Marcel Tillema van NCP naar Talentem

Marcel Tillema van NCP naar Talentem

Marcel Tillema van NCP naar Talentem

Marcel Tillema was vanaf 2007 tot en met 2018 directeur en eigenaar van de NCP Groep, ook wel NCP HRM, NCP Personeelsmanagement, NCP assessments, NCP Recruitment of NCP genoemd.

De vereniging NCP Personeelsmanagement had geen bestaansrecht meer. Toen Marcel in 2007 directeur en aandeelhouder werd van NCP heeft hij de vereniging NCP Personeelsmanagement getransformeerd naar een commercieel bedrijf, in eerste instantie onder de naam NCP HRM interim en advies. Later werd dit de NCP Groep bestaande uit NCP Assessments, NCP Recruitment en NCP HRM.

In oktober 2018 heeft Marcel zijn aandelen in NCP verkocht en is hij met Talentem gestart. Met Talentem wil hij Klanten blij maken en het Anders Dan Anderen doen.

Talentem biedt drie diensten:

Voor meer informatie over Marcel Tillema en Talentem zie: Veelgestelde vragen.

Contact | 085 -1304676

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close