Zwolle
Autres détails
Critères de matching

Assessment psycholoog NIP 0-24u

vacature assessment psycholoog 0-24u bij Talentem

Psycholoog Ayla Kremer: “Ik ga studeren, word jij mijn opvolger? Het leuke aan Talentem is de positieve insteek. Talentem zoekt altijd naar wat mensen wél kunnen, om ze zo te helpen het beste uit hun carrière te halen. En dat maakt het werk ontzettend leuk!”

Beste assessment psycholoog,

Je bent van harte welkom bij Talentem!

Ik zal mij eerst aan je voorstellen… Marcel Tillema, een positief en gedreven enthousiasteling met 18 jaar ervaring in assessment-, recruitment- en interim-diensten. In oktober 2018 heb ik mijn aandelen in de NCP Groep verkocht en in december 2018 ben ik een nieuw bedrijf gestart: Talentem.

Talentem is actief in geheel Nederland en maakt gebruik van een landelijk netwerk aan kantoren zodat we altijd dicht bij onze klanten (opdrachtgevers en kandidaten) kunnen zijn. Wij helpen onze klanten met assessments, het invullen van vacatures op hbo- en wo-niveau en interimmers.

Bij Talentem zien wij het als een ambacht om te helpen bij het zoeken, vinden en het ontwikkelen van mensen en organisaties. We bieden een serieuze en daadkrachtige aanpak. Met en bij alle stakeholders willen we hierbij een sfeer creëren van enthousiasme, humor, lol en werkplezier.

Psycholoog, Ayla Kremer gaat Talentem verlaten, omdat ze gaat studeren. Daarom ben ik voor Talentem per direct op zoek naar een:

Assessment psycholoog NIP 0-24u

creatief en vernieuwend

Wat ga je doen?

  • We hebben een moderne, eigentijdse manier van rapporteren ontwikkeld en samengesteld. Onze manier van rapporteren is positief en opbouwend. Jij hebt de vrijheid onze manier van rapporteren verder te optimaliseren en verbeteren;
  • Jij en ik gaan samen bespreken welke test(en) we nog meer gaan inzetten en met welke testuitgevers we in zee gaan;
  • En uiteraard ga je hierna kandidaten op hun gemak stellen door ze een welkom gevoel te geven bij Talentem en assessmentopdrachten uitvoeren.

Reageren vacature assessment psycholoog bij Talentem

Ga je mij helpen Talentem nog verder op de kaart te zetten en wil je samenwerken met een positieve enthousiasteling? Dan ben je zoals gezegd van harte welkom en ontvang ik graag je CV. Je mag mij ook eerst bellen voor meer informatie, ik ben rechtstreeks bereikbaar via 0652696216.

Reageren op deze vacature is heel makkelijk: druk rechtsboven op deze pagina op de groene knop "solliciteer", vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt, heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Zie je geen e-mailbericht van Talentem in jouw inbox? Kijk dan voor deze en volgende e-mails (wekelijks) in jouw spamfolders. Mededelingen over de voortgang van deze procedure ontvang je van ons via e-mail.

Alvast dank voor je reactie.

Hartelijke groet,
Marcel Tillema

Lieu

Zwolle

Personne à contacter

Marcel Tillema

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Talentem Groep B.V utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer