Ens
Autres détails
Critères de matching

MANAGER LOGISTIEK & KWALITEIT (LID-MT)

Functie omschrijving

Onze opdrachtgever Flevoplant is een familiebedrijf uit Ens dat al meer dan 60 jaar toonaangevend is in het vermeerderen en opkweken van aardbeiplanten. Het bedrijf produceert 70 miljoen aardbeiplanten in Nederland en Polen en leveren deze aan klanten in heel Europa. Flevoplant helpt de aardbeitelers succesvol te zijn door altijd de beste planten en service te leveren.

Om de verdere groei en de strategie naar Flevoplant 2.0 te kunnen realiseren werkt Flevoplant hard aan innovatie van al haar processen, verduurzaming van het bedrijf en het verder verbeteren van de kwaliteit van haar producten en dienstverlening. Wil en kan jij hieraan bijdragen? Ben jij de persoon om op een efficiënte en zorgvuldige wijze het productieproces en uitlevering van orders samen te brengen? Kan jij dit soort processen goed vormgeven, innoveren en met je team foutloos implementeren en uitvoeren? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van:

Manager Logitiek & Kwaliteit (lid MT)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor

 • de processen en planning om de afdeling teelt te ondersteunen;
 • de goederenstromen binnen het bedrijf, naar klanten en leveranciers;
 • de processen, naleving hiervan met betrekking tot de kwaliteitseisen van in- en uitgaande producten en het certificeringsprogramma;
 • het budget van de afdeling Kwaliteit & Logistiek;
 • projectmanagement van nieuwe activiteiten.

Je bent lid van het managementteam en bent verantwoordelijk voor de afdeling Kwaliteit & Logistiek (3 fte). Daarnaast heb je nauw contact met de afdelingen Verkoop en Teelt om de verwachte vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Je bent in staat om processen te analyseren en verbeteren waardoor we steeds betere kwaliteit kunnen leveren tegen de best mogelijke kostprijs.

Je behoudt en geeft overzicht in de complexe stroom van producten in de verschillende fases van het proces. Je stuurt teams aan, lost problemen op, verbetert processen en voert kwaliteitscontroles uit. Je werkt hierbij nauw samen met de teeltmanager en de afdeling verkoop. Je bent verantwoordelijk voor de arbeidsplanning en contact richting uitzendbureaus in samenwerking met HR.

Belangrijke competenties

 • Samenwerken
 • Kwaliteitsgericht
 • Resultaatgericht

Je profiel

 • HBO werk- en denkniveau
 • Analytisch sterk, innovatief en in staat om processen te doorgronden en vorm te geven
 • Ervaring met aansturen en leidinggeven
 • Affiniteit met de tuinbouwsector en automatisering
 • Goede, sterke communicatieve- en sociale vaardigheden op meerdere niveaus

Wat biedt Flevoplant jou?

Als Manager Logistiek & Kwaliteit kan je een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke fulltime job verwachten binnen een enthousiast team van medewerkers. Er is veel ruimte voor eigen inzichten, input, de kans om je te ontwikkelen en met Flevoplant mee te groeien.

Reageren vacature Manager Logistiek & Kwaliteit bij Flevoplant

Reageren op de vacature van Manager Logistiek & Kwaliteit is heel makkelijk: druk op deze pagina op de groene knop "solliciteer", vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt, heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Zie je geen e-mailbericht van Talentem in jouw inbox? Kijk dan voor deze en volgende e-mails (wekelijks) in jouw spamfolders. Mededelingen over de voortgang van deze procedure ontvang je van ons via e-mail.

Alvast dank voor je reactie.

Flevoplant en Talentem stellen acquisitie en / of het aanbieden van kandidaten door andere bureaus niet op prijs.

Lieu

Ens

Personne à contacter

Marcel Tillema

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Talentem Groep B.V utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer