Recruitment bureau Zwolle

Recruitment bureau Talentem Zwolle

Recruitment bureau Talentem in Zwolle staat voor je klaar voor al je recruitment vragen. Ben je op zoek naar de beste kandidaat voor jouw openstaande vacature voor een manager, professional of directeur? Wij helpen je graag. Bij ons ben je verzekerd van een laag afbreukrisico bij het aannemen van een nieuwe medewerker.

Talentem is gespecialiseerd in werving en selectie van functies op hbo en wo niveau. We hebben een uitgebreid netwerk van kandidaten voor allerlei functies. Wij doen ons uiterste best om de juiste kandidaat te vinden voor jouw vacatures. Wij doen niet alleen recruitment in Zwolle, maar ook in de rest van het land. We hebben een landelijk dekkend netwerk aan kantoren, waardoor we je altijd kunnen helpen, waar je organisatie ook zit.

Talentem recruitment garantie

Bij Talentem recruitment bureau in Zwolle begrijpen we dat je als werkgever niet naar een kandidaat op zoek bent, maar naar de beste kandidaat voor de functie. Talentem helpt je deze kandidaat te vinden.

Wij vinden het belangrijk om een goede relatie met onze klanten op te bouwen. Talentem werkt als recruitment bureau in Zwolle en omgeving daarom met klanten samen op basis van commitment. We bieden jou en je organisatie zekerheid met ons uitgebreide netwerk, onze professionele werving en selectie procedure en de inzet van gedegen assessments uitgevoerd door NIP psychologen. Wij zijn zo zeker van onze services dat we een twee jaar durende garantie bieden.

Ons recruitment bureau in de regio Zwolle vindt beste kandidaat

Talentem’s wervingsprocedure is gebaseerd op onderzoek en jarenlange ervaring. Aangezien we weten dat werknemers meer vertrouwen hebben dat een vacature goed bij hen past als ze deze vacature zelf hebben gekozen, zorgen we dat jouw vacature zo breed mogelijk uitgezet wordt. We willen zoveel mogelijk potentiële kandidaten bereiken. Zo helpen we jou bij de recruitment van de beste kandidaat in en om Zwolle. We vinden kandidaten op de volgende manieren:

  • Talentem maakt een vacaturefilm voor je, waarin we je vacature promoten; 
  • We maken gebruik van een geavanceerd softwarepakket, waardoor je vacature snel en vaak in Google naar voren komt; 
  • Daarnaast maken we gebruik van onze eigen kandidaten database; 
  • We zetten je vacature uit op social media; 
  • En we maken gebruik van de bekendste en meest gebruikte vacature websites; 
  • Indien gewenst gaan onze recruiters via LinkedIn op zoek naar kandidaten.

Onze visie voor recruitment in Zwolle

Bij Talentem recruitment bureau in Zwolle gaan we ervoor om een optimale klantbeleving te bieden. Dit doen we door een excellente prestatie te leveren, waarbij we ons uiterste best doen om gewoon het beste voor onze klanten te regelen.

Wij zien recruitment en werving als een ambacht. In ons werk willen we een positieve sfeer creëren, een sfeer van humor, lol en werkplezier. Mede daarom hebben we bij Talentem een positieve instelling: we gaan op zoek naar de talenten van kandidaten en kijken zo welke kandidaat het beste bij jouw functie past.

Talentem recruitment procedure

Bij recruitment bureau Talentem in Zwolle hechten we waarde aan een langdurige, gedegen samenwerking. Daarom beginnen we onze recruitment procedure altijd met het opbouwen van een relatie tussen ons en de opdrachtgever. We houden een verdiepend gesprek om jou en je organisatie te leren kennen. Ook gaan we dieper in op wat voor iemand je zoekt voor je vacature.

Door zoveel mogelijk informatie te verzamelen, kunnen wij op zoek naar de beste kandidaat voor jouw functie en organisatie. Ook weten we voor de volgende keer wat voor iemand goed bij jou en je organisatie past! Intake-gesprekken voor volgende vacatures kosten dan veel minder tijd, omdat onze recruiters de organisatie al kennen.

Vervolgens gaan wij aan de slag. We zetten onze wervingsprocedure in en verzamelen geïnteresseerde kandidaten. Uit deze groep van kandidaten kiezen wij als recruitment bureau in Zwolle de best passende uit. Die stellen we aan je voor. Indien gewenst zetten we een assessment in voor nog meer zekerheid en een nog lager afbreukrisico. Dan maak jij je keuze. Gemiddeld duurt dit proces zo’n vier tot zes weken.

Neem voor meer informatie over recruitment in Zwolle gerust contact met ons op.

Talentem Recruitment bureau Zwolle

Grote Voort 293-A
8041 BL Zwolle
085 -130 4676 
info@talentem.nl

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close