Recruitment bureau directie en bestuurders Werving en selectie directeur en bestuurder

Recruitment bureau directie en bestuurders Talentem

Directie recruitment bureau Talentem is gespecialiseerd in het invullen van posities op directie niveau.

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een directeur, bestuurder, sales directeur, financieel directeur, operationeel directeur, adjunct-directeur, HR directeur, etc. dan helpt Talentem je bij het vinden van de meest geschikte kandidaat voor deze cruciale positie.

Dankzij onze ruime ervaring in ondernemen weten we over welke capaciteiten en competenties een goed directielid beschikt.

Talentem heeft een gedegen en zorgvuldige selectie en recruitment procedure, waarmee we doorgaans binnen zes weken de juiste kandidaat voor je directie vacature vinden. Talentems proces is bewezen effectief, met een slagingspercentage van 97% per jaar.

Talentem is hét directie gespecialiseerde recruitment-, werving- en selectiebureau van Nederland.

Waar kijkt Talentem bij directie recruitment naar

Directie recruitment bureau Talentem vindt het perfecte directie- of bestuurslid voor jouw organisatie. Juist bij functies op topmanagement niveau is het van belang dat de kandidaat niet alleen geschikt is voor de functie, maar ook goed bij de organisatie past. Jouw bedrijf staat centraal. Talentem levert maatwerk bij werving en selectie.

Directie- en bestuursleden moeten kunnen inspireren en motiveren. Ze moeten problemen kunnen analyseren en oplossen, samenwerking bevorderen en relaties opbouwen en onderhouden. Een brede skillset dus. Talentem recruitment bureau focust op alle vaardigheden en competenties die een goed directielid nodig heeft en vindt de beste kandidaten via onze werving en selectieprocedure.

Wat je uitdaging ook is, wij lossen het op!

Recruitment proces directeur en bestuurder

Samen met de opdrachtgever stelt Talentem in een uitgebreid intakegesprek een profiel op. De kandidaat moet immers goed bij de functie én bij het bedrijf passen. Met behulp van een wervingscampagne voeren we de voorselectie uit. Talentem nodigt de geselecteerde kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Met iedere kandidaat wordt een uitgebreid persoonlijkheidsonderzoek uitgevoerd.

De beste kandidaten worden voorgesteld aan de opdrachtgever. Ook bij het kennismakingsgesprek met de opdrachtgever is Talentem aanwezig voor begeleiding van het proces en advies. Ten slotte vindt er een laatste selectiegesprek plaats.

Het gehele recruitment proces duurt ongeveer zes weken.

Recruitment bureau directie en bestuurders
Werving en selectie directeur en bestuurder
Talentem Recruitment

Recruitment directie assessment

Voor functies aan de top van organisaties is een specifieke skillset nodig. Daarom raden we aan om naast de sollicitatiegesprekken ook een directie assessment uit te voeren met de beste kandidaten. Zo krijg je een uitgebreid beeld van de communicatiestijl, leiderschapsvaardigheden, persoonlijkheid en intellectuele capaciteiten.

Binnen assessments ligt veelal de nadruk op het verkrijgen van inzicht in de mate waarin een kandidaat directeur bestuurder over vaardigheden beschikt die ervoor zorgen dat hij of zij succesvol zal functioneren in een functie. Het directie assessment van Talentem richt zich daarnaast op de donkere kant van de persoonlijkheid, door de kans op disfunctioneel gedrag in een vroeg stadium binnen een selectieprocedure te signaleren. Ofwel, hoe integer is je aanstaande directielid of bestuurder eigenlijk?

Talentems vernieuwende kijk op assessment geeft je de zekerheid die je nodig hebt bij het kiezen van de top van je organisatie.

Talentem recruitment garantie

Bij Talentem ben je zeker van goede recruitment. Niet alleen door onze snelle en gedegen werving en selectie procedure, maar ook door inzet van onze assessments en een twee jaar durende garantie.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close