Recruitment bureau management Werving en selectie management

Management recruitment bureau Talentem

Heb je een vacature op management niveau? Recruitment bureau Talentem is gespecialiseerd in werving en selectie van management-, MT- en leiderschapsvacatures.

De recruitment en selectie procedure van Talentem is snel en gedegen met een slagingspercentage van 97% per jaar. Je vacature is doorgaans binnen zes weken ingevuld met de juiste persoon.

Talentem is hét management gespecialiseerde werving- en selectiebureau van Nederland.

Voor wie is management recruitment nuttig

Je organisatie is constant in beweging. Het MT -Management Team- moet mee bewegen. Managers kunnen bijvoorbeeld nieuwe processen of afdelingen opzetten, internationalisering implementeren of een reorganisatie realiseren.

Talentem management recruitment is gespecialiseerd in het werven van (senior) management functies op hbo en wo werk- en denkniveau. Talentem is actief in vele verschillende branches; van zorg en overheid tot techniek en sales.

Waar kijken we bij management recruitment naar

Management is een vak en management recruitment is dat ook. Talentem is daarin gespecialiseerd.

Een management professional, zoals een leidinggevende of MT-lid, bezit sterke managementvaardigheden en leidinggevende capaciteiten. Hier is Talentems recruitment proces op gericht. Tijdens de recruitment procedure komen de volgende vragen vooral aan bod:

  • Heeft de kandidaat de juiste competenties en vaardigheden voor een functie in management? 
  • Heeft de kandidaat goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden? 
  • Heeft de kandidaat sterke leiderschaps- en managementcapaciteiten? 
  • Past de persoonlijkheid van de kandidaat bij een management functie? 
  • Wat heeft de kandidaat nog nodig om de management functie optimaal uit te kunnen voeren?
  • Hoe integer is de manager eigenlijk?

Bij het selecteren van de juiste kandidaat stellen we eerst samen met de opdrachtgever een profiel op. Daarna vinden we de perfecte management professional voor jouw bedrijf. Dit doen we met behulp van onze uitgebreide werving en selectieprocedure.

Recruitment bureau management
Werving en selectie management
Talentem Recruitment

Recruitment management assessment

Indien gewenst voert Talentem bij de keuze van de kandidaat ook een management assessment uit. Dit assessment is specifiek gericht op de vaardigheden en capaciteiten die een management professional nodig heeft. Hierbij wordt onder andere gekeken naar: intellectuele capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie, communicatie- en leiderschapsvaardigheden.

Talentem recruitment garantie

Talentem biedt zekerheid bij de recruitment procedure. Niet alleen door onze professionele werving en selectie procedure, maar ook door inzet van onze assessments en een twee jaar durende garantie.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close