Numansdorp
Autres détails
Critères de matching

Service Manager

Vacature Manager Customer Service Van Kooten in Numansdorp

Directeur Jan van Kooten: Er schuilt er een “interne” dealmaker in jou… Jij zet immers alles op alles voor de ultieme klantbeleving waardoor onze klanten ‘nog’ tevredener zijn. Samen met jouw leidinggevende capaciteiten, drive en humor zal het customer service team optimaal functioneren. We zijn op zoek naar een fulltime “commerciële multitasker” met een passie voor Sales & Service.

Van Kooten Tuin en Buiten Leven is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van blokhutten, buitenverblijven, chalets, tuinhout, terrasoverkappingen, tuinkamers, tuinmeubelen, kunstgras en andere aanverwante artikelen. De onderneming is in 16 jaar tijd uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Momenteel heeft de organisatie 8 verkoopvestigingen, meerdere webshops en 2 logistieke centra. In de organisatie zijn ruim 120 mensen werkzaam en wordt er daarnaast samengewerkt met circa 30 ZZP-ers.

De organisatie en het enthousiaste personeelsteam zijn voortdurend bezig om de mogelijkheden in de markt maximaal te benutten en klanten optimaal te adviseren. Jaarlijks bedient Van Kooten duizenden tevreden klanten, die met veel plezier de producten van het bedrijf gebruiken.

Van Kooten biedt prima arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden binnen hun merken en vestigingen, daarnaast biedt Van Kooten doelgerichte opleidingen en een prettige werksfeer in een professionele omgeving.

Talentem is daarom voor Van Kooten op zoek naar een:

Manager Customer Service

Vacature Manager Customer Service, wat ga je dan doen

In deze veelzijdige functie werk je met 6 mensen en ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor een optimaal functionerende customer service afdeling en tevreden klanten. Dat bereik je ook door de monteurs (ca 50) van Van Kooten optimaal te laten presteren. Jij komt het beste tot je recht in een drukke en zelfs wat hectische omgeving. Je vindt het fijn om druk te ervaren, dit houdt je scherp. Hierbij weet je de juiste prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaren zodat je jouw collega’s goed kan helpen. Ondanks dat het dagdagelijks druk kan zijn heb je ook oog voor de ontwikkeling op de lange termijn. Je werkzaamheden zijn gevarieerd en vraagt je oog voor detail te hebben:

Samengevat zijn de werkzaamheden:

 • Als Manager Customer Service ben je verantwoordelijk voor coördineren en (helpen) uitvoeren van de Customer service processen. Jij zorgt ervoor dat de resultaten (gebaseerd op de doelen) van de afdeling continu worden gemonitord en geoptimaliseerd. Sales & service gaan hier hand-in-hand waarbij slogans als ‘Service befor profit’ en ‘kan niet, bestaat niet’ belangrijke uitganspunten zijn.
 • Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks goed en effectief functioneren van het customer service team. Door de nauwe samenwerking met je team weet je de operatie perfect te coördineren en wordt er een optimale service aan de klanten geboden.
 • Ook ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteiten van de montage. Jij bewaakt het kwaliteits- en prestatieniveau van de monteurs en zorgt samen met afdeling planning voor een soepele montageafhandeling.
 • Met jouw leidinggevende skills weet jij de talenten van jouw collega’s optimaal in te zetten en het beste uit zichzelf te halen. Jij zorgt ervoor dat de processen op de afdeling optimaal worden ingericht/verbeterd of vernieuwd zodat jouw collega’s precies weten wat er van hen verwacht wordt. Rapportages weet je op de juiste manier te analyseren (denk aan de KPI’s voor service). En nog belangrijker, hier naar handelen. Indien nodig schakelen je ook met betrokken afdelingen.
 • Jij weet als geen ander hoe jij de klanten niet alleen tevreden kan stellen en binden, maar steeds opnieuw weet te verrassen. Het WOW-beleid is hier van groot belang.
 • Op basis van optimalisatie zorg je ervoor dat de nodige wijzigingen (procesmatig en organisatorisch) op de afdeling worden gecommuniceerd en geïmplementeerd, zo worden knelpunten in het werkproces proactief, efficiënt en effectief verbeterd. Je bent hierin de schakel tussen de operatie en de ondersteunende afdelingen. Zo is men perfect op elkaar afgestemd.
 • Je draagt bij aan de inhoudelijke en persoonlijke groei van het team, zo ondersteun je hen bij het realiseren van hun ontwikkelplannen. Datzelfde doe je bij het montageteam, zodat zij maximaal kwaliteit leveren met een minimum aan service.

Wat biedt Van Kooten jou

De directie van Van Kooten zegt hierover het volgende:

“Hoe we je vanaf dag een aan “de spreekwoordelijke hand” meenemen de organisatie in en een persoonlijk inwerktraject voor je schrijven (incl. ‘smoelenboek’, een ‘ken je collega quiz’ sluiten we niet uit).

 • Over de kick die je als ‘interne dealmaker’ voelt wanneer er 100% klanttevredenheid is.
 • Hoe we samen lunchen, op vrijdag de week afsluiten met een gezellige borrel en ook zeker niet vies zijn van het organiseren van feestjes (denk aan een zomer BBQ, decemberavond of een supertof personeelsuitje). *Uiteraard wanneer dit weer mogelijk is!*
 • Zeker zou ik je ook meenemen in onze arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantiedagen, extra jubileumdagen, reiskostenvergoeding, persoonlijke ontwikkeling, een zeer nette pensioensregeling en natuurlijk een prima salaris met een groeimodel, want jouw succes is ons succes;
 • Natuurlijk ligt er voor jou een smartphone en een laptop klaar;
 • Je hebt al gelezen dat het om een boeiende en uitdagende functie gaat in een dynamische organisatie met korte communicatielijnen.

Wat zoekt Van Kooten in jou

Een fijne collega, die samen met het team, de customer service afdeling verder weet te optimaliseren!

Met jouw ervaring als leidinggevende in een handelsomgeving (minimaal 3 jaar) en een afgeronde HBO opleiding weet jij je de functie direct eigen te maken. Je hebt doorzettingsvermogen, pit en een proactieve houding. Hierbij voel jij je in hoge mate verantwoordelijk voor het functioneren van de gehele customer service afdeling. Tevens zijn analytisch, accuraat en gedreven competenties die jou op het ‘lijf’ geschreven zijn.

Je bent communicatief vaardig en de Nederlandse beheers jij volledig in woord en geschrift, zo kan je altijd de klant op de juiste manier te woord staan. Je computerskills zijn op gevorderd niveau. Ervaring met het softwarepakket Business Central is een pre.

Reageren vacature Manager Customer Service bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Deze vacature is ingevuld.

Lieu

Numansdorp

Date de publication

06.07.2021

Personne à contacter

Marcel Tillema

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Talentem Groep B.V utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer