Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Marcel Tillema directeur Talentem

Maatregelen Talentem Coronavirus

Beste klant, kandidaat of relatie,

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, kandidaten, leveranciers en medewerkers staat voor ons voorop. Daarom hebben wij extra voorzorgsmaatregelen getroffen en volgen wij de maatregelen van de Rijksoverheid.

  • Assessments: om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen vragen wij voorlopig aan kandidaten of zij op de assessmentdag zelf een laptop willen meenemen. Kandidaten vullen de testen tijdens de assessmentdag op hun eigen laptop in en uiteraard houden wij anderhalf meter afstand.
    Naast onze reguliere assessments, waarbij de kandidaat naar een locatie van Talentem komt, biedt Talentem ook de mogelijkheid van thuis assessments, zodat de kandidaat een assessment vanuit huis kan doen.
  • Recruitment: bij sollicitatiegesprekken met potentiële kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgever houden wij anderhalf meter afstand.

Daarnaast vragen we bezoekers om thuis te blijven wanneer één van onderstaande vragen met JA te beantwoorden is:

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

We kunnen je niet verwelkomen wanneer één van bovenstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

Tot slot wens ik ieder die dit leest een goede gezondheid toe en zij die inmiddels hard getroffen zijn door het virus veel sterkte toe!

Hartelijke groet,

Marcel Tillema
Directeur


Video coronavirus. Wat moet je (niet) doen?

Coronavirus. Wat moet je wel of niet doen

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close