Talentem's maatregelen bij assessments i.v.m. Coronavirus

Maatregelen bij assessments i.v.m. Coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, kandidaten, leveranciers en medewerkers staat voor Talentem voorop. Daarom hebben wij extra voorzorgsmaatregelen getroffen en volgen wij de maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen vragen wij voorlopig aan kandidaten of zij op de assessmentdag zelf een laptop willen meenemen om hierop de testen in te vullen. Uiteraard houden wij anderhalf meter afstand. Naast onze reguliere assessments, waarbij de kandidaat naar een locatie van Talentem komt, biedt Talentem ook de mogelijkheid van thuis assessments, zodat de kandidaat een assessment vanuit huis kan doen.

Daarnaast vragen we bezoekers om thuis te blijven wanneer één van onderstaande vragen met JA te beantwoorden is:

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? 
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten? 
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld? 
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had? 
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

We kunnen je niet verwelkomen wanneer één van bovenstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

Waar in Nederland kan je assessments doen?
www.talentem.nl

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close