Emmeloord
Autres détails
Critères de matching

Algemeen directeur

Vacature algemeen directeur Gouweleeuw Emmeloord

Eigenaren Greetje en Micha Gouweleeuw: “Wij hebben een vacature voor een algemeen directeur die ons bedrijf én onze 3 zonen helpt doorgroeien en klaar maakt voor de toekomst!”

Eén van de taken van de directeur zal zijn om hun 3 zonen (begin twintigers) te begeleiden en klaar te stomen voor de toekomst. Je focus wordt om Gouweleeuw ‘naar de volgende stap’ te brengen. De huidige directie, eigenaren Greetje en Micha Gouweleeuw willen de algehele operationele aansturing van Gouweleeuw overdragen aan de directeur.
Greetje en Micha blijven actief binnen Gouweleeuw. Tijdens de selectieprocedure zal worden afgestemd welke taken Greetje en Micha blijven doen. Micha blijft sowieso commercieel actief.

Als directeur bepaal je mede (in goed overleg met de aandeelhouders en de commissaris) het te voeren beleid van het bedrijf. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de financiële resultaten, de dagelijkse operatie en de directe aansturing van staf en twee productieleiders.

De 75 - 85 werknemers van het bedrijf zijn specialisten in hun vakgebied. 8 mensen werken op kantoor, de andere medewerkers van Gouweleeuw zijn in de productie actief.

Talentem is voor Gouweleeuw op zoek naar een:

Algemeen directeur

(statutair)

Je profiel

Gouweleeuw is op zoek naar een algemeen directeur die zich in ieder geval herkent in de volgende steekwoorden:

  • Analytisch;
  • People manager;
  • Betrokken mensenmens;
  • Stimulerende motivator;
  • Gericht op groei van de medewerkers, de organisatie en zichzelf.

Over Gouweleeuw

Gouweleeuw is een zeer no-nonsense bedrijf met korte lijnen. Werken bij het 33-jarige familiebedrijf Gouweleeuw in Emmeloord betekent samenwerken aan de totstandkoming van een topproduct. Gouweleeuw is in Europa het grootste- en modernste- bedrijf in het spuiten van mobiele hijs- en rupskranen (van klein tot extreem groot) www.gouweleeuw.com. Daarbij werkt Gouweleeuw voor alle kraan fabrikanten zoals Liebherr , Tadano, Manitowoc, Spierings, Kobelco en Sany.

Tevens heeft Gouweleeuw een expertise in het stralen en coaten van componenten groot en klein, denk aan de vuilniswagen van Geesink Norba. De bedrijfstak stralen en coaten is op dit moment sterk in ontwikkeling en groeit de komende jaren gestaag door.

Reageren vacature algemeen directeur Gouweleeuw Emmeloord

Wil je graag reageren op deze vacature van algemeen directeur bij Gouweleeuw in Emmeloord? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Reageren op deze vacature is heel makkelijk: druk op deze pagina op de groene knop "solliciteer", vul je gegevens in en upload je CV of je LinkedIn-profiel. Nadat je op de knop opslaan hebt gedrukt, heeft Talentem je gegevens ontvangen en ontvang je een bevestigingsmail. Zie je geen e-mailbericht van Talentem in jouw inbox? Kijk dan voor deze en volgende e-mails (wekelijks) in jouw spamfolders. Mededelingen over de voortgang van deze procedure ontvang je van ons via e-mail. Alvast dank voor je reactie.

Gouweleeuw en Talentem stellen acquisitie en / of het aanbieden van kandidaten door andere bureaus niet op prijs.

Lieu

Emmeloord

Date de publication

02.06.2022

Personne à contacter

Marcel Tillema

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Talentem Groep B.V utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer