Recruitment bureau sales Werving en selectie sales talent

Sales Manager recruitment bureau Talentem

Ben je op zoek naar de beste kandidaat voor vacature voor een Sales manager? Talentem is als bureau gespecialiseerd in het invullen van sales management vacatures.

Met een snelle en gedegen recruitment en selectie procedure helpt Talentem je de Sales Manager vacature in te vullen. Ons slagingspercentage is niet voor niets 97% per jaar.

Talentem is hét gespecialiseerde werving- en selectiebureau van Nederland als je op zoek bent naar een Sales manager.

Recruitment proces

Na de uitgebreide intake met de opdrachtgever, zet Talentem een wervingscampagne op. Met behulp van motivatie brieven en cv’s voeren we een voorselectie uit. De geselecteerde kandidaten nodigen we uit voor een gesprek bij Talentem, waarbij met elke kandidaat een uitgebreid op sales gericht persoonlijkheidsonderzoek wordt uitgevoerd.

Zo selecteren wij de beste kandidaten om aan onze opdrachtgever voor te stellen. Bij dit gesprek is Talentem aanwezig voor begeleiding van het proces en het geven van advies. Optioneel kan een Talentem sales assessment ingezet worden om nog meer zekerheid te verkrijgen van het maken van de juiste keuze uit de kandidaten. Ten slotte voeren we een laatste selectiegesprek.

Gemiddeld duurt dit proces zo’n zes weken.

Waar kijkt Talentem bij sales recruitment naar

Recruitment bureau sales
Werving en selectie sales talent
Talentem Sales Recruitment

Sales is een vak! Sales recruitment is ook een vak en daarin is Talentem gespecialiseerd.

Een sales professional, zoals een accountmanager, bezit een bepaalde stijl van communiceren. De sales professional is klantgericht en resultaatgericht. Hij of zij is sterk in onderhandelen, motiveren en inleven en heeft daarnaast ook nog veel doorzettingsvermogen en stressbestendigheid.

Bij het selecteren van de juiste kandidaat stellen we eerst samen met de opdrachtgever een profiel op. Daarna vinden we de perfecte sales professional voor jouw bedrijf. Dit doen we met behulp van onze uitgebreide werving en selectieprocedure.

Recruitment sales assessment

Indien gewenst voert Talentem bij de keuze van de kandidaat ook een sales assessment uit. Dit assessment is specifiek gericht op de vaardigheden en capaciteiten die een sales professional nodig heeft. Hierbij wordt onder andere gekeken naar: intellectuele capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie, communicatie- en salesvaardigheden.

Talentem recruitment garantie

Talentem biedt zekerheid bij de recruitment procedure. Niet alleen door onze professionele werving en selectie procedure, maar ook door inzet van onze assessments en een twee jaar durende garantie.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close