Maatwerk bij Talentem assessments

Maatwerk bij assessment bureau Talentem

Elke organisatie is anders, elke vraagstelling voor een assessment is anders en dus is ook elk assessment van Talentem anders.

Assessment bureau Talentem levert daarom maatwerk bij assessments.

Wij kijken voor ons assessment specifiek naar jouw vraagstelling voor jouw bedrijf. Zo leveren we ook een advies die afgestemd is op jouw specifieke situatie.

Onderzoek en rapportage

Als we de vraag- en doelstellingen eenmaal duidelijk hebben, stemmen we het assessment hierop af. Op deze manier krijg je concreet en bruikbaar advies, afgestemd op jouw vragen, bedrijf en situatie.

Maatwerk assessments
www.talentem.nlBinnen vijf werkdagen ontvang je het assessment rapport.

Soorten assessments

Met maatwerk als uitgangspunt hebben we verschillende soorten assessments voor je klaar staan. Of je vraagstelling nu op selectie, ontwikkeling, of reorganisatie gericht is, Talentem helpt je graag verder.

Assessment bureau Talentem locaties in Nederland

Assessment bureau Talentem maakt gebruik van kantoren in: Zwolle, Groningen, Arnhem, Almere, Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, 's-Hertogenbosch, Breda, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen en Rotterdam.

Tijd en aandacht aan de vraagstelling

Per assessment besteden we de nodige tijd en aandacht aan de vraagstelling. Bij een aanstaand assessment neemt de uitvoerend psycholoog van assessment bureau Talentem zelf telefonisch contact op met onze opdrachtgevers.

Zo krijgt de psycholoog, zonder tussenkomst van een derde en dus ‘zonder ruis op de lijn’, een goed beeld van de vraagstelling.

Talentem Assessment Center

Contact assessment bureau Talentem:
085 - 130 4676 
assessment@talentem.nl

Waar in Nederland kan je assessments doen?
Overzicht per provincie.
www.talentem.nl

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close