Recruitment bureau marketing Werving en selectie marketing professionals

Marketing recruitment bureau Talentem

Ben je op zoek naar de juiste kandidaat voor je marketing vacature? Marketing recruitment bureau Talentem helpt je graag. Talentem is gespecialiseerd in de recruitment van marketing en communicatie functies.

Met een slagingspercentage van 97% per jaar zet Talentem zich in om de perfecte kandidaat te vinden. Onze selectie en recruitment procedure is snel en effectief. Binnen enkele weken zetten wij de juiste persoon op de juiste plek binnen je organisatie.
Talentem is hét marketing gespecialiseerde werving- en selectiebureau van Nederland.

Voor wie is marketing recruitment nuttig

Marketing is een uiteenlopend werkveld. Of je nu op zoek bent naar een marketing manager, communicatie adviseur, digitale marketing specialist of marketing consultant, Talentem vindt de juiste persoon voor je functie. Marketing recruitment Talentem is gespecialiseerd in het zoeken en vinden van de beste kandidaat voor marketing vacatures.

Waar kijkt marketing recruitment naar

Recruitment voor marketing richt zich specifiek op de vaardigheden en capaciteiten die een marketing specialist nodig heeft.

Een marketing professional, zoals een communicatie adviseur, is resultaatgericht en creatief, flexibel en communicatief vaardig. Talentems recruitment procedure richt zich onder andere op deze capaciteiten. Daarnaast vinden we de kandidaat die het beste bij jouw organisatie past. Ieder bedrijf is immers uniek, net als ieder mens.

Bij het selecteren van de juiste kandidaat stellen we eerst samen met de opdrachtgever een profiel op. Daarna vinden we de perfecte marketing professional voor jouw bedrijf. Dit doen we met behulp van onze uitgebreide werving en selectieprocedure.

Recruitment proces

Na de uitgebreide intake met de opdrachtgever zet Talentem een wervingscampagne op. Met behulp van motivatie brieven en cv’s voeren we een voorselectie uit. De geselecteerde kandidaten nodigen we uit voor een gesprek bij Talentem, waarbij met elke kandidaat een uitgebreid op marketing gericht persoonlijkheidsonderzoek wordt uitgevoerd.

Zo selecteren wij de beste kandidaten om aan onze opdrachtgever voor te stellen. Bij dit gesprek is Talentem aanwezig voor begeleiding van het proces en het geven van advies. Optioneel kan een Talentem marketing assessment ingezet worden om nog meer zekerheid te verkrijgen van het maken van de juiste keuze uit de kandidaten. Ten slotte voeren we een laatste selectiegesprek.

Gemiddeld duurt dit proces zes weken.

Recruitment marketing assessment

Indien gewenst voert Talentem bij de keuze van de kandidaat ook een marketing assessment uit. Dit assessment is specifiek gericht op de vaardigheden en capaciteiten die een marketing professional nodig heeft. Hierbij wordt onder andere gekeken naar: intellectuele capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie, pro-activiteit en communicatievaardigheden.

Talentem recruitment garantie

Talentem biedt zekerheid bij de recruitment procedure. Niet alleen door onze professionele werving en selectie procedure, maar ook door inzet van onze assessments en een twee jaar durende garantie.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close