Zeist
Autres détails
Critères de matching

Financieel Manager

Functie omschrijving

Directielid Gwen Gerritsen: “Sola heeft een vacature voor een Financieel Manager die ons helpt ons sterk groeiende bedrijf met een frisse wind naar de volgende stap te brengen!”

Talentems opdrachtgever Sola is een Nederlands familiebedrijf dat al 100 jaar bestek, pannen en ander keukengerei produceert. Op basis van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding bieden zij een uniek en hoogwaardig assortiment aan zowel de nationale als internationale markt. Als marktleider in de luchtvaart branche leveren zij hun producten aan 80 luchtvaartmaatschappijen, leveren zij bestek aan hotels/restaurants in 95 landen, diverse grote cruisemaatschappijen, treinen en de B2C markt.

Bij Sola werken ongeveer 50 medewerkers. De vierde generatie van Sola, zus en broer, beiden dertigers - richten zich op nieuwe markten en regio’s. Na een hele re-branding is het doel om Sola verder te laten groeien.

In verband met de aanstaande pensionering van de huidige eindverantwoordelijke van de afdeling, is Talentem voor Sola op zoek naar een:

Financieel Manager

De functie van Financieel Manager bij Sola

  • Je gaat een team aansturen van drie administratieve medewerkers en je hebt daarbij een ‘moderne kijk’ op leidinggeven.
  • Je wordt de financieel-gedreven rechterhand van directieleden Gwen en Robert Gerritsen.
  • Je voorziet Gwen en Robert tijdig van accurate gegevens en kijkt vooral ook vooruit, zodat zij samen met jou de juiste strategische beslissingen kunnen nemen.
  • Zoals het gaat bij een familiebedrijf van deze omvang: je haalt er plezier uit om - wanneer het nodig is - zelf met de voeten in de klei te staan.
  • Waar nodig moderniseer je de financiële afdeling, je krijgt hiervoor alle ruimte en mogelijkheden.

Reageren vacature Financieel Manager bij Sola

Reageren op de vacature van Financieel Manager bij Sola is heel makkelijk: druk op deze pagina op de groene knop "solliciteer", vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt, heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Zie je geen e-mailbericht van Talentem in jouw inbox? Kijk dan voor deze e-mail en volgende e-mails (wekelijks) in jouw spamfolders. Mededelingen over de voortgang van deze procedure ontvang je van ons via e-mail. Alvast dank voor je reactie.

Tijdens de zomerperiode kan het langer duren voordat je een reactie van ons ontvangt.

Sola en Talentem stellen acquisitie en / of het aanbieden van kandidaten door andere bureaus niet op prijs.

Talentem is als recruitment bureau gespecialiseerd in werving en selectie van directie-, management- en HR vacatures.

Lieu

Zeist

Date de publication

15.07.2022

Personne à contacter

Marcel Tillema

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Talentem Groep B.V utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer