Interim HR advies bij organisatieverandering

Redenen voor organisatieverandering

Je organisatie staat aan de vooravond van een fusie; de wetgeving is aangepast en de organisatie moet daarom een aantal processen opnieuw inrichten; of het bestuur van een organisatie is van mening dat een andere wijze van aansturing en leidinggeven gewenst is; of er moet een reorganisatie plaatsvinden. Er kunnen tal van redenen zijn dat een organisatie een verandering wil inzetten. Deze redenen kunnen intern of extern georiënteerd zijn.

HR advies en interim bureau Talentem kan bij elke organisatieverandering de geschikte interim professionals inzetten om op een zorgvuldige en adequate manier te ondersteunen bij de doelstellingen van jou en je organisatie.

Elke organisatieverandering is uniek

Elke organisatieverandering is uniek en behoeft daarom een passende veranderaanpak. In het zoekproces naar de juiste aanpak voor jouw organisatie kunnen wij door ruime ervaring en expertise met je samenwerken om de gewenste verandering samen te realiseren en je organisatie en medewerkers succesvoller te laten functioneren.

Bij een organisatieverandering is het noodzakelijk te weten wat de aanleiding is voor de verandering; wat de ambities van de organisatie t.a.v. de toekomst zijn; en wat er moet gebeuren om de gewenste situatie te bereiken. Afhankelijk van deze vragen stelt een van onze interim HR adviseurs samen met jou een veranderaanpak op, waar de noodzakelijke elementen voor organisatieverandering in worden beschreven.

Integrale aanpak bij organisatieverandering

Bij een organisatieverandering gebruikt Talentem een integrale aanpak waarbij elementen als Mensen, Management, Methoden en Middelen een centrale plek hebben.

Organisatieverandering interim HR advies Talentem

Onze ervaring en overtuiging is dat de menselijke factor een kritische succesfactor is bij het wel of niet slagen van organisatieveranderingen.

Wij besteden hier in onze veranderaanpak expliciete aandacht aan en maken managers en medewerkers eigenaar van de verandering, zogenaamde 'Change Agents', zodat er energie en draagvlak ontstaat voor de organisatieverandering en deze ook succesvol kan worden uitgevoerd en geborgd.

HR begeleiding Talentem bij organisatieverandering

Bij HR advies en interim bureau Talentem staan we voor maatwerk. De HR begeleiding vanuit Talentem is afhankelijk van de vraag van jouw organisatie en in welke fase van organisatieverandering je organisatie zich bevindt.

Onze HR interim professionals hebben ruime ervaring met organisatieverandering in diverse branches en organisaties. Naar gelang de behoefte van je organisatie kunnen onze professionals ingezet worden, waarbij wij ons volledig inzetten om de organisatieverandering te laten slagen.

HR bureau Talentem
HR interim en HR advies

085 - 130 4676 
info@talentem.nl  

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close