Numansdorp
Autres détails
Critères de matching

HR Officer

Vacature HR Officer bij Van Kooten in Numansdorp

Directeur Benjamin de Jong: “Wij hebben een vacature voor een HR Officer die past bij een ster groeiende en zeer dynamische organisatie!”

Van Kooten Tuin en Buiten Leven is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van blokhutten, buitenverblijven, chalets, tuinhout, terrasoverkappingen, tuinkamers, tuinmeubelen, kunstgras en andere aanverwante artikelen. De onderneming is in 16 jaar tijd uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Momenteel heeft de organisatie 9 verkoopvestigingen, meerdere webshops en 2 logistieke centra. In de organisatie zijn ruim 120 mensen werkzaam en wordt er daarnaast samengewerkt met circa 30 ZZP-ers.

De organisatie en het enthousiaste personeelsteam zijn voortdurend bezig om de mogelijkheden in de markt maximaal te benutten en klanten optimaal te adviseren. Jaarlijks bedient Van Kooten duizenden tevreden klanten, die met veel plezier de producten van het bedrijf gebruiken.

De directieleden van Van Kooten hebben een Christelijke levensovertuiging. Talentem is daarom voor Van Kooten op zoek naar bij voorkeur een gelijkgestemde:

HR Adviseur

32 – 40 u/p/wk

HR adviseur, wat ga je dan doen

Je verzorgt de tijdige uitvoering van alle HR gerelateerde administratie en organisatorische taken. Vanaf werving tot en met salarisadministratie is jouw verantwoording. Uiteraard zorg je er ook voor dat medewerkers bij Van Kooten zich ontwikkelen en dat alle medewerkers iedere dag weer met plezier aan het werk kan gaan.

Wat biedt Van Kooten jou

Wat biedt Van Kooten jou? De directie van Van Kooten zegt hierover het volgende:

“Hoe we je vanaf dag een aan “de spreekwoordelijke hand” meenemen de organisatie in en een persoonlijk inwerktraject voor je schrijven (incl. ‘smoelenboek’, een ‘ken je collega quiz’ sluiten we niet uit).

  • Over de kick die je als ‘interne dealmaker’ voelt wanneer er 100% klanttevredenheid is.
  • Hoe we samen lunchen, op vrijdag de week afsluiten met een gezellige borrel en ook zeker niet vies zijn van het organiseren van feestjes (denk aan een zomer BBQ, decemberavond of een supertof personeelsuitje). *Uiteraard wanneer dit weer mogelijk is!*
  • Zeker zou ik je ook meenemen in onze arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantiedagen, extra jubileumdagen, auto van de zaak, persoonlijke ontwikkeling, een zeer nette pensioensregeling en natuurlijk een prima salaris met een groeimodel, want jouw succes is ons succes;
  • Natuurlijk ligt er voor jou een smartphone en een laptop klaar;
  • Je hebt al gelezen dat het om een boeiende en uitdagende functie gaat in een dynamische organisatie met korte communicatielijnen.”
  • Van Kooten biedt prima arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden binnen hun merken en vestigingen, daarnaast biedt Van Kooten doelgerichte opleidingen en een prettige werksfeer in een professionele omgeving.

Reageren vacature HR adviseur bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Reageren op de vacature van HR adviseur bij Van Kooten is heel makkelijk: druk op deze pagina op de groene knop "solliciteer", vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt, heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Zie je geen e-mailbericht van Talentem in jouw inbox? Kijk dan voor deze en volgende e-mails (wekelijks) in jouw spamfolders. Mededelingen over de voortgang van deze procedure ontvang je van ons via e-mail. Alvast dank voor je reactie.

Van Kooten Tuin & Buiten Leven en Talentem stellen acquisitie en / of het aanbieden van kandidaten door andere bureaus niet op prijs.

Lieu

Numansdorp

Date de publication

10.02.2022

Personne à contacter

Marcel Tillema

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Talentem Groep B.V utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer