Coronamaatregelen Talentem bij assessments

Coronamaatregelen Talentem bij assessments

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, kandidaten, leveranciers en medewerkers staat voor Talentem voorop. Daarom hebben wij extra voorzorgsmaatregelen getroffen.

Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen vragen wij aan kandidaten of zij op de assessmentdag zelf een laptop willen meenemen. Kandidaten vullen de testen tijdens de assessmentdag op hun eigen laptop in, in één kantoorruimte, waar geen andere personen aanwezig zijn.

Tijdens de diepte-interviews zijn kandidaten en psychologen op anderhalve meter afstand van elkaar aanwezig in één kantoorruimte. Daarnaast houden alle betrokkenen gedurende de dag anderhalve meter afstand van elkaar en schudden medewerkers van Talentem geen handen met onze gasten.

Wij volgen de algemene coronaregels van de Rijksoverheid. Op alle locaties waar wij kandidaten en klanten ontvangen zijn verschillende maatregelen genomen voor hygiëne en om fysiek afstand te houden, zoals aanbevolen door de Rijksoverheid en de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO). Zo zorgen we ervoor dat alle aanwezigen in een veiligere omgeving kunnen werken.

Wanneer één van onderstaande vragen met JA te beantwoorden is, vragen we bezoekers om thuis te blijven:

  1. Heb je koorts van 38 graden of hoger op de dag van het assessment?
  2. Heb je op de dag van het assessment klachten die je kunt hebben als je corona hebt?
    Voorbeelden: neusverkoudheid, hoesten, moeite met ademen, verhoging of koorts, slecht kunnen ruiken of proeven.
  3. Zit je op de dag van het assessment in quarantaine door corona?
    Voorbeelden: je hebt contact gehad met iemand met corona; je kreeg een melding van de coronaMelder-app; je hebt een coronatest gedaan en wacht nog op de uitslag; je was op reis in een oranje of rood gebied.

We kunnen je niet verwelkomen wanneer één van bovenstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

Naast onze reguliere assessments, waarbij de kandidaat naar een locatie van Talentem komt, biedt Talentem ook de mogelijkheid van thuis assessments, zodat de kandidaat een assessment vanuit huis kan doen.

Wil je meer weten over het assessment center van Talentem? Zie hiervoor: Veelgestelde vragen over assessments.

Waar in Nederland kan je assessments doen?
www.talentem.nl

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close