Recruitment bureau finance Werving en selectie finance

Finance recruitment bureau Talentem

Je bent als werkgever op zoek naar een nieuwe finance specialist voor je organisatie. Zoek niet verder, Talentem helpt je graag. Finance recruitment bureau Talentem is gespecialiseerd in het vinden van de beste kandidaat voor finance vacatures.

Je finance vacature is zo ingevuld met Talentems snelle en gedegen recruitment en selectie procedure. We matchen de kandidaat niet alleen met de functie, maar ook met de organisatie. Daarom is ons slagingspercentage 97% per jaar.

Talentem is hét finance gespecialiseerde werving- en selectiebureau van Nederland.

Voor wie is finance recruitment nuttig

Talentem finance recruitment vult financiële vacatures in op management, senior en junior niveau.

Of je nu op zoek bent naar een financial manager, business controller, financieel directeur, etc. Talentem helpt je bij het vinden van de meest geschikte kandidaat voor deze cruciale positie.

Waar kijkt finance recruitment van Talentem naar

Finance is een vak. Finance recruitment is dat ook en Talentem is daarin gespecialiseerd.

Bij Talentem weten we dat finance een specifieke skillset vereist. Analytische vaardigheden, consciëntieusheid, proactiviteit, communicatieve vaardigheden en flexibiliteit staan bijvoorbeeld centraal. We kijken naar deze skills, en meer, bij het selecteren van de juiste kandidaat.

We zoeken naar een match. Tussen kandidaat en functie, maar ook tussen kandidaat en organisatie. Daarom stellen we allereerst samen met de opdrachtgever een functieprofiel op. Zo leren we de functie en de organisatie goed kennen, waardoor we de juiste kandidaten aan je voorstellen.

Recruitment finance assessment

Naast het werven en selecteren van kandidaten, kan Talentem indien gewenst ook een finance assessment uitvoeren met de beste kandidaten. Het assessment is specifiek gericht op de skills en competenties die een finance professional nodig heeft. Intellectuele capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie, proactiviteit en communicatievaardigheden komen onder andere aan bod.

Binnen assessments ligt veelal de nadruk op het verkrijgen van inzicht in de mate waarin een kandidaat over vaardigheden beschikt die ervoor zorgen dat hij of zij succesvol zal functioneren in een functie. Het finance assessment van Talentem richt zich daarnaast op de donkere kant van de persoonlijkheid, door de kans op disfunctioneel gedrag in een vroeg stadium binnen een selectieprocedure te signaleren. Ofwel, hoe integer is je aanstaande finance professional eigenlijk? Het integriteit assessment maakt standaard deel uit van het uitgebreid- en exclusief assessment van Talentem.

Talentems vernieuwende kijk op assessments geeft je de zekerheid die je nodig hebt bij het kiezen van de beste finance professional voor je organisatie.

Recruitment bureau finance 
Werving en selectie finance
Talentem Recruitment

Finance werving en selectie procedure Talentem recruitment

Talentems werving en selectieprocedure is beschreven in de volgende stappen. Talentem biedt maatwerk, dus waar nodig passen we deze stappen aan naar de vraag van de opdrachtgever.

  1. We voeren een uitgebreide intake uit met de opdrachtgever om een duidelijk profiel op te stellen en te inventariseren wie het best bij de organisatie en de vacature past. 
  2. We voeren een wervingscampagne uit. 
  3. Met behulp van motivatie brieven en cv’s voeren we een voorselectie uit. 
  4. Talentem nodigt de geselecteerde kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Hierbij wordt tevens met iedere kandidaat een uitgebreid op finance gericht persoonlijkheidsonderzoek uitgevoerd. 
  5. Na selectie door Talentem stellen we de beste kandidaten aan de opdrachtgever voor. Talentem is bij dit gesprek aanwezig voor het begeleiden van het proces en voor advies. 
  6. Indien gewenst kan een Talentem finance assessment ingezet worden voor nog meer zekerheid. 
  7. Bij het laatste selectiegesprek is Talentem eveneens aanwezig voor advies en begeleiding van het proces.

Het gehele proces duurt gemiddeld zes weken.

Talentem recruitment garantie

Bij Talentem ben je zeker van goede recruitment. Niet alleen door onze snelle en gedegen werving en selectie procedure, maar ook door inzet van onze assessments en een twee jaar durende garantie.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close