Numansdorp
Autres détails
Critères de matching

Operationeel directeur (logistiek)

Vacature Operationeel directeur bij Van Kooten in Numansdorp

Directeur Benjamin de Jong: “Wij hebben een vacature voor een Operationeel Directeur met een logistieke focus, die zich lang aan ons bedrijf wil verbinden!”

Mensen blij maken met Buiten Leven producten! Dat is de missie van Talentems opdrachtgever Van Kooten Tuin & Buiten Leven uit Numansdorp. Van Kooten is retailer van producten zoals tuinhuisjes, blokhutten, buitenverblijven, veranda’s, tuinkamers, schuttingen, tuinmeubelen, enz. Van Kooten is een sterk groeiend bedrijf en de bedrijfscultuur typeert zich als nuchter, eerlijk en direct.

Met ongeveer 150 medewerkers, 7 showrooms in Nederland en 1 in België is Van Kooten één van de grootste retailers in buitenleven producten. Een aantal speerpunten van het bedrijf zijn:

 • De overdekte winkels / showrooms
 • Snel schakelen en leveren
 • De handelskracht van de mensen en de organisatie
 • Fantastisch team van werknemers met positieve spirit
 • Motto: kan niet bestaat niet

De directieleden van Van Kooten hebben een Christelijke levensovertuiging. Talentem is daarom voor Van Kooten op zoek naar een gelijkgestemde:

Operationeel directeur (logistiek)

Wat ga je doen als operationeel directeur?

Als operationeel directeur bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven ben je onder andere gericht op de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Optimaliseert de samenwerking tussen inkoop, operations, planning en logistiek en zorgt voor rust en structuur bij hectiek en sterke groei
 • Analyseert en optimaliseert het gehele logistieke proces en inrichting van systemen, inclusief afdeling planning en customer service
 • Activeert bedrijfsleiders om hieraan bijdragen te leveren
 • Verantwoordelijk voor voorraad- en inkoopplanningen, en ontwikkelt hiertoe visie op korte, middellange en lange termijn
 • Ontwikkelt visie op toekomstige afzetvolumes in samenspraak met directieleden
 • Doet concrete aanbevelingen naar directie en bedrijfsleiders en draagt zelfstandig zorg voor toezicht op de uitvoering ervan
 • Houdt toezicht op en onderhoudt relaties met externe dienstverleners en leveranciers op het gebied van transport, opslag en customer service
 • Laat rapportages opstellen met betrekking tot de performance (al dan niet met aanbevelingen)

Reageren vacature operationeel directeur bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Beschik je over een afgeronde hbo of universitaire opleiding (bedrijfskunde of logistiek management) en weet je dat ook prima toe te passen in je werk, en heb je interesse in de vacature Operationeel Directeur bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven in Numansdorp? Dan zien wij je reactie graag tegemoet.

Reageren op deze vacature is heel makkelijk: druk op deze pagina op de groene knop "solliciteer", vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt, heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Zie je geen e-mailbericht van Talentem in jouw inbox? Kijk dan voor deze en volgende e-mails (wekelijks) in jouw spamfolders. Mededelingen over de voortgang van deze procedure ontvang je van ons via e-mail. Alvast dank voor je reactie.

Van Kooten Tuin & Buiten Leven en Talentem stellen acquisitie en / of het aanbieden van kandidaten door andere bureaus niet op prijs.

Lieu

Numansdorp

Personne à contacter

Marcel Tillema

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Talentem Groep B.V utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer