Coronavirus maatregelen bij assessments

Coronavirus maatregelen Talentem bij assessments

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, kandidaten, leveranciers en medewerkers staat voor Talentem voorop. Daarom hebben wij extra voorzorgsmaatregelen getroffen.

Coronavirus maatregelen Talentem assessments
• Zelf een laptop meenemen
• Mondkapje dragen als je door het kantoor loopt
• Mogelijkheid thuis assessment

Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen vragen wij aan kandidaten of zij op de assessmentdag zelf een laptop willen meenemen om hierop de testen in te vullen.

Wij volgen de algemene coronaregels van de Rijksoverheid. Op alle locaties waar wij kandidaten en klanten ontvangen zijn verschillende maatregelen genomen voor hygiëne en om fysiek afstand te houden, zoals aanbevolen door de Rijksoverheid en de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO). Zo zorgen we ervoor dat alle aanwezigen in een veiligere omgeving kunnen werken.

Wanneer één van onderstaande vragen met JA te beantwoorden is, vragen we bezoekers om thuis te blijven:

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

We kunnen je niet verwelkomen wanneer één van bovenstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

Naast onze reguliere assessments, waarbij de kandidaat naar een locatie van Talentem komt, biedt Talentem ook de mogelijkheid van thuis assessments, zodat de kandidaat een assessment vanuit huis kan doen.

Waar in Nederland kan je assessments doen?
www.talentem.nl

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close