem is een particuliere dagopvang, buitenschoolse opvang en zorgboerderij op een unieke locatie in Tollebeek.


Van Werven

Van Werven

Oldebroek
www.vanwerven.nl

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Het bedrijf werkt vanuit vijftien locaties aan lokale en bovenregionale projecten.


Breedveld & Schröder

Breedveld & Schröder

Almere
www.breed.nl

Elektrotechnisch aannemer Breedveld & Schröder is graag uw partner als het gaat om aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties.


Clement Group

Clement Group

Weert
www.clement-weert.nl

Clement group is een Full Service ISO:9001 gecertificeerde metaalbewerker uit Weert. Seriematige productie van halffabricaten, visueel laswerk en revisie van machine onderdelen. Zomaar een greep uit de disciplines van Clement Group.


Raxtar

Raxtar

Veldhoven
www.raxtar.com

Het Veldhovense bedrijf Raxtar ontwikkelt bouwliften die worden gebruikt bij de bouw van wolkenkrabbers. Dagelijks gaan er wereldwijd zo'n 550 liften van Raxtar op en neer.


TDS - Top Delivery Services

Top Delivery Services

Almere
www.topdeliveryservices.nl

Top Delivery Services is een joint venture van de logistiek dienstverleners Holwerda Transport, Transportbedrijf P.A. van Rooyen en Brakenhoff Transport. Vervoer en opslag van goederen, in het bijzonder meubels en keukens, zit het bedrijf in de genen en ze hebben hiermee jarenlange ervaringen.


Scania

Scania Logistics Netherlands

Zwolle
www.scania.com

Scania Production Zwolle is Scania's grootste en modernste assemblagefabriek in de wereld. De Zwolse vestiging neemt maar liefst 60% van de jaarproductie voor haar rekening.


Aafje thuiszorg, zorghuizen en zorghotels

Aafje

Rotterdam
www.aafje.nl

Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, zorghuizen en zorghotels. U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren.


Hanos

Hanos

Apeldoorn
www.hanos.nl

In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.


Total Gas & Power Nederland

Total Gas & Power

De Haag
www.total-energie.nl

Total Gas & Power is een ambitieus bedrijf dat er in een aantal jaren in is geslaagd om een vaste plek in de Nederlandse energiemarkt te veroveren. Total Gas & Power wil graag uitgroeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie.


De Gelderhorst

De Gelderhorst

Ede
www.gelderhorst.nl

De Gelderhorst is uniek. Nergens in Europa bestaat zo’n groot woon- en zorgcentrum voor oudere doven. Niet alleen bewoners, ook veel medewerkers van De Gelderhorst zijn doof of slechthorend.


Newzoo

Newzoo

Amsterdam
www.newzoo.com

Newzoo helpt enkele van 's werelds grootste entertainment-, technologie- en mediabedrijven om hun doelgroep te bereiken, concurrenten te volgen, kansen te ontdekken en strategische en financiële beslissingen te nemen.


QuaRijn

Stichting QuaRijn

Wijk bij Duurstede
www.quarijn.nl

QuaRijn ondersteunt levenskwaliteit en menselijke waardigheid. QuaRijn richt zich op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede.


Hiab Meppel

Hiab

Meppel
www.hiab.com/nl

Hiab is wereldwijd de grootste leverancier van laad- en lossystemen voor het wegtransport, intelligente services en digitaal verbonden oplossingen. Als pionier in de sector en gebaseerd op 75 jaar ervaring, is er focus en toewijding van Hiab's toegewijd personeel over de hele wereld om de efficiëntie in de activiteiten van haar klanten te vergroten en de toekomst van intelligente laadverwerking vorm te geven.


