Europa
Autres détails
Critères de matching

Internationaal (Key) Account Manager

Vacature internationaal (Key) Accountmanager Hoffmann Dronten

Onze opdrachtgever Hoffmann the Tin is onderdeel van het Zwitserse familiebedrijf Hoffmann Neopac (www.hoffmann-neopac.com) met vestigingen in Zwitserland, USA, India en Hongarije. Hoffmann the Tin is een producent van metalen en plastic verpakkingen voor de consumenten- en industriële markt. Denk aan sigarenblikken, snoepblikken, cosmeticapotten en vele andere soorten verpakkingen. Hoffmann the Tin is ook specialist in promotionele blikverpakkingen en in de ontwikkeling van verpakkingsconcepten. Tot haar klanten behoren bekende fabrikanten van babyvoeding, cosmetica en consumptiegoederen vanuit de hele wereld. Ter vervanging van de huidige collega, is Talentem voor Hoffmann op zoek naar een:

Internationaal (Key) Account Manager

Vacature internationaal (Key) Accountmanager, je werk

 • Je bezoekt bestaande klanten
 • Je neemt bestaande (inter)nationale accounts over en beheert deze
 • Je doet aan actieve acquisitie in de markt
 • Bouwen aan en onderhouden van een sterke relatie met strategische klanten
 • Identificeren, communiceren en zorgen voor de vervulling van de behoeften van de klant
 • Groei en/of behoud van de bestaande business
 • Fungeren als de belangrijkste hub & interface tussen klanten en interne afdelingen
 • Beheer van commerciële, technische, dagelijkse activiteiten, kwaliteitsmanagement en bewakingstaken
 • Relaties uitbouwen binnen het werkgebied t.b.v. extra omzetgroei
 • Zorgen voor up-to-date prognoses en rapporten t.b.v. collega
 • Banden met oude en voormalige accountrelaties aanhalen voor de specifieke markten en verloren marktaandeel heroveren

Je profiel

 • Opleiding: HBO
 • Ervaring: Een aantal jaren verkoopervaring (accountmanagement), bij voorkeur in technische producten/diensten.
 • Talen: vloeiend in Nederlands, Engels; pre: Duits/Frans/Italiaans.
 • Vaardigheden: uitstekende organisatorische vaardigheden, met een duidelijke gestructureerde manier van werken, sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden, in staat om met iedereen te communiceren, van wetenschapper tot CEO's.
 • Competenties: Communicatief vaardig, gestructureerd, ervaren, geduldig, empathisch en altijd klant- & oplossingsgericht.

Wat biedt Hoffmann?

Hoffmann the Tin is een groeiend bedrijf met zo'n 70 medewerkers in Nederland dat zich kenmerkt door korte lijnen. De sfeer is informeel en de collega's zijn betrokken en creatief met een passie voor verpakkingen die tot uiting komt in de vele langdurige dienstverbanden. Men speelt continu in op de marktbehoeftes en bij Hoffmann vinden ze persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers erg belangrijk. Ook kwaliteit staat bij Hoffman hoog in het vaandel en dit komt tot uiting in de hoge (voedsel)veiligheidsnormen (BRC-gecertificeerd). Om dit mogelijk te maken heeft Hoffmann de juiste mensen nodig die zich hieraan kunnen houden en meedenken met de organisatie.

De waarden van Hoffmann

Hoffmann Neopac staat voor openheid en respect - zowel binnen het bedrijf zelf als tegenover haar zakenpartners. Zij stimuleren onafhankelijk handelen en de moed om nieuwe wegen in te slaan - altijd met het oog op duurzame ontwikkeling. OPEN: Bij Hoffmann staan ze open voor nieuwe ideeën, denken ze globaal en blijven doelgericht. RESPECTVOL: Ze zijn eerlijk, behandelen elkaar met respect en proberen zichzelf voortdurend te verbeteren. DUURZAAM: Bij Hoffmann investeert men in nieuwe producten, technologieën en medewerkers en verspillen ze geen grondstoffen. MOEDIG: Bij Hoffmann proberen nieuwe manieren uit om dingen te doen, werken samen en beslissen snel. BETROUWBAAR: Medewerkers van Hoffman komen hun beloftes na.

Reageren vacature (key) Accountmanager bij Hoffmann

Reageren op de vacature van Internationaal (Key) Accountmanager bij Hoffmann the Tin is heel makkelijk: druk op deze pagina op de groene knop "solliciteer", vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt, heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Zie je geen e-mailbericht van Talentem in jouw inbox? Kijk dan voor deze en volgende e-mails (wekelijks) in jouw spamfolders. Mededelingen over de voortgang van deze procedure ontvang je van ons via e-mail. Alvast dank voor je reactie.

Hoffmann en Talentem stellen acquisitie en / of het aanbieden van kandidaten door andere bureaus niet op prijs.

Lieu

Europa

Date de publication

14.03.2023

Personne à contacter

Marcel Tillema

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Talentem Groep B.V utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer