Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Marcel Tillema

Maatregelen Talentem Coronavirus

14 maart 2020

Beste klant, kandidaat of relatie,

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, kandidaten, leveranciers en medewerkers staat voor ons voorop. Daarom treffen wij extra voorzorgsmaatregelen en volgen wij de maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid. Zo worden mensen in heel Nederland opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken of de werktijden te spreiden.

Bij Talentem werken wij per direct zoveel mogelijk vanuit huis. Uiteraard blijven wij onze klanten helpen en bieden we opdrachtgevers en kandidaten de mogelijkheid om thuis gebruik te maken van onze diensten. Elders op onze website leggen we uit hoe het Thuis assessment van Talentem werkt. Sollicitatiegesprekken met potentiële kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgevers zullen wij tot nader bericht vanuit huis via Skype uitvoeren.

Wij bij Talentem willen niet bij de pakken neer gaan zitten en ons voorlopig, in ieder geval waar mogelijk, nuttig maken voor de maatschappij.

Tot slot wens ik ieder die dit leest een goede gezondheid toe en zij die inmiddels hard getroffen zijn door het virus veel sterkte toe!

Hartelijke groet,

Marcel Tillema
Directeur


Zie ook

Video coronavirus. Wat moet je (niet) doen?

Video coronavirus: De allesbepalende lijn in de coronacrisis

Coronavirus. Wat moet je wel of niet doen

symptomen coronavirus

symptomen coronavirus

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close