De NVJ - Nederlandse Vereniging van Journalisten

NVJ - Nederlandse Vereniging van Journalisten

Amsterdam
www.nvj.nl

De NVJ - Nederlandse Vereniging van Journalisten- vertegenwoordigt de materiële en immateriële belangen van haar bijna 8.000 zelfstandig en in loondienst werkende (foto)journalist- & mediamaker-leden in Nederland. De NVJ is een onafhankelijke, niet-politieke, zelfstandige vereniging die streeft naar persvrijheid en goede werkomstandigheden voor haar leden.


Van der Sluis Technische Bedrijven

Van der Sluis Technische Bedrijven

Genemuiden
www.vd-sluis.nl

De ruim tachtig jaar oude onderneming Van der Sluis Technische Bedrijven heeft door de jaren heen een bijdrage geleverd aan de bouw of renovatie van woningen, bedrijven, instellingen, fabrieken en agrarische bedrijven. Onder de overkoepelende naam Van der Sluis Technische Bedrijven vallen drie bedrijfsonderdelen: Installatietechniek, Constructie en Agri.


Itannex

Itannex

Almelo
www.itannex.com 

Itannex is dé multidisciplinaire adviseur op het gebied van oplossingen voor ontwerpen, beheren en delen van informatie. Itannex ondersteunt de Nederlandse bouwkolom al meer dan 20 jaar met 2D, 3D en BIM oplossingen.


Hutchison Ports ECT Rotterdam

Hutchison Ports ECT Rotterdam

Rotterdam
www.ect.nl

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. ECT exploiteert in Rotterdam de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal. Beide gelegen op de Maasvlakte, direct aan de Noordzee.


Marlan® Solid Surface

Marlan® Solid Surface

Leek
www.marlan.com

Marlan Solid surface wordt gegoten en kan in iedere gewenste vorm geleverd worden. Dankzij solid surface kan de ruimte op de meest efficiënte manier worden ingericht. Architecten en interieurbouwers worden niet belemmerd in hun creatieve ontwerpen.


Schildersvakopleiding

Schildersvakopleiding

Nijmegen en Den Bosch
www.schildervakopleiding.nl

Schildersvakopleiding heeft ruim 20 locaties door heel Nederland. Schildersvakopleiding maakt deel uit van ondernemersorganisatie Koninklijke OnderhoudNL een organisatie van specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering.


Van Dijk Heftrucks Genemuiden

Van Dijk Heftrucks

Genemuiden
www.vandijkheftrucks.nl

Van Dijk Heftrucks in Genemuiden is een familiebedrijf met ruim vijftig jaar ervaring in verkoop en onderhoud van Linde vorkheftrucks en aanverwante transportmiddelen.


3PLogistics

3PLogistics

Zutphen
https://velpa.nl/3plogistics

Als huren van logistiek ruimte of uitbesteden van logistieke handling voor uw bedrijf interessant is gaat 3PLogistics graag met u in overleg. De combinatie van kennis en een state of the art ingericht magazijn geven u de mogelijkheden om snel en kostenefficiënt te werken.


Koflexwerk

Koflexwerk

Veghel
www.koflexwerk.nl

Koflexwerk bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. Koflexwerk is op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.


We Design

We Design

Arnhem
www.silversplints.com

We Design is gespecialiseerd in het vervaardigen van silversplints (ortheses/medische hulpmiddelen) voor vinger, duim, hand, pols en ellebogen. In zowel Nederland als in het buitenland zijn het graag gedragen ortheses.


Banket wereld

Banketwereld.nl

Kampen
www.banketwereld.nl

Banketwereld.nl is dé online groothandel in koek en banket van Nederland. Bekijk online het aanbod koek, banket, snoep, zoutjes of chocolade.


Profile Project

Profile Project

Rijswijk
www.profileproject.nl

Bijna niets geeft een organisatie zoveel energie als een nieuw interieur. En dat is sinds 1987 het specialisme van Profile Project. Profile Project ontzorgt u volledig bij (her)huisvesting in de breedste zin van het woord. Profile Project adviseert, ontwerpt en geeft leiding aan de uitvoering.


Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close