Maatregelen Coronavirus Talentem

Marcel Tillema directeur Talentem

Maatregelen Talentem Coronavirus

Beste klant, kandidaat of relatie,

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, kandidaten, leveranciers en medewerkers staat voor ons voorop. Daarom hebben wij extra voorzorgsmaatregelen getroffen.

  • Assessments: om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen vragen wij aan kandidaten of zij op de assessmentdag zelf een laptop willen meenemen. Kandidaten vullen de testen tijdens de assessmentdag op hun eigen laptop in. Omdat onderling afstand houden een dringend advies is van de overheid, houden wij uiteraard gepaste afstand en schudden wij geen handen.
    Naast onze reguliere assessments, waarbij de kandidaat naar een locatie van Talentem komt, biedt Talentem indien gewenst ook de mogelijkheid van thuis assessments, zodat de kandidaat een assessment vanuit huis kan doen.
  • Recruitment: bij sollicitatiegesprekken met potentiële kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgever houden wij gepaste afstand en schudden wij geen handen.

Wij volgen de algemene coronaregels van de Rijksoverheid. Op alle locaties waar wij kandidaten en klanten ontvangen zijn verschillende maatregelen genomen voor hygiëne en om fysiek afstand te houden, zoals aanbevolen door de Rijksoverheid en de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO). Zo zorgen we ervoor dat alle aanwezigen in een veiligere omgeving kunnen werken.

Bij assessments op locatie van Talentem zijn wij op gepaste afstand van elkaar aanwezig in één kantoorruimte.

Daarnaast vragen we bezoekers om thuis te blijven wanneer één van onderstaande vragen met JA te beantwoorden is:

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

We kunnen je niet verwelkomen wanneer één van bovenstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

Tot slot wens ik ieder die dit leest een goede gezondheid toe!

Hartelijke groet,

Marcel Tillema
Directeur

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close