Is assessmentbureau Talentem aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)?

Is assessmentbureau Talentem aangesloten bij het NIP?

Eén van de toelatingseisen voor het volgen van bepaalde opleidingen kan zijn dat een kandidaat eerst een assessment gaat doen, die uitgevoerd wordt door een bij het NIP aangesloten assessmentbureau. Daarnaast zijn er werkgevers die alleen met een NIP-aangesloten bureau willen samenwerken.

Veelgestelde vragen:
Talentem aangesloten bij het NIP.
www.talentem.nl

Is assessmentbureau Talentem aangesloten bij het NIP? Een assessmentbureau kan niet aangesloten zijn bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), een psycholoog die bij het betreffende bureau werkt kan wel NIP-lid zijn. Assessmentbureau Talentem werkt volgens en houdt zich aan de NIP beroepscode. De basisprincipes van deze beroepscode zijn dat de psychologen zich verantwoordelijk, integer, respectvol en deskundig gedragen.

De psychologen van Talentem zijn aangesloten bij het NIP, of werken onder auspiciën van een NIP psycholoog.

Het Nederlands Instituut van Psychologen is de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close