Recruitment bureau Talentem Werving en selectie voor directie, management en HR

Recruitment bureau Talentem

Heb je een vacature en ben je op zoek naar de meest talentvolle directeur, manager, of HR professional? Wil je daarnaast een laag afbreukrisico bij de aanname van een nieuwe medewerker? Dan ben je bij  Recruitment bureau Talentem op het juiste adres! Ons specialisme is het vinden en vooral ook het selecteren van dé beste kandidaat voor een directie-, management- of HR vacature.

Het slagingspercentage van Talentem's recruitment procedures is gemiddeld 97% per jaar.

Wij bieden onze opdrachtgevers een snelle en gedegen werving en selectie procedure. We doen dit professioneel en met veel enthousiasme, humor, lol en werkplezier.

Specialisme recruitment bureau Talentem

Recruitment bureau Talentem biedt altijd maatwerk. Wij helpen onze klanten met:

Talentem recruitment garantie

Als opdrachtgever zoek je niet een kandidaat, maar dé beste kandidaat voor de vacature. Talentem vindt die kandidaat!

Wij werken met onze klanten samen op basis van commitment. Talentem biedt zekerheid door middel van onze professionele werving en selectie procedure, door inzet van onze assessments en een twee jaar durende garantie.

Talentem recruitment bureau Nederland

Contact opnemen Talentem recruitment:
085 - 130 4676

info@talentem.nl  

Talentem werkt als recruitment bureau door heel Nederland, waaronder in Zwolle, Groningen, Arnhem, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Apeldoorn, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Maastricht, Kampen.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close