Den Bosch
Autres détails
Critères de matching

HR Manager

Vacature HR Manager BG Nederland Eindhoven / Den Bosch

Directeur NL René van Willigen: “Wij hebben een vacature voor een pragmatisch ingestelde HR Manager een aanpakker, die een nieuwe HR afdeling binnen ons bedrijf implementeert, HR zaken verder organiseert en op de kaart zet’.”

Talentems opdrachtgever, het Franse familiebedrijf Bourrelier Group, is in Nederland franchise-eigenaar van 32 bouwmarkten van de Gamma en Karwei formule. In totaal werken er ongeveer 1500 medewerkers bij de organisatie, in Nederland zijn zo’n 950 medewerkers actief.

Het bedrijf heeft korte lijnen en kent samengevat een ‘met beide benen op de grond’ cultuur. Zie voor meer informatie over de moederorganisatie: Bourrelier Group.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich vooral gericht op de groei van de organisatie. Nu wordt het tijd voor een professionaliseringsslag en daarom is Talentem voor BG Nederland op zoek naar een:

HR Manager

Regio Eindhoven / Den Bosch

De functie

HR omvat tot heden vooral salaris- en personeelsadministratie en er is nog weinig geautomatiseerd en geprofessionaliseerd. Je belangrijkste taak is dan ook om dit aan te pakken en te veranderen naar HR anno nu. BG Nederland op zoek is naar een pragmatische HR Manager. Natuurlijk wordt er een strategische en tactische inbreng van je verwacht, maar in beginsel ligt vooral ook de inrichting van HR, het ontzorgen van de districtsmanagers en de bedrijfsleiders op jouw bordje. Je wordt verantwoordelijk voor een team van vier, vooral operationeel en taakgericht ingestelde medewerkers, en je rapporteert aan directeur Nederland; René van Willigen.

Reageren vacature HR Manager bij BG Nederland

Deze vacature is ingevuld.

Lieu

Den Bosch

Date de publication

18.05.2022

Personne à contacter

Marcel Tillema

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Talentem Groep B.V utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer